עבור לתוכן

איזה סוג זיכרון זה DDR SDRAM?

Featured Replies

פורסם

בEVEREST רשום DDR SDRAM ואני לא יודע אם זה DDR או SDRAM, מהירות 133.

לפי מה שאני יודע DDR לא עובד ב133 אז נראה לי שזה SDRAM נכון?

עריכה: עשיתי חיפוש לדגם שלי וגיליתי שהוא אמור להיות במהירות 266 אבל כמו שאמרתי הEVEREST מזהה אותם כמהירות 133, למה זה ככה?

פורסם

לפי מה שאני יודע, DDR SDRAM זה DDR (ולא SDRAM )

פורסם

זה DDR.

לגבי המהירות, גם DDR במהירות 400 הוא בפועל 200.

פורסם

DDR זה סוג של SDRAM. הוא פשוט עובד במהירות כפולה (כך ש133 זה בעצם 266, 200 זה 400 וכך הלאה)

פורסם

DDR SDRAM הידוע יותר בכינויו DDR הוא זכרון אשר שולח נתונים גם בעלייה וגם בירידה של הגל ולכן כשהתדר הוא 133 MHZ הוא מתפקד כאילו הוא 266 MHZ ולכן גם קוראים לו 266

בקיצור הזכרון שלך בסדר גמור והוא עובד במהירות שהוא אמור

פורסם
  • מחבר

DDR SDRAM הידוע יותר בכינויו DDR הוא זכרון אשר שולח נתונים גם בעלייה וגם בירידה של הגל ולכן כשהתדר הוא 133 MHZ הוא מתפקד כאילו הוא 266 MHZ ולכן גם קוראים לו 266

בקיצור הזכרון שלך בסדר גמור והוא עובד במהירות שהוא אמור

אז למרות שבEVEREST הוא מזוהה כ133 הוא עדיין פועל כ266?

זה DDR.

לגבי המהירות, גם DDR במהירות 400 הוא בפועל 200.

אם אני מחליף את הזיכרון גם לDDR אבל במהירות 400 זה עדיין יפעל במהירות של 200? למה?

פורסם

התדר האמיתי של הזכרון שלך הוא 133

התדר האפקטיבי הוא 266

השאלות הנפוצות לא שם בשביל היופי

וכן בכל DDR התדר האמיתי הוא חצי מהתדר האפקטיבי

פורסם

כמון שכבר אמרתי בגלל ש DDR שולח מידע פעמיים בכל מחזור שעון "קוראים לו" במספר פי שתיים יותר גבוה מה MHZ שלו

למשל זכרון DDR 400 (שים לב שאין בשם הזה שום אזכור ל MHZ) פועל במהירות 200 MHZ אבל הוא שולח מידע פעמיים בכל MHZ ולכן הוא מעביר מידע בקצב של זכרון SDRAM 400 MHZ (למרות שאין באמת SDRAM 400 MHZ אני מדבר על התיאוריה) ולכן קוראים לו DDR 400

פורסם
  • מחבר

אה אז אין כזה הבדל בין ה400 לבין ה 266 שלי כי התדר האמיתי של ה400 הוא 200 ושל הזיכרון שלי 133 נכון?

ולמה מתייחסים כשמדברים על המהירות, על האמיתי או האפקטיבי?

פורסם

זה תדירות ולא מהירות

ומתייחסים בד"כ לתדר האפקטיבי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרתם הרבה!

פורסם

רגע יש הבדל גדול בין 2 סטיקים של 256 שעובדים על 266 לבין סטיק אחד של 512 שעובד על 400?

פורסם

שני הסטיקים של 256 בפועל הם 133MHZ.

ו512 הוא בפועל 200MHZ.

כמובן שעדיף ה512. גם מבחינת מהירות וגם יכולת שידרוג אם תרצה, כי הוא סטיק אחד.

פורסם

ברור שעדיף השאלה שלי בכמה ההבדל יהיה? ועוד שאלה איזה חברה עדיפה PQI או Viking או Super Talent? והאם שווה להשקיע ב corsair שעולה 50 שקלים יותר בערך?

פורסם

קרא שוב ותבין את ההבדל ! 200MHZ לעומת 133MHZ

לגבי איזה חברה עדיפה, בכללי crosair היא הטובה מבניהם, אבל כדאי שתביא את הדגמים הספיציפים שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים