פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים יש לי את המחשב הבא:amd Athlon 64 bit 3000+ k8n neo 4 nFroce MSI1024 mb ceonקירור מעבד סטוקredeon x600 xt 256 mb pci-expresswestern digital 160 g 8x עכשיו אני רוצה לשפר אותו לעשות אותו מפלצת משהוא מכובד כמובן עם אוברקלוקמה אתם הייתם עושים לו?עומדים לרשותכם גם 500 ש"ח לקניית מוצרים ומה שזקוק לו...תודה מראששש
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים שמע לא רוצה לעכזב אותך אבל בתקציב כזה אין הרבה מה לעשות תחסוך עוד קצת כסף ותקנה כרטיס מסך טוב
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים יש לי את המחשב הבא:amd Athlon 64 bit 3000+ k8n neo 4 nFroce MSI1024 mb ceonקירור מעבד סטוקredeon x600 xt 256 mb pci-expresswestern digital 160 g 8x עכשיו אני רוצה לשפר אותו לעשות אותו מפלצת משהוא מכובד כמובן עם אוברקלוקמה אתם הייתם עושים לו?עומדים לרשותכם גם 500 ש"ח לקניית מוצרים ומה שזקוק לו...תודה מראששששאתה אומר שאתה רוצה להפוך אותו למפלצת, אתה מתכוון מבחינת אוברקלוקינג וקירור? או ביצועים כללים (הכוונה להוספות אחרות כגון: זיכרון, כרטיס מסך וכו')
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אם יש לך מארז רחב (ברוחב 20 ס"מ) תקנה SCYTHE NINJA בחנות NOACOMP.co.il אם הוא 15 ס"מ תחכה חודש-חודשיים ותקנה BT VXאני לא יודע אם הכ. מסך שלך טוב בOC ששווה בכלל להשקיע בקירור בשבילו..
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים קירור!!! מומלץ מקריאה בפורות על הBigTyphoon אם יש לך מספיק מקום במארזאם לא... הAC freezer 64 גם טוב (אני חושב..)ובהצלחה בOCאם זה ליבת ווינצ'סטר צפה להפתעות אגב לוח מעולה יש לי אותו לא אכזב לעולם גם בOC גבוהה (באס גבוהה)אם תצתרך עזרה עם הלוח הספיציפי והגדרות של הביוס לOC צור איתי קשר לפרטי או לאיי סי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.