עבור לתוכן

רכיבים מחו"ל ומהארץ סופי תקציב 5000ש"ח

Featured Replies

פורסם

קונה רק קופסא ללא מסך וללא ציוד הקפי

נלקח מהאתר שלnewegg

מעבד intel duo core 2 e6300 213$

זכרונות kingston 2*512 667mhz 84$

כרטיס מסך ati x1800xt 256mb 260$

ס"כ:557$ - 2450.8 ($-4.4)

רכיבים בארץ:

לוח אם GA965PDS4 Gigabyte 1180

הרד דיסק wd 250GB sata2 16mb 490

מארז + ספק antec sonata 2 450W

הרכבה + התקנה 250

ס"כ 2740

ס"כ כל המחשב 5190.8

אם יש איזה שהם המלצות או שינויים ששווה לעשות כי אני נוסע בעוד שבועיים

פורסם

הייתי יורד קצת במארז לטובת עוד גיגה של זיכרון

וןהייתי עושה מאמץ לחסוך על התקנה 250 ש"ח זה יקר,יש יותר זול.

ויש חברים שעושים בחינם אם אתה לא יודע.

פורסם
  • מחבר

לגבי עוד גיגה זכרון זה ב100$ יותר יקר ואין לי ממש מאיפה לקחת אותם לגבי ההתקנה

אני מעדיף שמישהו מוסמך יעשה את העבודה ולא חבר שיגיד לי שאופס זה נשבר,נשרף וכ"ו

פורסם

בכל זאת גם אם אתה מתקין במקום מוסמך יש יותר זולים ב 100 ש"ח לדעתי

ואםן היית יורד קצת במארז וחוסך גם שם -היית יכול להביא 2 גיגה זיכרון שזה מאוד חשוב בגלל מיקרוסופט המעפנים שהוציאו מערכת הפעלה זוללת משאבים.... (ויסטה)

שם אתה צריך 1 וחצי גיגה כדי להפעיל עם כל האפשרויות הגרפיות רק תמערכת הפעלה.......

תחשוב טוב לפני הקנייה -שלא תצתרך למכור את הזיכרון הישן עוד מעט ולקנות חדש..

פורסם
  • מחבר

על איזה מארז אתה ממליץ למפרט (וגם אני לא רוצה שהכרטיס מסך יתחמם יותר מדי - ראיתי מארזים זולים וקטנים ולא שווים)

בקשר לזכרונות נראה לי שאני אבדוק מחירים ואם המחירים יהיו זולים אז באמת אני אשקיע ב2GB אני רוצה חנות בירושלים

אם יש לך כתובת/טלפון אני יודה לך מאוד בקשר להרכבה לדעתי הלוח אם הוא מאוד טוב ביחס למחיר שגם הוא לא כל כך זול, לא???

פורסם

אם אתה לא עושה OC אני הייתי חוסך בלוח אם וקנונה את 700# GA-945P-S3

במילא אתה גם לא הוספת 800MHZ לזיכרון ככה שאתה לא כזה השתמשת בתוספות של הלוח אם שלך והוא טוב לOC אם אתה לא עושה OC אין לך טעם לקחת אותו

ואז חסכת 480 שקל והלוח אם שנתתי לך מצויין ותומך בכל מה שצריך..

לגבי מארז תרד ל500# COMPUCASE CI-6A19 400W שהוא מצויין תיקח אותו בשחור ואז הוא גם לא יהיה כזה מכוער..

ואז תוכל גם להוסיף בזיכרון ל2G וגם להוסיף לקנות כרטיס מסך X1800XT 512MB ואיפילו את הX1900XT בגלל שאמור בשבועיים האלה לרדת המחירים של הכרטיס..

פורסם
  • מחבר

לגבי הלוח אם המליצו לי אליו בגללשאין לו קירור בגרסה הקודמת GA-945P-S3 לרכיבי

הchipset של הלוח אם ולכן הם מתחממים יותר מדי.

לגבי הכרטיס מסך באמת לא ידעתי וטוב שאמרת לי, בכמה הם ירדו במחירים אולי באמת שווה להשקיע ב512

אבל עדיין לצערי הרב אני לא יוכל להשקיע גם בx1800xt 512 וגם ב2GB (אם כל הכבוד להורדת המחירים של הכרטיס המסך)

אז במה כדי לי להשקיע יותר זכרון או כרטיס מסך :s05:

לגבי המארז אני לא בטוח שאני אקח את המארז שלך אני יותר אהבתי את המארז שלי, יש לך עוד מארזים בין 300-500 גג

:lol:

פורסם
  • מחבר

יש לי הצעה אחרת

הרכיבים מחו"ל נשארים כמו שהם

הלוח אם gigabyte-965p-ds4 1240 (אותו לוח אם אבל יותר יקר, המוכר אמר לי שמי שמוכר לך את

הלוח ב1180 הוא לא מקורי ורק אלוהים יודע מאיפה הוא לוקח אותו וכ"ו האם יש אמת בדבריו או

שהוא מבין שיש מחירים יותר זולים ממנו.

wd 250 16mb sata 530 או סיפור כמו הלוח אם (490 במפרט הקודם)

מארז650 thermaltake swing +window vb6000sws זה בא אם ספק של 430W (כנראה של אותה חברה)

ס"כ 2420

שווה משהו (לדעתי המארז בהודעה הראשונה יותר טוב ממארז והספק שמוצע פה לא)

הצעות שינויים :nixweiss:

פורסם

---לגבי הלוח אם המליצו לי אליו בגללשאין לו קירור בגרסה הקודמת GA-945P-S3 לרכיבי

הchipset של הלוח אם ולכן הם מתחממים יותר מדי.

מי אמר לך את זה?? אנחנו ממליצים פה כל הזמן עליו ואף אחד מהמבינים פה עוד לא אמר משהו רע עליו..

אני ישאל בפורום של הלוחות אם כי גם אני התכוונתי לקנות את הלוח אם הזה ואם באמת יש לו את הבעיה הזאת אני לא יקנה אותו

והלוח אם שהציעו לך ב1200 לדעתי עדיף לך פשוט לקחת את הלוח אם

DFI Infinity 975X for LGA775 1050#

לגבי מארז קודם כל אתה יכול לקחת את מה שהצעתי בשחור בשחור הוא דווקא ניראה בסדר.. אם אתה רוצה אני יכול להביא לך קישור של תמונה שלו

דבר שני אהבת יותר את המארז במפרט הראשון מין הסתם אבל הוא עולה יותר יקר

גם את המארז הזה אני בטוח שתאהב אבל הם יותר יקרים חח

http://www.matbe.com/articles/lire/304/computex-2006-compte-rendu/page12.php

לדעתי אם אתה מסתדר עם המארז שהבאתי לך ((בשחור)) אז תיקח אותו אם לא אז תיקח את שלך..

פורסם
  • מחבר

המוכר הוא זה שאמר לי את הדברים הללו אם זה לבאמת או לא אין לי מושג (נראה לי סתפ חירטוט)

לגבי המארז אני ארד למארז בסביבות 300-400 ש"ח ובכך חכסתי 400 ש"ח.

לגבי ההתקנה של win xp... אני מסכים אני יתקין לבד (אנסה לבד) אבל על הרכבה אני לא מוותר חיסכון של 150 ש"ח

לחנות הראשונה חסכון של 550 ש"ח כך שאם המפרט הראשון יעלה במקום 2740 אז 2190 כלומר

310 ש"ח ישארו לי וכנראה אני אשדרג את הזכרון כמו שאמרת ל2GB

יש לי שאלות בנוגע ללוח אם של gigabyte יש בו SLI (מערך של שני כרטיסי מסך)

לפי מה שקראתי והבנתי באינטרנט אני לא יוכל לשם כרטיס מסך של ati ואם אני יוכל אני לא יוכל

לשים 2 כרטיסי מסך של ATI כי SLI עובד רק אם nvidia אז אולי שווה לי לעבור לchipset של ati

אבל ממה שראתי הוא יותר יקר מSLI (אני כרגע לא קונה שתי כרטיסי מסך אבל בעתיד אולי - שתיהיה אופציה)

לגבי מארז האם יש מארזים בתקציב 300-400 ש"ח שנראים טוב וללא "דלת" (חוץ מהמארז שהוצע לי של compucase)

ואגב הלוח אם של dfi תומך בcross fire אז כדי לעבור אליו או להשאר אם הלוח המקורי של gigabyte

