פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אני מכניס את הדיסק של המשחק (מקורי) לוחץ על האייקון של המשחק, הכונן מתחיל לעבוד, נהיה מסך שחור כאילו המשחק מתחיל לעבוד אבל אז המחשב חוזר לשולחן העבודה והמשחק לא עולה...תעזרו לי, התחרפנתי כבר...
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים לא,אתה הורדת פעם תוכנת refreshlock כדי שהרענון ישאר על 60? אם לא אז זה משהו אחר
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים להרבה אנשים יש את הבעיה הזאת ... בד"כ היא קשורה לכרטיס מסך , אבל שלך יותר ממספיק להריץ את המשחקלא יודע , אני אחפש .. נראה אולי נמצא משהועריכה : הרבה אנשים אמרו שהם הורידו את הפאטץ' המעודכן של המשחק , והוא תיקן להם את הבעיהתנסה.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר המשחק עלה כבר בעבר. לאחרונה החלפתי מסך והיום רציתי לשחק אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי. יכול להיות שזה קשור למסך החדש ? פעם ראשונה שאני מנסה לשחק עם המסך החדש (BENQ FP93G X)
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים המשחק עלה כבר בעבר. לאחרונה החלפתי מסך והיום רציתי לשחק אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי. יכול להיות שזה קשור למסך החדש ? פעם ראשונה שאני מנסה לשחק עם המסך החדש (BENQ FP93G X)גם ניתקלתי בחיפוש באנשים שזה עבד להם , ופתאום החליט לא לעבוד , בלי קשר לשום דבר שעשו יכול להיות עם המסך שזה סתם צירוף מקרים - תנסה להוריד פאטץ' מעודכן
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים E.Aאולי במקביל תפתח גם דיון בפורומים של bf2? אני בטוח שלמישהו שם יהיה פתרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.