פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אתה מדבר על "טרנספר" כאילו מעלים אותם לרכבת ושולחים לאושוויץ...ה"טרנספר" המדובר כולל גם פינוי יהודים משטחים מסויימים. ולא פינוי כל הערבים לירח, אלא פינוי חלק קטן מהם לשטחי הרשות הפלסטינאית, והשטחים הנוספים שישראל תפנה.כדי שאירגוני הטרור יחלשו דרמטית וישארו חלשים דרושה פעולה נרחבת וממושכת של צה"ל- מה שאומר עוד הרבה הרוגים...מה? אני ואתה מדברים על שני דברים שונים. אתה מדבר על העברת ערביי ישראל לשטחי הרשות הפלסטינית? איך זה יעזור למיגור הטרור?
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים העברה לא של לקחת את כולם ולזרוק, אלא בהסכם: אנחנו פה והם שם... כולל חילופי שטחים עם רוב יהודי (לישראל), ורוב ערבי (לפלסטינאים)...ואחרי שההסכם יופר, אני בטוח שליברמן ידע להבהיר לפלסטינאים שלא משתלם להם להפר את ההסכם שוב...
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אם אני לא טועה, אז ליברמן מציע שבמסגרת ההסכם הזה תוקם מדינה פלסטינאית... ברגע שתוקם מדינה פלסטינאית אני מאמין שהאירגונים יתאחדו (ואז יהייה אפשר לחסל את כולם ביחד), וברגע שתהייה מדינה אני מניח שתהייה גם שליטה טובה יותר של השלטון על האנשים שלה.ואם לא, אז אני לא חושב שליברמן ירתע מפעולות יותר מסיביות... אני לא מעודכן לגבי מה שקורה בחודש האחרון העזה, אבל ממה שהבנתי יש שם גם מלחמה לא קטנה... אני מקווה שזה ישתיק את הטרור
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים כן, אבל איך ערביי ישראל קשורים להקמת מדינה פלסטינאית. אתה מערב שני דברים לא קשורים.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים הם יעברו למדינת פלסטין מן הסתם..אם אני לא טועה, אז ליברמן מציע שבמסגרת ההסכם הזה תוקם מדינה פלסטינאית... ברגע שתוקם מדינה פלסטינאית אני מאמין שהאירגונים יתאחדו (ואז יהייה אפשר לחסל את כולם ביחד), וברגע שתהייה מדינה אני מניח שתהייה גם שליטה טובה יותר של השלטון על האנשים שלה.ואם לא, אז אני לא חושב שליברמן ירתע מפעולות יותר מסיביות... אני לא מעודכן לגבי מה שקורה בחודש האחרון העזה, אבל ממה שהבנתי יש שם גם מלחמה לא קטנה... אני מקווה שזה ישתיק את הטרורברגע שיהיה להם מדינה ,הם ירצו את ירושלים כבירה..
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים כן, אבל איך ערביי ישראל קשורים להקמת מדינה פלסטינאית. אתה מערב שני דברים לא קשורים.ערביי ישראל מניפים דגלי אש"ף, חמס, אירן וסוריה בכול הזדמנות...אנחנו לא צריכים אותם פה, והם יהיו פרודוקטיביים רק במדינה משלהם.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים הרבה אנשים רוצים הרבה דברים, אתה יודע. רצון דבר טוב.אתה כבר רואה את התבטאות ה"רצון" שלהם..
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים ערביי ישראל מניפים דגלי אש"ף, חמס, אירן וסוריה בכול הזדמנות...אנחנו לא צריכים אותם פה, והם יהיו פרודוקטיביים רק במדינה משלהם.אתה נסחף לנושאים לא קשורים ולא עונה על השאלות. אין לי כוח לזה.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים OK, ערביי ישראל לא קשורים להקמת מדינה פלסטינאית.הם קשורים להפיכת ישראל למדינה פלסטינאית שנייה. יש עוד שאלות שפספסתי?
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים כן, אבל איך ערביי ישראל קשורים להקמת מדינה פלסטינאית. אתה מערב שני דברים לא קשורים.כי הפאלסטינים הם גם ערביי ישראל הם אותו עם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.