עבור לתוכן

צריך מידע על Micro SD card

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת

1-עד איזה נפח איכסון הם מגיעים?

2-אם הם מהירים כמו כרטיסי DS רגילים?

3-מה המחירים של כרטיסים של חברות איכותיות בארץ?

פורסם

המהירות מאוד תלויה ביצרן הספציפי של הכרטיס וכמובן במכשיר הקורא,

לאיזה מכשיר מיועד הכרטיס? פלאפון?

פורסם
  • מחבר

למעשה למכשיר גיבוים שמיתחבר לנינטנדו DS LITE

שנותן חוץ מלהריץ גיבוים גם להפעיל סרטים\מוזיקה\ותוכנות אחרות

אז המהירות והנפח מאוד חשובים לי

פורסם

לצרכים האלו המהירות כמעט לא רלוונטית, אומנם תלוי ברזולוציה אבל לניגון סירטי דיוקס ברזולוציה הזו כמעט כל כרטיס יהיה בסדר מבחינת מהירות.

מבחינת גודל אני אומר לא מנסיון אלא מידע טכני אז אני לא בטוח ב100%, ההגבלה צריכה להיות דומה למגבלה של כרטיס SD רגיל מאחר והשינוי בגודל כמעט ולא משנה, עדיין הוא יהיה זמין בנפחים קטנים יותר, יכול להיות שהמקסימום כרגע יהיה בסביבות ה4GB כאשר בגלל הגודל אתה משלם יותר שקלים עבור מגהבייט.

מה שכן, מבחינת צריכת חשמל היא תיהיה משמעותית נמוכה יותר מSD רגיל.

אם יש לך אפשרות לך על מודול גיבוי ומאפשר SD רגיל, ככה תוכל להשתמש בשני MICRO בו זמנית.

פורסם
  • מחבר

לצרכים האלו המהירות כמעט לא רלוונטית, אומנם תלוי ברזולוציה אבל לניגון סירטי דיוקס ברזולוציה הזו כמעט כל כרטיס יהיה בסדר מבחינת מהירות.

מבחינת גודל אני אומר לא מנסיון אלא מידע טכני אז אני לא בטוח ב100%, ההגבלה צריכה להיות דומה למגבלה של כרטיס SD רגיל מאחר והשינוי בגודל כמעט ולא משנה, עדיין הוא יהיה זמין בנפחים קטנים יותר, יכול להיות שהמקסימום כרגע יהיה בסביבות ה4GB כאשר בגלל הגודל אתה משלם יותר שקלים עבור מגהבייט.

מה שכן, מבחינת צריכת חשמל היא תיהיה משמעותית נמוכה יותר מSD רגיל.

אם יש לך אפשרות לך על מודול גיבוי ומאפשר SD רגיל, ככה תוכל להשתמש בשני MICRO בו זמנית.

המטרה העיקרית זה מישחקים

ומה ההבדלים במהירות בין כרטיסי DS רגילים למיקרו?

ואיזה חברות נחשבות איכותיות בתחום?

פורסם

זה מאוד תלוי בכרטיס הספציפי, יש המון סוגים, סנדיסק נחשבים מהמובילים בתחום ויש להם סדרות של כרטיסים מהירים במיוחד, אבל המכשיר שקורא אותם צריך לתמוך בזה, אתה צריך לברר באיזה מהירות תומך הקורא כרטיסים הזה.

פורסם

הגודל המקסימלי של Micro SD הוא 1 גי'גה

פורסם
  • מחבר

איך הכרטיס הזה-

TransFlash 1GB X60

של SanDisk

מהירות של X60 תספיק?

פורסם

הגודל המקסימלי של Micro SD הוא 1 גי'גה

כרגע...

תאורטית המגבלה שלו זהה לשל כל כרטיס אחר.

בקשר למהירות, השאלה היא מה מטרידה אותך המהירות? אתה מפחד שלא יהיה לא רוחב פס לקרוא סרט מספיק מהר? אם כן, אז תגיד איזה סרטים אתה הולך לראות, כלומר בכמה MBPS.

פורסם
  • מחבר

כרגע...

תאורטית המגבלה שלו זהה לשל כל כרטיס אחר.

בקשר למהירות, השאלה היא מה מטרידה אותך המהירות? אתה מפחד שלא יהיה לא רוחב פס לקרוא סרט מספיק מהר? אם כן, אז תגיד איזה סרטים אתה הולך לראות, כלומר בכמה MBPS.

מה שמתריד אותי זה המישחקים של הנינטנדו DS

המישחקים לא אמורים להיות כבדים בימיוחד ומישחק גדול למכשיר שוקל 64 מגה כרגע

אבל אני מקווה שלא יהיו לגים במישחק כי אני יודע מימידע ברשת שיש כרטיסים איטים שעושים לגים

בחלק מהמישחקים

פורסם

אפשר לענות על זה בחישוב מאוד רודמנטרי אבל מייצג.

אם אתה טוען שמשחק ממוצע שוקל 64 מגה, ונגיד כרטיס כמו שהבאת קורא 4 מגה לשניה, או אפילו 3, זה אומר שבמקרה הכי גרוע הוא קורא את כל המשחק תוך 21 שניות, אני מניח שלוקח לך יותר מ21 שניות לסיים משחק.

אבל עדיין, גם אם הכרטיס תומך ב20 מגה לשניה, אם המהירות קריאה של המתאם הזה היא 800K לא יעזור אלוהים זה ירד ל800K.

פורסם
  • מחבר

אפשר לענות על זה בחישוב מאוד רודמנטרי אבל מייצג.

אם אתה טוען שמשחק ממוצע שוקל 64 מגה, ונגיד כרטיס כמו שהבאת קורא 4 מגה לשניה, או אפילו 3, זה אומר שבמקרה הכי גרוע הוא קורא את כל המשחק תוך 21 שניות, אני מניח שלוקח לך יותר מ21 שניות לסיים משחק.

אבל עדיין, גם אם הכרטיס תומך ב20 מגה לשניה, אם המהירות קריאה של המתאם הזה היא 800K לא יעזור אלוהים זה ירד ל800K.

אז מה שאתה אומר זה שלמטרות שלי כרטיס במהירות של X60 יספיק באחלט

ומה שאני צריך לידאוג זה שהמכשיר גיבוים יקרא תכרטיס בקצב מספיק מהיר?

פורסם

לא נראה לי שזו שיטה "מייצגת" ... ומה עם הוא צריך לטעון שלב שלם עם מודלים ושחקנים שחוזרים על עצמם בכל שלב ?

פורסם

בכל מקרה, כל טעינה ממקור אחסון לא מתבצעת תוך כדי משחק, בשבל זה יש באפר, אתה מחכה שהמידע יוטען לבאפר לפני שאתה מתחיל לשחק ואז תוך כדי משחק המכשיר קורא מהכרטיס זיכרון אל תוך הבאפר כאשר המשחק מדבר רק עם הבאפר.

לצרכים האלו, כן, אתה רק צריך לוודא שהמכשיר תומך במהיריות שונות.

פורסם

כרטיס X60 זה בערך 8.8 מגה לשניה...

מספיק אפילו חצי מזה, זה לא עניין שאתה צריך לדאוג ממנו, לדעתי אם תכננו את המכשיר טוב, כמעט כל כרטיס יתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים