עבור לתוכן

E6400 על גז מתחילים לשחק.. 3960 עידכונים ותמונות עמוד 7...

Featured Replies

פורסם

רגע לא הבנתי

הוא הלך לבית שלו, לקח את המערכת והלך?

חחח לא..

יחיאל קנה , קיבל מאליאור מערכת קירור גז העונה לשם EMP K2...

יחיאל עשה לה תוספת נחמדה שהורידה את הטמפ' בעוד כמה מעלות !!!

אחרי זה יחיאל התחיל לבנות עוד קירורי גז למיניהם ואתם לא יכולים לדעת אם הוא השתמש בEMP המשופצת או במערכת שהוא בנה עד שהוא יגיב...

:xyxthumbs:

• תגובות 90
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי עכשיו הבנתי, תודה

פורסם
  • מחבר

אוקי אז כך...אני מבין שהמוןן שמועות רצות עלי פה אהה חבל כניראה רק מי שמכיר ואתי יודע מי אני..

אז כך המערכת גז הנוכחית היא כן שלי וכן מייצור שלי נכון לפני כשנה בערך רכשתי מאליאור מערכת גז ועם הזמן חקרתי את הנושא וואלה הצלחתי לבנות מערכות לבד ובעצמי (אומנם עם שותף אבל עדיין) המערכת של אליאור נמכרה ללקוח אחר.. וסתם לידע כללי המערכת שאני מייצר משום מה נתנתה לי הבדלים של 8 מעלות בביוס למעבד.. (מסקנות תבינו לבד) בקיצור זה כול הסיפור ולכול הילדים שמרימים את האף לכו לאמא שתיתן לכם משהו לאכול .... ;D ;D

נווו הוא לא השתנה

תמיד בא לפה

מפציץ בהודעות שיקריו ואז שמישהו אומר משהו לא מגיב יותר עד שת'רד נעלם.

אהה ואולה ואתה מי בדיוק?

שכחתי שאתה פה שנים.....

חחח לא..

יחיאל קנה , קיבל מאליאור מערכת קירור גז העונה לשם EMP K2...

יחיאל עשה לה תוספת נחמדה שהורידה את הטמפ' בעוד כמה מעלות !!!

אחרי זה יחיאל התחיל לבנות עוד קירורי גז למיניהם ואתם לא יכולים לדעת אם הוא השתמש בEMP המשופצת או במערכת שהוא בנה עד שהוא יגיב...

כול הכבוד לפחות אחד קלט..

אז כך קצת עידכון..

3904 יציב ברזל!! אבל עם סטיק זיכרון אחד משום מה..

מקסימום שהגעתי נכון לעכשיו זה 3960 הינה לינק..

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=111188

תוצאות של מבחנים וכאלה יבואו בהמשך.. כי נכון לעכשיו אני מנסה להגיע למקסימום של המעבד הזה למרות שלדעתי הלוח מגביל אותי..

בעיות?

מחפש מודים ללוח בהקדם..

הלוח לא נותן לעבוד בCL4 או CL5 אלה רק ב-3 יש גבול כמה הזיכרון מחזיק..

צריך ביוס איכותי בהקדם האפשרי..

זה הכול לבנתיים..

יחיאל

פורסם

יפה מאוד

מה עם תמונות של המחשב והגז?

פורסם

אוקי אז כך...אני מבין שהמוןן שמועות רצות עלי פה אהה חבל כניראה רק מי שמכיר ואתי יודע מי אני..

אז כך המערכת גז הנוכחית היא כן שלי וכן מייצור שלי נכון לפני כשנה בערך רכשתי מאליאור מערכת גז ועם הזמן חקרתי את הנושא וואלה הצלחתי לבנות מערכות לבד ובעצמי (אומנם עם שותף אבל עדיין) המערכת של אליאור נמכרה ללקוח אחר.. וסתם לידע כללי המערכת שאני מייצר משום מה נתנתה לי הבדלים של 8 מעלות בביוס למעבד.. (מסקנות תבינו לבד) בקיצור זה כול הסיפור ולכול הילדים שמרימים את האף לכו לאמא שתיתן לכם משהו לאכול .... ;D ;D

אהה ואולה ואתה מי בדיוק?

שכחתי שאתה פה שנים.....

אני פה המון שנים,משתמשים אחרים.....

עדיין מחכה ל

bh-5

שלך שעושים 290

פורסם

אני מחכה שתעבור את ה4.. :)

פורסם

אני פה המון שנים,משתמשים אחרים.....

בשם... ?

בכל מקרה, אל תגיד שאין לך כסף ללוח יותר טוב??? :P

פורסם

אם לא הבנתם יחיאל לקח את המערכת של אליאור ועשה לה מוד לא קטן

לאחר המוד הקירור הוריד את המעבד לטמפ' של -46 מעלות אם אני זוכר נכון

בכל מקרה כמובן שהקרדיט הולך לאליאור על הקירור מלכתחילה

אחלה תוצאות יחי! ;D

שום מוד ושום נעליים, הבן אדם מזמין מערכת ולוקח אותה בכוח כשאני מסביר לו בצורה הכי ברורה שהיא לא גמורה ולא מכוונת, אחרי זה הוא טוען שהמערכת לא בסדר ,"חלשה", ואז לוקח אותה לבן אדם אחר שממלא לו גז כמו שצריך (מה שהוא לא נתן לי זמן לעשות) ואחרי זה קופץ ואומר שהוא בנה מערכת יותר חזקה.

פשוט שקרן עלוב וזה לא הסיפור היחיד שלו בענייני שקרים, BH5 על 290 ושאר מיני ירקות (קסקייד ?) בכל מקרה תמונות או הוכחות ממנו לא תזכו לראות הבן אדם ילד קטן, טחון ושקרן.

מצטער אבל זו האמת.

פורסם

אין לי מושג מה ה"אמת" בסיפור כאן, אך לא עדיף לשבת כמו אדם בריא (בנפשו) וללמוד קצת על הנושא... ולבסוף לבנות מערכת משלך?

תאמינו לי שלקחת קרדיט על עבודה שלך הרבה יותר מספק מאשר לקחת קרדיט על עבודה של אדם אחר.

פורסם

אליאור אתה בטוח שהוא לא שינה את המערכת כפי שניתנה לו מההתחלה?

אם ובאמת נלקח קרדיט על המערכת שהוא לא עצמו עשה, אז מצטער זה ממש בושה

פורסם

טוב הנושא סתם ידרדר לריבים לא רצויים בקהילה...

אליאור עזוב אותך שטווית אחי ההרגשה הפנימית שאתה בנית אותה עדיף ממה שכולם חושבים...

ויחיאל אני לא יודע כל כך את האמת אבל הגעת למספרים נחמדים בזכות המערכת שלך או של אליאור... זה לא הכי משנה...

ס=ו=ף !!!

פורסם

ליאור סליחה שאני מתערב אבל לפי מה שהבנתי מיחיאל בפגישות שלי איתו את המערכת שאתה מכרת לו נמכרה לבן אדם ושעלינו לאוטו שלו הוא הראה לי מד טמפרטורה שהוא קנה במיוחד בשביל המערכת שהוא מוכר אני לא יודע מה כל הוויכוחים שלך איתו אבל יכול להיות שאני טועה ואני לא בצד של אף אחד אבל אני לא ממש אוהב שאנשים רבים בפורום המשך יום נעים ;D.

פורסם

בקיצור נסיים את הריבים הלא רצוים ונפתח דף חדש

אליאור ו ye_3333 מסכימים?

פורסם

קודם כל רציתי לומר ח"ח ענק ליחיאל

ולכל השאר-מספיק עם המריבות הטפשיות מקדמת דנא. יחיאל לא חייב לאף אחד מפה תשובה

צריך להאמין לבן אדם עד שיתברר שהוא שקרן

פורסם

תגידו כשעושים oc על ליבה אחת - זה אוטומטי עושה גם על הליבה השניה(מדובר על מעבד דואל קור)?

סחטין על התוצאה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים