עבור לתוכן

איך הרסיבר הזה?

Featured Replies

פורסם

[ltr]I got an infinity Primus HCS set and I like it very much.[/ltr]

פורסם

לדעתי ההספק שלו נמוך מידי, אני ממליץ לך להשקיע ברסיבר קצת יותר בכ"ז זה הלב של המערכת.

אני משוחד כי יש לי אבל לדעתי חפש אונקיו בטווח מחירים שלך, אם זה לסרטים הכי חשוב להשקיע בסנטר איכותי להשמעת הדיאלוגים.

מה מיקומך בארץ ?

פורסם
  • מחבר

אני מנתניה

קצת בילבלתם אותי אבל

המגבר שהבאתי בהתחלה הוא כן טוב למחיר שלו או שיש יותר טובים למחיר שלו או להוסיף קצת לאחר?

ואיך אני בודק את הרמקולים בחנות? הם נגיד יחברו את הרמקולים למגבר מסויים ואז איך אני אדע אם זה יפה או לא בגלל הרמקולים או בגלל המגבר? צריך לבדוק את אותם רמקולים במגבר אחר ואז את אותו מגבר ברמקולים אחרים וככה עשרות נסיונות זה ייקח שנים.

אתם לא יכולים נניח לתת רשימה של דגמים ספציפים שעליהם עלי לשים דגש בחיפוש שלי ? זה יעזור מאד

הבנתי שמבחינת מגברים החברות המובילות הן DENON ו HARMAN KARDO ו YAMAHA

וברמקולים כמו : j.b.l. /jamo/jmlab/wharfedale/bose/polkaudio/kef/b n w /klipsch/paradigm

לא יודע אם כדאי לקנות רק קדמיים ב-2000 שקל ואז אחוריים וסנטר בעוד 2000 וגם המגבר עוד 2000.

אני מחפש משהו טוב אבל שגם המחיר יהיה לא מוגזם (למרות ש- +4000 שקל זה לא מעט)

עכשיו עוד שאלה אם אני צריך לקנות סאב נפרד או שמה שיש ברמקולים מספיק?

אני הסתבכתי קצת

פורסם

[ltr]making high quality DAC is much easier than making high quality speakers that's why most of your budget should be for the speakers.

if your budget is 4k nis and you're buying a 5.1 set, 2500 should be for the speakers and 1500 for the receiver and if you're buying a stereo set 2k for the speakers and 2k for the receiver will give you a very good stereo system, but obviously it's not surround.[/ltr]

פורסם

המגבר שהבאת בהתחלה הוא טוב מאד למחיר שלו העובדה שהוא קצת חלש לא אמורה להפריע לך אל תסתכל על הווטים ואני לא מאמין שאתה תעבור את ה3/4 סקאלה שלו

בקשר לבדיקות תעשה בדיוק כמו שציינת וזה ממש לא יקח שנים כי בחנויות בטווח מחירים מסוים לא יהיו עשרות מגברים חוץ מזה שתראה שברגע שתבצע את זה עם שתים שלושה מגברים וזוגות רמקולים אתה כבר אוטומטית תתחיל לסנן ולהבדיל בין מגבר\רמקול אחד לאחר

בקשר לדגמים הייתי מציע לך להתחיל משילוב של HARMAN KARDON AVR130 וזוג רמקולים של JAMO E550 ומשם תנסה להחליף את המגבר לMARANTZ אונקיו או דנון לאחר שתתרשם מכל מגבר לחוד תבחר את זה שהכי אהבת ותראה איזה רמקולים זמינים בחנות ותתחיל להחליף אותם על המגבר שאהבת

סאב יהיה נחוץ לך יותר לסרטים מאשר למוסיקה (למרות שכאן זה כבר תלוי באיזה רמקולים קדמיים תבחר)

:xyxthumbs:

פורסם

תנסה להשיג Harman Kardon AVR-230

רסיבר מעולה

פורסם

מה הקטע עם ה HK?

יש רסיברים הרבה יותר טובים לק"ב (במידה וזה השימוש) כגון yamaha/denon, ואפילו onkyo יכול להוות תחליף טוב ל HK המוערץ פה.

אישית בתקציב הזה הייתי הולך על רסיבר של denon. אבל שוב, אלא הן האוזניים שלך...

נסה לשמוע את המגבר הזה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36686

בתקציב שלך, הייתי מחפש רסיבר יד שניה ואם אתה מעדיף חדש, אז הייתי הולך על ה entry level של אחת החברות שכתבתי למעלה.

בנוגע לרמקולים, עם תקציב 2000 שקל שנשארו לך הייתי קונה רק קדמיים בנתיים ומוסיף את שאר הסט בעתיד (אחוריים, סנטר וסאב).

וברמקולים כמו : j.b.l. /jamo/jmlab/wharfedale/bose/polkaudio/kef/b n w /klipsch/paradigm

תוריד את ה bose מהרשימה, ותוסיף את tannoy/mordaunt short/mission.

בכל מקרה אין יותר מה להרחיב בנושא, תלך לשמוע שילובים ותחזור עם התרשמויות. משם נמשיך לעזור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים