עבור לתוכן

המולטיפלייר של F.E.A.R בחינם .

Featured Replies

פורסם

שמע... יכול להיות שהוא שיחק פעם בדמו של המולטי של fear והוא צעד על השלולית מים ההיא שבתוך הבניין והוא התחלק על הראש

או ש

הסוג שהוא אוהב זה אקשן מהיר עם הרבה קפיצות כמו קוויק 3 או פיינקילר

• תגובות 37
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק עוד שבוע, בע. :jump1:

פורסם

קוויק 3 זה אחלה של אחלה MP על מה אתה מדבר

ואני שיחקתי במלא זה לא העניין, לא יודע המשחק פשוט לא עניין אותי, אולי משום שאני כבר איזה שנה+ נמצא בתקופת שפל ושום משחק לא שורד אצלי הרבה ::) :-X

פיינקילר לא שיחקתי.

מה???????????????????????????? לא אהבתה את FEAR??? בואנה זה אחד ממשחקי ה-FPS הכי טובים שיצאו!!!

3 הסיבות היחידות שאני יכול לתאר לעצמי למה לא אהבתה את המשחק ה או שאתה לא אוהב משחקי FPS, או שאתה לא אוהב משחקים מפחידים כאלה, או שפשוט החלקתה על הראש :screwy: ( בלי להעליב, כן?! אני סתם אומר בצחוק כדי להדגיש עד כמה זה מוזר לי :) )

אה, וסבבה, מולטיפלייר בחינם :xyxthumbs:

אני אוהב FPS, אין לי בעיה עם מפחידים, זה די נחמד אפילו,3, באמת תהיתי מה הבננה הזו עושה פה למטה.

פורסם

על איזו בננה אתה מדבר???

ואם אפשר לדעת, מה לא אהבתה ב-FEAR???

פורסם

לא יודע, זה נראה לי כמו דום כזה.. לא אהבתי בקיצור.

פורסם

15 שנה משחק....

וזה המשחק היחיד שמרגע ההתקנה ועד לסיום המשחק לא קמתי לפיפי, אפילו לא הדלקתי סיגריה. ::)

המשחק הכי טוב שיצא עד עכשיו , נקו...... ------> "." :smile1:

פורסם

כמו דום??? זה לא משחק שאתה סתם מחורר כמו נקבה! יש לאויבים שלך שכל, הם תופסים מחסה וזורקים רימוים.

טוב אבל אם זה מה שאתה חושב, הפסד שלך :hat:

ואני גם לא אהבתי כלכך את DOOM 3 ( אבל את הישן דווקא כן ;D )

פורסם

מה???????????????????????????? לא אהבתה את FEAR??? בואנה זה אחד ממשחקי ה-FPS הכי טובים שיצאו!!!

3 הסיבות היחידות שאני יכול לתאר לעצמי למה לא אהבתה את המשחק ה או שאתה לא אוהב משחקי FPS, או שאתה לא אוהב משחקים מפחידים כאלה, או שפשוט החלקתה על הראש :screwy: ( בלי להעליב, כן?! אני סתם אומר בצחוק כדי להדגיש עד כמה זה מוזר לי :) )

אה, וסבבה, מולטיפלייר בחינם :xyxthumbs:

גמני לא אהבתי =\ ואני חולה על משחקי FPS =\ הוא יותר מידי לא מציאותי!! עובר את גבול הטעם הטוב, סבבה יש לו גרפיקה אבל אין לו כלום חוץ מגרפיקה לפי דעתי.

כעיקרון אני חולה על HL1/2/EP1 ואני משחק עדין בהם אפילו שסימתי אותם כי זה פשוט כייף והם לא הכי מציאותי אבל FEAR ממש לא מציאותי לפי דעתי, ד"א הוא לא מפחיד בשיט הוא מעצבן כי שאתה באמצע האקשן פתאום אתה חוטף איזה פלאש בק מפגר שהורס לך את כל האווריה של האקשן (כמו שהבנתי זה קורה בהתחלה ורק בגלל זה מחקתי ישר ת'משחק...).

מקווה שMP יהיה טוב.....

פורסם

הMP די מעצבן..

אם אתה רוצה להתנסות איתו עוד היום אתה יכול להוריד mp demo.

פורסם

גרסה חינמית של FEAR למשחק מרובה משתתפים יוצאת בעוד כ4 וחצי ימים.. ;D

דבר בהחלט משובח וטוב, אם כן זה לא הסינגל אבל אני רוצה לראות איזה פונטציאל יש למולטיפלייר, אני לא שולל כלום כרגע.. :)

לינק להרשמה:

http://www.joinfear.com/us/

לעוד פרטים באתר:

http://www.fearfans.com/newsitems/103/

פורסם

גרסה חינמית של FEAR למשחק מרובה משתתפים יוצאת בעוד כ4 וחצי שעות.. ;D

ימים לא שעות.

פורסם

הMP די מעצבן..

אם אתה רוצה להתנסות איתו עוד היום אתה יכול להוריד mp demo.

לינק?

פורסם

גמני לא אהבתי =\ ואני חולה על משחקי FPS =\ הוא יותר מידי לא מציאותי!! עובר את גבול הטעם הטוב, סבבה יש לו גרפיקה אבל אין לו כלום חוץ מגרפיקה לפי דעתי.

כעיקרון אני חולה על HL1/2/EP1 ואני משחק עדין בהם אפילו שסימתי אותם כי זה פשוט כייף והם לא הכי מציאותי אבל FEAR ממש לא מציאותי לפי דעתי, ד"א הוא לא מפחיד בשיט הוא מעצבן כי שאתה באמצע האקשן פתאום אתה חוטף איזה פלאש בק מפגר שהורס לך את כל האווריה של האקשן (כמו שהבנתי זה קורה בהתחלה ורק בגלל זה מחקתי ישר ת'משחק...).

מקווה שMP יהיה טוב.....

מזאת אומרת לא מציאותי? בגלל הילדה??? אבל זה לא שאתה נלחם בה או משהו, אתה נלחם בכפילים שהם נראים כמו לוחמים רגילים. ומה הבעיה במשחק לא מציאותי???

וזה לא נכון שהילדה באה באמצע האקשן, להפך, היא באה כשאתה הולך במקומות שוממים כאלה, ויש שקט ואתה יודע שזה כבר יותר מדי שקט ואז פתאום משום מקום היא צצה ומפחידה אותך כמו לא יודע מה!!! זה כזה מפחיד, אבל זה כמו סמים למסומם בשבילי ;D

וזה כיף שיש את הפלאשבקים, כי זה מוסיף המון לעלילה ומייחד את המשחק ולא עושה ממנו משעמם!!!

ואתה שואל איזה עוד דברים טובים יש חוץ מהגרפיקה? אז יש את ה- slowmotion, והמשחקיות עצמה פשוט גדולה, כל יריה שאתה יורה אתה כאילו מרגיש את ההדף מהרובהוזה אולי מוזר, אבל יש הבדל בין זה שאתה יורה ב-FEAR לבין כל משחק אחר ( כמו QUAJE4 וכאלה שפחות גיף ליקות ואתה מרגיש כמו רובה מים ), בנוסף הנשקים מגניבים אבל לא מטורפים עד לשיעמום כמו ב-DOOM3, והאויבים הם אחלה :xyxthumbs:

אין, פשוט משחק ענק!!!

פורסם

ימים לא שעות.

סורי..

התבלבלתי.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים