עבור לתוכן

התלבטות בין Asus 7900GT ל-?Sapphire Radeon X1900XT

Featured Replies

פורסם

שלום.. שאלתי היא כזו - איזה כרטיס מסך יותר טוב ?

אני מתכנן לקנות מחשב חדש והנה חלק מהרכיבים שיהיו לי ב"ה :

מעבד - Core2Dou E6600 2.4

לוח אם - Asus P5W DH Deluxe

אני יודע שהכרטיס מסך של Asus מתאים, השאלה האם הכרטיס של Sapphire יתאים ואם הוא נחשב בכלל טוב ?

הנה קישורים לשני הכרטיסים :

Asus : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3179

Sapphire : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2960

אז מה יותר טוב ? ומבחינת מחירים יש מצב לירידת מחירים ? כי ראיתי בהודעה אחרת שה-X1900XT אמור לרדת.. יש צפי מתי ?

וחוץ מזה ראיתי שיש גם X1900XT של Asus מי יותר טוב מבין שתי החברות ?

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

הX1900XT חזק בהרבה מה7900GT. כך את הX1900XT הזול ביותר שתמצא.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה על התשובה..

אבל המחיר שעכשיו יש ל-X1900XT זה המחיר אחרי ההורדת מחירים או מה ?

כי נראה לי ייקח לי איזה כמה שבועות גג חודש לקנות את המחשב אז ככה שאם יש ירידה אני מעדיף לחכות טיפה..

פורסם

זה לפני ההורדה.

אם יש לך את הזמן לחכות תחכה, בעקרון הX1950 יוצא ב27 לאוגוסט, תן לעסק להתבשל לפחות איזה שבוע אחרי זה ואולי אז נתחיל להרגיש את זה בארץ.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על העזרה ואני אחכה :xyxthumbs:

פורסם

הכרטיסי מסך האלה לא ניגמרים?

למה צריך כרטיס מסך כל כך יקר?

7600GT מספיק לכל משחק שיש לא?

פורסם

לא באיכויות טובות..

פורסם

הכרטיסי מסך האלה לא ניגמרים?

למה צריך כרטיס מסך כל כך יקר?

ה7600GT מספיק לכל המשחקים,אך למשל משחקים כמו FarCry,HL או DOOM3 הוא מריץ בHIGH ובאיכות גבוהה מאוד,אך משחקים כמו FEAR הוא נוטה להריץ על הגדרות בינוניות/נמוכות אבל פה מדברים על כמו FEAR של7900GTX 6 אין מספיק כוח להריץ אותו בHIGH בלי איטיות.

לפי דעתי 7600GT הכרטיס הכי משתלם כיום לגיימר.הוא תומך בכל הטכנולוגיות החדישות ומעבר,והוא שווה בסטוק ל6800GT ועם קצת OC הוא יכול להגיע ל6800Ultra :smile1:

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה לגבי ה-?Sapphire Radeon X1900XT המחיר שלו ב-KSP הוא 2170 שקל..

ואותו כרטיס אבל של חברת Asus עולה 2600 שקל..

האם שווה להוסיף את ה-430 שקל האלה ?

כאילו איך חברת Sapphire ? היא חברה מוכרת (בשם לא מכירות סחורה) בכלל ? טובה בכלל ? אני אהנה מהכרטיס ?

הכרטיס יתאים במאה אחוז ללוח אם של ASUS P5W DH Deluxe ?

כי בטלפון אמרו לי שחבל שאין לכרטיס קרוספייר - מה זה בכלל ? וזה הכרחי ? :nixweiss:

פורסם

יש לי עוד שאלה לגבי ה-‏Sapphire Radeon X1900XT המחיר שלו ב-KSP הוא 2170 שקל..

ואותו כרטיס אבל של חברת Asus עולה 2600 שקל..

האם שווה להוסיף את ה-430 שקל האלה ?

אחד הדברים היותר טיפשיים לעשות..

כאילו איך חברת Sapphire ? היא חברה מוכרת (בשם לא מכירות סחורה) בכלל ? טובה בכלל ? אני אהנה מהכרטיס ?

הכרטיס יתאים במאה אחוז ללוח אם של ASUS P5W DH Deluxe ?

כי בטלפון אמרו לי שחבל שאין לכרטיס קרוספייר - מה זה בכלל ? וזה הכרחי ? :nixweiss:

הכרטסים זהים לחלוטין מילבד המדבקה על הקירור...

הוא יתאים בלי בעיות ללוח..

ויש לו CF כמו לכל X1900XT אחר ...

אם זה הכרחי ?!... אתה מעוניין לחבר שני כרטיסי מסך כאלה ? כי אחרת זה לא משנה לך ..

פורסם
  • מחבר

אהה זה לחבר שני כרטיסים... חחחחח אין לי מושג בזה..

בכל אופן לא לא נראה לי שאני מעוניין לחבר שני כרטיסים אפילו לא ידעתי שיש ואני לא מוצא את הטעם לחבר..

פורסם

ה7600GT מספיק לכל המשחקים,אך למשל משחקים כמו FarCry,HL או DOOM3 הוא מריץ בHIGH ובאיכות גבוהה מאוד,אך משחקים כמו FEAR הוא נוטה להריץ על הגדרות בינוניות/נמוכות אבל פה מדברים על כמו FEAR של7900GTX 6 אין מספיק כוח להריץ אותו בHIGH בלי איטיות.

לפי דעתי 7600GT הכרטיס הכי משתלם כיום לגיימר.הוא תומך בכל הטכנולוגיות החדישות ומעבר,והוא שווה בסטוק ל6800GT ועם קצת OC הוא יכול להגיע ל6800Ultra :smile1:

אני נוטה לא להסכים איתך.

הX1800GTO מגיע לביצועים יותר גבוהים ברגע שאתה משחק עם פילטרים ורזולוציות גבוהות. מה גם שהGTO והGTO2 הם אוברקלוקרים מעולים.

וגם לGTO כמו לכל כרטיסי ATI (או AMD נכון להיום) יש HDR+AA. שאת זה כידוע אין לNvidia.

אז לדעתי הכרטיס הכי משתלם לגיימר ממוצע הוא X1800GTO ולא 7600GT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים