פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים גם לי בשמירות יש תקיעה אבל אני לא חושב שזה בגלל הזכרון אלא בגלל הכתיבה לדיסק
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר גם לי בשמירות יש תקיעה אבל אני לא חושב שזה בגלל הזכרון אלא בגלל הכתיבה לדיסקבשמירות אני חושב לכולם יש תקיעות , זה לא רציני בכלל
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים הזיכרון הבעייה שלך זה ימנע את הקירטועים כי במחשב שלי (מפרט בצד) אם 6600GT עבד חלק בלי פילטרים רק הגדרות גבוהות ובלי SOFT חרטא עבד חלק איזה 40 FPS אם עליות וירידות.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אני לא חושב שאלו קירטועים של הכרטיס מסך...זה כשהמשחק צריך לטעון מצב או שדה לוחמה או יריבים חדשים וכיוצא בזה, הוא צריך הרבה זכרון RAM ו1GB לא ממש מספק אותו...
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים חברה תנסו לכבות את הSOFT SHADOWS ותראו עם התקיעות ארוכות עדייןכי הם יהיו אבל הרבה פחות ארוכות אם אני לא טועה
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אני לא חושב שאלו קירטועים של הכרטיס מסך...זה כשהמשחק צריך לטעון מצב או שדה לוחמה או יריבים חדשים וכיוצא בזה, הוא צריך הרבה זכרון RAM ו1GB לא ממש מספק אותו...אין לי עוד 1gb יש לי 512 .. השדרוג ל 1024 זה שבוע הבא.ובנגוע ל soft shadows כשזה כבוי / עובד אותם קרטועים , המשחק עצמו עובד חלק .. אבל הקירטועים :ם99% זה הזכרון , חייב 1gb דחוף
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים צודק אוריפ אצלי עם 1 ג'יגה זיכרון ויש את התקיעות הקטנות. לעניות דעתי המשחק דורש לפחות 1.5 ג'יגה זיכרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.