פורסם
  • מחבר

עכשיו חפשתי בnewegg ומצאתי את הכרטיס מסך הבא:

XFX PV-T71G-UDF7 GeForce 7900 GT (470MHz) 256MB 256-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail 270$

האם הוא יותר טוב מsappire x1800xt 256mb :nixweiss:

ולגבי הזכרון מוצאים שם זכרונות של 5300 pc2 וpc2 5400 מה השוני ומה יותר טוב :nixweiss:

פורסם

x1800xt 256mb וה7900GT די שווים בכוח אבל הX1800XT מסוגל להפעיל 2 פילטרים ביחד מה שה7900GT לא יכול

אבל ה7900GT צורך פחות חשמל מוציא פחות חום ועושה פחות רעש.. אבל אם אין לך בעיה של ספק והמארז שלך טוב לא יהיה בעייה של חום ולא תשים לב לזה שהוא צורך פחות חשמל.. והרעש לא כזה איום וזה לא יפריע יותר מדי

אז יש לך לבחור בין האיכות במשחקים לבין חשמל רעש וכדומה..

לדעתי עדיף לך את הX1800XT..

חוצמיזה שאמור להיות בשבועיים האלה הנחה על הX1800XT ותוכל לקנות אותו ביותר זול.. :)

פורסם
  • מחבר

המוכר הוא זה שאמר לי את הדברים הללו אם זה לבאמת או לא אין לי מושג (נראה לי סתפ חירטוט)

לגבי המארז אני ארד למארז בסביבות 300-400 ש"ח ובכך חכסתי 400 ש"ח.

לגבי ההתקנה של win xp... אני מסכים אני יתקין לבד (אנסה לבד) אבל על הרכבה אני לא מוותר חיסכון של 150 ש"ח

לחנות הראשונה חסכון של 550 ש"ח כך שאם המפרט הראשון יעלה במקום 2740 אז 2190 כלומר

310 ש"ח ישארו לי וכנראה אני אשדרג את הזכרון כמו שאמרת ל2GB

יש לי שאלות בנוגע ללוח אם של gigabyte יש בו SLI (מערך של שני כרטיסי מסך)

לפי מה שקראתי והבנתי באינטרנט אני לא יוכל לשם כרטיס מסך של ati ואם אני יוכל אני לא יוכל

לשים 2 כרטיסי מסך של ATI כי SLI עובד רק אם nvidia אז אולי שווה לי לעבור לchipset של ati

אבל ממה שראתי הוא יותר יקר מSLI (אני כרגע לא קונה שתי כרטיסי מסך אבל בעתיד אולי - שתיהיה אופציה)

לגבי מארז האם יש מארזים בתקציב 300-400 ש"ח שנראים טוב וללא "דלת" (חוץ מהמארז שהוצע לי של compucase)

ואגב הלוח אם של dfi תומך בcross fire אז כדי לעבור אליו או להשאר אם הלוח המקורי של gigabyte

אז איזה לוח אם כדאי יותר ואיזה ספק זול אבל שיהיה אם אורור טוב 300-400 ש"ח

פורסם

לוח אם ASUS P5B 1050#

1000# GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) ATX

DFI Infinity 975X for LGA775 1050#

שלושתם טובים או שתיקח את הDFI או את הASUS לדעתי

ספק התכוונת עם מארז או בלי המארז?

לגבי הcross fore והSLI אין לך טעם לדעתי להשקיע בזה עדיף לקנות כרטיס מסך אחד חזק מאשר 2 חלשים

פורסם
  • מחבר

לגבי המארז אני רוצה אותו אם ספק על מה אתה ממליץ כרגע אני מתכנן

לקנות COMPUCASE CI-6A19 400W התקציב לכך 300-400

(בהתחלה היה לי מארז וספק ב880 אבל בהפרש אני אשדרג ל2GB)

מה ההמלצות למארז בתקציב זה?

לגבי הלוח אם אני רוצה את התמורה הכי טובה ביחס לבצועים/מחיר

(ואם יש CF לא מזיק לא)

ואף אחד לא ענה לי לגבי הכרטיס מסך עדיף(אם ישארו מזומנים - אני

בספק אבל אם) שווה לדרג את הכרטיס מסך מsappire x1800xt

לsappire x1800xt 512mb או שעדיף כבר לקנות את x1900xt 256mb :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים