עבור לתוכן

מזמין מחר מחשב ב-6000 ש"ח, זה המקום להערות אחרונות.

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה, לאחר הרבה התייעצויות בפורום הנהדר הזה, מחר מגיע הרגע הגדול ואני מזמין את המחשב.

אם למישהו יש הערות או דברים שלדעתו צריך לשפר, זה הזמן והמקום כי אחר כך כבר מאוחר מידי.

כמה שאלות אחרונות שיש לי:

1. המסך טוב?

2. יש כרטיס קול מובנה בתוך הלוח אם?

3. הזיכרון זה 2 סטוקים של 512 או סטוק אחד של ג'יגה?

4. הספק כוח שנמצא במארז יספיק לתחזק טוב את כל המערכת?

מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU

לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard

זכרונות: Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory

כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card

כונן דיסק: Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5` FDD

צורב: LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW

דיסק קשיח: Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD

מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case

סה"כ: 4531.00 ¤

המפרט מ- Logicpc

ובנוסף אני מזמין את המסך הזה:

"17 Samsung SyncMaster LCD 740B יש לו גם DVI..

לא ציינתי במפרט הרכבה + הובלה שיחד עם המסך זה יוצא 6000 כמעט עגול.

אין לי אפשרות להעלות/לחרוג מהתקציב.

תודה רבה לכל מי שעזר ויעזור. פעם לא הבנתי כלום במחשבים, והודות לכם אני מבין היום קצת יותר.

ת-ו-ד-ה!

פורסם

נראה טוב תתחדש

פורסם

1. מסך מצויין. אולי הכי טוב שיש למחיר שלו. אל תשלם עליו יותר מ1300 שקל.

2. בוודאי, כמו בכל לוח אם.

3. 2 סטיקים של 512. אפילו כתוב את זה.

4. HEC TRT 400 זה הספק שנמצא במארז, והוא מצויין. מה גם שצריכת הכח של המערכת שלך מוערכת בכ200W, וזה אומר שיש לך הרבה אקסטרות.

פורסם

מצטרף למה שNOOB אמר , ופרוט קטן , שניי סטקים במקום אחד זה טעים , ושניי סטיקים ייאפשרו לך לבשל אותם , אבל בלי קשר , הם מאפשרים DUAL CHANNEL , רוחב פס כפול לזכרונות , יותר ביצועים , ולפי הכרטיס מסך אתה קונה את כל זה למשחקים , ובמשחקים DUAL CHANNEL נותן המוווווווווווווון ביצועים , בקיצור , תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות והתשובות, עכשיו אני מבין הכל.

מי שרוצה מוזמן עדיין להגיב ולתת דעה על המפרט.

פורסם

נראה בסדר, סה"כ די דומה אבל פחות משתלם.

כרטיס פחות משתלם, יותר נפח HD ולוח הרבה פחות טוב.

המפרט שהוא בנה בסדר גמור וסה"כ עולה עוד כמה שקלים. עדיף.

פורסם

למה דוקא הX1800GTO אמור להיות יותר חזק כי הוא

מאפשר את ההפעלה של הפילטרים ביחד וגם יכולות הOC שלו

מצוינות(הוא נועד לכך לא?או שמדובר ב2 )

פורסם

למה דוקא הX1800GTO אמור להיות יותר חזק כי הוא

מאפשר את ההפעלה של הפילטרים ביחד וגם יכולות הOC שלו

מצוינות(הוא נועד לכך לא?או שמדובר ב2 )

אל תפתח כאן שוב את הויכוח העתיק של 1800GTO מול 7600GT. שניהם טובים, וסה"כ המפרט שהוא הציג כאן הוא מפרט טוב ונכנס יפה בתקציב שלו, אין סיבה לשנות בו משהו.

פורסם

אין מה לפתוח , הX1800GTO קורע אותו

פורסם
  • מחבר

אם אתם יכולים, אז לחזור בבקשה לנושא של האשכול ולא לויכוחים על איזה כרטיס מסך טוב יותר.

תודה.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי היום את המחשב מלוג'יק, הזכרונות שאני לקחתי הם:

Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory

דיברתי עם נציג של החברה, לא בדיוק הבנתי מה הוא אמר אבל הוא אמר שיש לו את אותו זכרון רק של Corsair ב-30 ש"ח פחות ויותר טוב,

אני לא יודע על איזה זכרונות של Corsair הוא דיבר אולי הוא התכוון לזכרון הזה:

Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory ?

בקיצור אני חושב שיש לי עדיין אפשרות לשנות, השאלה מה לדעתכם עדיף, הזכרונות של Corsair או של Geil?

ועוד שאלה אני קניתי דיסק קשיח של סמסונג 160 ג'יגה, והנציג של החברה אמר לי שיש לי אפשרות לקחת את ה-

Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD, באותו מחיר, אבל הוא אמר שההבדל הוא באחריות ש- Western Digital, אם יש למשל פגם בדיסק קשיח, אז הם לא בודקים את הדיסק קשיח אלא מחליפים לך אותו על המקום, אז הוא שאל אותי אם אני מעוניין ואמרתי לו שלא.

מה אתם אומרים לגבי זה? אני פשוט הולך עם הסמסונג כי לפי מה ששמעתי מביקורות כאן הם הכי שקטים וטובים, מישהו יכול לעזור לי עם זה ולייעץ לי?

תודה רבה.

פורסם

הזמנתי היום את המחשב מלוג'יק, הזכרונות שאני לקחתי הם:

Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory

דיברתי עם נציג של החברה, לא בדיוק הבנתי מה הוא אמר אבל הוא אמר שיש לו את אותו זכרון רק של Corsair ב-30 ש"ח פחות ויותר טוב,

אני לא יודע על איזה זכרונות של Corsair הוא דיבר אולי הוא התכוון לזכרון הזה:

Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory ?

בקיצור אני חושב שיש לי עדיין אפשרות לשנות, השאלה מה לדעתכם עדיף, הזכרונות של Corsair או של Geil?

ועוד שאלה אני קניתי דיסק קשיח של סמסונג 160 ג'יגה, והנציג של החברה אמר לי שיש לי אפשרות לקחת את ה-

Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD, באותו מחיר, אבל הוא אמר שההבדל הוא באחריות ש- Western Digital, אם יש למשל פגם בדיסק קשיח, אז הם לא בודקים את הדיסק קשיח אלא מחליפים לך אותו על המקום, אז הוא שאל אותי אם אני מעוניין ואמרתי לו שלא.

מה אתם אומרים לגבי זה? אני פשוט הולך עם הסמסונג כי לפי מה ששמעתי מביקורות כאן הם הכי שקטים וטובים, מישהו יכול לעזור לי עם זה ולייעץ לי?

תודה רבה.

בנוגע לזכרונות , אל תזמין עד שאתה מקבל שם של דגם , בשביל לוודא שלא נפלת קורבן לתמחור פסיכולוגי טוב במיוחד

בנוגע לדיסקים קשיחים אני לא הכתובת , מצטער , אבל שתיי החברות מעולות , עם הסמסונג יותר שקט , לך על זה

פורסם

רוב הסיכויים שאם הוא אומר ש WD מחליפים על המקום זה אומר שלו נוח יותר להחליף כוננים פגומים שלהם מאשר של סמסונג.

זה לא קשור באמת לאיכות. אין שום בעיה עם סמסונג.

ובקשר לזיכרון, ה GEIL 667 עם הסינקים הכסופים לא נחשבים לזכרונות טובים, יש להם לא מעט נפילות. אם יש לו CORSAIR VALUE פשוטים במחיר דומה אז קח אותם.

פורסם

רוב הסיכויים שאם הוא אומר ש WD מחליפים על המקום זה אומר שלו נוח יותר להחליף כוננים פגומים שלהם מאשר של סמסונג.

זה לא קשור באמת לאיכות. אין שום בעיה עם סמסונג.

ובקשר לזיכרון, ה GEIL 667 עם הסינקים הכסופים לא נחשבים לזכרונות טובים, יש להם לא מעט נפילות. אם יש לו CORSAIR VALUE פשוטים במחיר דומה אז קח אותם.

קודם כל שייתן דגם , אחר כך תדבר איתו , במקרה של רמאות מאוד קשה להחליף , רק אם חוננת בנפש של אדם נודניק במיוחד או לחליפין תאיים במשטרה אז אולי תצליח להחליף למשהו אמיתי , אבל בשביל למנוע את כל הסיפור פשוט תבקש בקשה פשוטה שעם לבחור אין משהו להסתיר ממך אין לו בעיה לתת לך , כולא תבקש שם של דגם , לגיטימי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים