פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים שלום לכולם לאחר התייעצויות למיניהן, יכול להיות שאני אלך קונרו (זו התלבטות אחת) ועל לוח תקציבי, Asrock..(ותודה לאלו שעזרו לי בפורום "לוחות אם וכו' :] ") המחשב לא מיועד כלל וכלל ל OC, אלא לעבודה משרדית+הרצת משחקים חדשים על הגדרות נורמליות, ואופציה לשידרוג בעתיד.. זהו המפרט (לא כולל מארז וספק, וזו התלבטות שנייה): אוקיי יש לי כמה שאלות: * האם הלוח יינצל במלואו את ה - 7600GS? * כמו שרואים אין פה ספק ומארז. אני צריך כאלו (מן הסתם ^^) אבל ב KSP אין כל כך ספקים -> אם מזמינים מחנות אחרת, אז KSP יוכלו להרכיב, בהוספת תשלום או משהו כזה? * האם המסך מספיק טוב? * והאם כדאי להחליף ל AMD, פחות 300 ש"ח ולשדרג במקומות אחרים? וכמעט שחכתי, התקציב הוא 5100-200 גג, גג, גג! :ם תודה רבה!!
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים עזוב אותך מהקונרו,בתקציב כזה קח AMD+לוח נורמלי ובעודף תשדרג את שאר הרכיבים.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר אתה בטוח?אוקיי אני אקח זאת לתשומת לבי...ההבדל בין הקונרו ל AMD (3800x2) הוא 300 ש"ח...לא יהיה הרבה מה לעשות חוץ מלשדרג לוח אם ולקנות סוכריות טופי בעודף :]...תודה על התגובה,אם אפשר עוד הצעות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.