עבור לתוכן

X1900XT 512MBIT יריץ לי כל משחק על הרזולוציה הכי גבוהה לא?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב עם הכרטיס מסך הזה ועוד שבוע הוא מגיע אני רוצה לשמוע איך משחקים פחות או יותר יפעלו לי משחקים כבדים כמו למשל אממ FAR CRY וכאלה תודה מראש ;)

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

FAR CRY כבד ? :lol: :lol: :lol: :lol:

יריץ כל משחק מעולה

פורסם

פאר קרי כבד? רגע... היום האחד באפריל?

במעבדים וכרטיסי מסך של היום פאר קריי לא נקרא כבד, אלא אם זה על המעבד שלי אבל המעבד שלי לא נחשב הוא היה צריך להתחלף מזמן

פורסם

FarCry היה לא היה כל כך כבד כשהרצתי אותו בעזרת GeForce FX 5950Ultra, זה היה לפני המון זמן ומדובר בצעצוע לעומת הRadeon X1900XT.

פורסם

יריץ כל משחק שקיים כיום בשוק בקלילות...

פורסם
  • מחבר

מעבד:AMD ATHLON 4600 DUAL CORE AM 2 BOX

לוח אם: NFORCE 590,DDR2 800,GIGABYTE GA-M59SLI-SD

דיסק קשיחD 250GB SATA 2 KS 16MB 7200RPM

מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK+WINDOW DUAL

ספק:THERMALTAKE 500W ACTIVE RFC +120MM+PC

צורב:LG GSA-H10A DUAL L

כרטיס מסךSAPPHIRE ATI RADEON X1900XT 512MBIT VIVO

זכרון:GEIL 2GB KIT 1G 800MHZ(2GB(

איך משחקים יפעלו על זה?..נ.ב הלוח אם זה משהו אחר אבא שלי שדרג למשהו אחר ב-70 וזכרון שינה לקרוסייר ולא GEIL כמובן 2GB זכרון

פורסם

למה שלא תיקח 6400 בימקום 4600

ותאמין לי אתה לא צריך SLI

ספק קח ליברטי 400

פורסם
  • מחבר

לא רוצה את הזין הזה שנקרא קונרו :)

פורסם

לא רוצה את הזין הזה שנקרא קונרו :)

OMFG

לך תנבל את הפה בפורום אחר לא פה,ועוד על מעבד כל כך חזק לכתוב את המילה זין לידו..פשוט בושה.

פורסם

עזבו, עוד פאנבוי

פורסם

OMFG

לך תנבל את הפה בפורום אחר לא פה' date='ועוד על מעבד כל כך חזק לכתוב את המילה זין לידו..פשוט בושה.

[/quote']

מי ישמע, קרה לקונרו זין!

תנו לו באן! להעלות אותו על המוקד! בקילשונים ולפידים נטבח בו!

פורסם
  • מחבר

חחחחחח בטוח שחלק פה מהפורום סוגדים למעבדים שלהם משתחווים להם כל בוקר וכל ערב מנשקים אותם מנקים אותם ומאכילים אותם בארוחת גורמה :)

פורסם

חחחחחח בטוח שחלק פה מהפורום סוגדים למעבדים שלהם משתחווים להם כל בוקר וכל ערב מנשקים אותם מנקים אותם ומאכילים אותם בארוחת גורמה :)

רגע, למה אתה נגד קונרו?

אתה בד"כ שונא דברים טובים?

פיכסה הCF של השני XTXים הזה, ועוד עם כרטיס פיזיקלי, ועם קונרו X6800, ו8 ג'יגה זיכרון 1066! פשוט חתיכת זין, למה שמישהו ירצה את זה?!

פורסם

כי הוט טמבל בטח המוכר אמר לו שזה יותר טוב ויותר שווה לו ללכת על זה.

שאנשים יבינו ב90 אחוז מהמוכרים מסתקלים רק על הרווח שלהם ולא אכפת להם מהלקוח.

המוכר רוצה להפטר מהמלאי אז הוא הולך על הדגם הזה.

וכדיי לו ללכת על ספק יותר חזק כי כאשר יצאו כרטיסי D10X הם ייצרכו 200W אז לא כדאי ללכת על ספק חזק יותר?

פורסם
  • מחבר

לא לא קשור אבא שלי קרא על שני המעבדים האלה והוא מעדיף AMD וגם בגלל שקונרו זה ממש חדש הוא לא אוהב לקחת דברים שהם ישר חדשים כי הוא מפחד שיכול להיות איתם בעיות כי אין איתם עוד ממש נסיון ו-AMD הם אחלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים