פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אין לי ג'ויסטיק-יש טעם להוריד את זה?אני מת לנסות את זה,אבל לא יודע אם זה בכלל כיף לשחק על מקלדת.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מישו יודע האם יישמו את התמיכה ב Multi-Thread בדמו? או שנצטרך לחכות למלא בשביל זה?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אוף טופיק קטן, אני יודע שבמשחקים הקודמים המטוס היה יכול להתרסק (גם על בניינים) ואז שינו את זה אחרי 9.11 בגרסא של אותה שנהזה תקף גם למשחק הזה ? (אתם יודעים נתב"ג וכו'...)
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים הטסטורות של ה- Scenery אצלי נראות ממש זוועה!אפילו שהכל על Ultra High.הנה תמונה מצורפת - [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים התאכזבתי . יש לי גם Saitek ST90 , ממש כיף עם FS9 . נצפה ליותר בגרסה המלאה .
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אוקיי ....... באתי עד לכאן לרשום כי כבר נגנבתי מזה ! מישהו מוכן להסביר לי איך לעזזל משחררים את הברקסים !!??? כתוב ב "HELP" שזה מקש הנקודה ......או נקודה + נאמפאד ..... ניסיתי !!! כלום לא קורה וכן הגרפיקה באמת נוראית .....מוזר בתמונות זה נראה מרשים מאוד . הדבר היחידי שאהבתי בינתיים (זה כמובן עד שאצליח להזיז את המטוס לשם שינוי) זה את הטעינה המהירה של המפה והמשחק מה שב2004 היה רחוווווווווווווווק מלהיות מהיר .
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים דווקא ב- 2004 זה היה הרבה יותר מהיר.פה זה נהיה איטי יותר משמעותית, לפי דעתי.אני זוכר שב- 2004 הוא היה מריץ את האחוזים כאליו אלה היו מאיות.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אוקיי ....... באתי עד לכאן לרשום כי כבר נגנבתי מזה ! מישהו מוכן להסביר לי איך לעזזל משחררים את הברקסים !!??? כתוב ב "HELP" שזה מקש הנקודה ......או נקודה + נאמפאד ..... ניסיתי !!! כלום לא קורה וכן הגרפיקה באמת נוראית .....מוזר בתמונות זה נראה מרשים מאוד . הדבר היחידי שאהבתי בינתיים (זה כמובן עד שאצליח להזיז את המטוס לשם שינוי) זה את הטעינה המהירה של המפה והמשחק מה שב2004 היה רחוווווווווווווווק מלהיות מהיר . אתה יכול ללחוץ על P.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים P זה Pause.שיחרור הברקסים הוא ע"י המקש של "ץ". אם לא עוזר נסה F11/12 ואם גם זה לא עוזר לך, חפש את ידית ה Parking Breaks במטוס (בד"כ בחלון המצערת).למי שאומר שהטקסטורות נראות זוועה - Ultra High זה לא המקסימום בכלל! זה בערך 60% גרפיקה.תעשה , ותעלה Customize את המדידים בלשונית Scenery. כמו כן בלשונית Graphics תשנה את Global texture rsplution ל very high.גם לוקח זמן עד שהטקסטורות נטענות במלואן, הן ממש Blurry בהתחלה אבל הן נעשות יותר מפורטות לאחר שהן נטענות.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים חייבים ג'ויסטיק בשביל המשחק ויש גם מטוסים ישראליים (אל על ישראייר וכו') יש נתב"ג 2000? תביאו תמונות כאלה
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים יש יש ויש, ועוד הרבה יותר. לא בדמו כמובן, אלה בגרסא 9. לכשתצא הגרסא המלאה של הסימולטור, כל אלה יעברו עיבוד מחדש לגרסא הזו. אם היה לי FS9 מותקן על המחשב הייתי מצלם לך כמה תמונות שתוכל להבין על איזה סדר גודל אני מדבר, אבל מאחר ואין לי, אני אתן לך מספר תמונות שאנשים אחרים צילמו: http://i16.photobucket.com/albums/b27/EREZ337/The%20Best%20of%20The%20Best/57.jpg http://i16.photobucket.com/albums/b27/EREZ337/The%20Best%20of%20The%20Best/5.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.