פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים חחחחחחח איך אתה יודע שקוראים לי ניר אה?! ידעתי שאתה היואב מהחטיבה! איזה ספאמר אתה שאלוהים יעזור לך מה שיש בתמונות זה הסינרי שבבניה, נראה סוף הדרך, אבל יכול להיות שהוא לא יהיה שימושי להרבה זמן.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים חחחחחחח איך אתה יודע שקוראים לי ניר אה?! ידעתי שאתה היואב מהחטיבה! איזה ספאמר אתה שאלוהים יעזור לך מה שיש בתמונות זה הסינרי שבבניה, נראה סוף הדרך, אבל יכול להיות שהוא לא יהיה שימושי להרבה זמן. YEP THATS ME יש לי הרגשה מוזרה שהם כבר צריכים להתחיל להמיר אותו
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים ואוו הסקינים של המטוסים, מדהים !אני בטוח שעל האיכות הכי גבוהה ומגובה מספק גם העיר ת"א נראית מציאותית למדיי.לא שאין לזה כמה השלכות מדאיגות :-\
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים Meh במקרה הכי גרוע איזה ערבי יעצב מחדש את בנייני עזריאלי,ממילא הם מכוערים
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לא הם לא את הקריה בכל אופן לא רואים רק את עזריאלי המגדל של ה-70 קומות שכחתי איך קוראים לו וזהו פחות או יותר
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים עם סינרים כאלה ואחרים גם תראה את עזריאלי. ויש סינרים לשדות צבאיים. אבל זה לא מדויק ולא חושף שום סוד..אם ממש תרצו אני אפתח את הFS9 שלי ואצלם..
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לי יש את ה Logitech Extreme3D Pro. אני דיי מרוצה ממנו עד עכשיוחיבור USB שלושה צירי שליטה, מצערת, 12 כפתורים, אחלה סטיק. המחיר הוא 200-250 ש"ח.http://zap.co.il/model.asp?model_id=29826
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.