עבור לתוכן

אשמח אם בעלי ניסיון יוכלו לענות לי על כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

הממ,

אני קונה את החלקים הבאים:

Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box AMD

M2NPV-VM Asus

X2: Kingston 512MB DDR2 533MHz CL4

מסך LCD: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14008

יש לי כמה שאלות ואקווה אם תוכלו לענות לי אליהן.

1) לא הצלחתי לברר האם המעבד הספציפי הזה מגיע (כאשר הוא מגיע באריזתו המקורית) בצירוף עם Hitsink ועם "קופסת קירור", למישהו יש מושג לגבי זה?

2) האם למישהו יש מידע ספציפי לגבי איזה שהן תקלות עם הלוח אם הספציפי הזה ביחד עם אותו המעבד? (לפעמים יש מקרים שאפילו שהלוח אם מתאים מבחינת הרכיבים, ווינדווס עלול לא לזהות את המעבד ולהקפיץ BSOD)

3) האם למישהו יש מושג אם הלוח אם תומך חיבורי ATA (HARD DRIVE) ולא רק SATA, כי ההארדדיסקים הישנים שלי עדיין טובים ואני ממש לא רוצה להשקיע בהארדיסקים עם חיבורי SATA :\

4) האם יש לכם הצעה יותר טובה לגבי הזכרונות? (אני לא גיימר או משהו כזה, המחשב הוא לצרכי פיתוח)

5) למישהו יש התנגדות ספציפית לגבי המסך הזה במקרה?

פורסם

1. כן הוא מגיע בגירסת BOX מה שאומר קירור מלא..(ההיטסינק ומאוורר מקוריים)..

2. לא ממש...(ובמקסימום עושים עידכון ביוס..)..

3. כן יש לו שני חיבורים כאלה...

4. אם לא מתוכנן OC אז כול זיכרקון VALUE יספיק לך...לך על מה שעם מחיר טוב ואחריות ארוכה...

5. לגבי המסך הוא ממצוע למדי לא הכי מומלץ למשחקים....

פורסם
  • מחבר

לא, אני ממש לא גיימר :) אולי מדי פעם יוצא לי להפעיל איזה משחק קטן, לא משהו רציני יותר מדי.

המחשב הוא לצרכי פיתוח בלבד ומעט גראפיקה.

תודה רבה על ההצעה לגבי המסך, אני חושב שאקח אותה כי המסך שהצגת נראה הרבה יותר טוב.

מה שכן, לגבי הזכרונות איני חושב שאלך על זה כי אני לא סומך על Twinmos ואני מעדיף בהרבה את Kingston.

פורסם
  • מחבר

1. כן הוא מגיע בגירסת BOX מה שאומר קירור מלא..(ההיטסינק ומאוורר מקוריים)..

2. לא ממש...(ובמקסימום עושים עידכון ביוס..)..

3. כן יש לו שני חיבורים כאלה...

4. אם לא מתוכנן OC אז כול זיכרקון VALUE יספיק לך...לך על מה שעם מחיר טוב ואחריות ארוכה...

5. לגבי המסך הוא ממצוע למדי לא הכי מומלץ למשחקים....

רק כדי שאוכל להיות בטוח, מהיכן השגת את המידע שהלוח אם תומך בשני חיבורי ATA אם יורשה לי לדעת?

חוץ מזה, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס מסך טוב (איני גיימר ואיני מתיימר להיות) אך זול.

פורסם

7600GS

פורסם
  • מחבר

7600GS

כמו שציינתי קודם, איני גיימר.

אני מחפש משהו יותר זול, זה יקר מדי וזה לא מתאים לצרכים שלי.

any other suggestions?

פורסם

כמה אתה מוכן להשקיע?

אבל בגדול הייתי אומר ש-7300GS יספיק לפי מה שאתה אומר. הכרטיס אמור לעלות פחות מ-400 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים