עבור לתוכן

איך הרסיבר הזה?

Featured Replies

פורסם

http://zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=36156&orderby=

יש משהו יותר עדיף על פני רסיבר זה בטווח מחירים שלו ומטה?

כי אני רואה שזה דגם ישן..

יש לי כבר דיוידי אני מחפש להשלים את המערכת.

תקציב לרמקולים הוא גם איזה 2000 שקל גג נגיד

פורסם

הרסיבר טוב מאוד .אבל מה יהיה טוב בשבילך ?

תצטרך לשמוע את המתחרים marantz/denon/yamaha

באותו טווח מחירים

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאותה תשובה בהקשר לרמקולים גם כן..

אבל תשובות כאלה לא הכי מקדמות את ההחלטה שלי בנושא..

אולי תמליצו לי מה לבדוק בדיוק

פורסם

למה תשמש המערכת? אני מניח שסרטים אם אתה הולך על רסיבר. אחוזים?

פורסם

1. מגבר מעולה בתווך מחירים שלו (אבל זה עיניין של טעם לך לשמוע אותו לפני שאתה מחליט).

2. איזה רמקולים אתה מחפש בתקציב הזה: זוג ,5.1 . רצפתיים ,מדפיים ,סאטליטים .....?

3. פחות או יותר מה הגודל חדר שהמערכת הולכת לעבוד בו ?

4. למה המערכת הולכת לשמש יותר (מוזיקה או סרטים) ?

5. איזה שילובים של רמקולים ומגברים כבר שמעת ומה אהבת יותר ומה פחות ?

תספק מידע לשאלות האלה ואז נוכל לכוון אותך בצורה הרבה יותר יעילה וטובה

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על הרצון לעזור

ואני חושב שהפרטים הם כאלה

1. אני יותר בכיוון של לראות סרטים מאשר לשמוע מוזיקה. אני פשוט לא רואה את עצמי יושב שעות בסלון בלי מעש, כשאני מאזין למוזיקה. (למרות לשאשמח אם תאירו את פני בנושא)

2. אני הייתי רוצה 5.1 (2 אחוריים, 2 קדמיים, וסנטר) אני לא מבין בזה כמעט ולכן אני לאא יודע מה ההבדלים הווקאלים בין רצפתיים, מדפיים, סאטטליטים... אני מניח שני רוצה או סטאליטים עם מעמד או רצפתיים אין לי מושג כ"כ. גם פה הייתי שמח אם תאירו את פניי

3. המערכת תהיה בסלון. גודל כ-3.5 מטר על 7.5 מטר.

4. לא שמעתי אף מערכת עד עכשיו.

אני לא מבין בזה כמעט כמו שאמרתי. בקשר לסאב, אני אפילו לא יודע אם הוא בנפרד או כחלק מהרמקולים.

אני לא רוצה לבזבז כסף סתם בגלל זה אני מתעניין פה. אם לא אהיה סגור על משהו 100% אני לא קונה...

אז תודה על עזרה

פורסם

[ltr]for the best bang for the buck get a cheaper receiver and use what's left of the budget for better speakers, avoid satellites at all cost.[/ltr]

פורסם

תבדוק רסיברים של denon/yamaha/onkyo, יותר טובים משאר בק"ב.

תצטרך רמקולים רצפתיים בגודל הזה של החדר. אבל צר לי להגיד לך ש 2000 שקלים זה מאוד נמוך לסט 5.1, ובטח לרמקולים רצפתיים בתוך הסט.

תנסה לחפש רסיבר ורמקולים מיד שניה.

הייתי מציע לך קודם לחפש רק קדמיים נורמליים ובעתיד לקנות את כל שאר הסט.

פורסם

תשאל את עצמך כמה חשוב לך שהמערכת תהיה איכותית

זה קריטי? כי במחיר שציינת קשה להשיג משהו ממש איכותי - לקנות רסיבר טוב ורמקולים פשוטים יחסית זה בזבוז

וגם להיפך

רובם המכריע של האנשים מסתפקים במערכות שנמכרות בסט בסביבות ה - 2000-3000 שקל

(מגבר + רמקולים)

אנשים רבים מסתפקים בזה ולא מבינים מה צריך יותר

לך תשמע מערכות כאלה ואז תחליט אם שווה להוסיף כמה אלפי שקלים נוספים בשביל עוד קצת איכות

(גם המערכות שמגיעות בסט הן סבבה לגמרי בניגוד לכל מה שמישהו יגיד לך - הן פשוט לא מתאימות

למי שפנאט בענייני סאונד)

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWRXV357D991uSym

לדוגמא המערכת ששמתי לך פה - רמקולים פשוטים אבל תשמע בהם טוב עדיין...

המגבר סביר

וזה כל מה שצריך - בסך הכל מערכת לא יותר מזה

אם היית יותר מהמתלהבים בקשר לסאונד - אוטומטית התקציב היה קופץ לאיזור ה - 5000 - 6000 שקל מינימום - אתה מוכן להשקעה כזאת?

פורסם

קח את אחד מדגמי הימהה בטווח מחירים של 1500 שקל ,לא תצטער.

פורסם
  • מחבר

אתם צודקים

אני קודם צריך לשמוע בחנויות איזו רמה של מערכת אני רוצצה, אבל לצורך זה רציתי לדעת אילו דגמים/חברות באים בחשבון ואילו לא, הרי יש חברות יותר טובות ויש שפחות ואני מוכן להשקיע את ה4000 שקל על מערכת - לא כולל דיוידי שאת זה כבר יש לי.

סופ"ש הבא אני כנראה אסע לקניונים לשמוע מה יש להם להציע (תרתי משמע) ואז אעדכן את הפוסט הזה.

אם למישהו יש להציע אילו דגמים לבדוק במחיר הנ"ל אני אשמח אם יגיד לי.

אם אתם חושבים שאני צריך להשקיע יותר ברמקולים קדמיים יותר מברסיבר ובאחוריים או ההיפך אז תגידו גם כי חבל שהאיש מכירות יעבוד עלי..

תודה

פורסם

[ltr]I dunno what DVD you got but if it doesn't have digital output (coaxial/optical), the whole thing is pointless...[/ltr]

פורסם
  • מחבר

פיוניר 383 יש לי ויש לו את היציאות שציינת

מה בנוגע ל

אם למישהו יש להציע אילו דגמים לבדוק במחיר הנ"ל אני אשמח אם יגיד לי.

אם אתם חושבים שאני צריך להשקיע יותר ברמקולים קדמיים יותר מברסיבר ובאחוריים או ההיפך אז תגידו גם כי חבל שהאיש מכירות יעבוד עלי..

תודה

?
פורסם

רסיברים

1.http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37327

2. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36156

3.http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=343019

4.http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36430 (מתצוגה ב 1900 )

5.http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371837

ואם יש לחכמינו להוסיף/להעיר אז בבקשה להעיר/להוסיף (על קצה האצבע, בוודאי יש עוד אפשרויות חפש חברות מובילות כמו שכתבנו לך )

ורק לידע כללי המחירים בחנויות הסטיראו נמוכים מזאפ ב 10%

ויש הרבה מציאות (תצוגה ,חסול מלאי וכו ) כדאי לך להרים טלפון לחנויות/סוחרים המובילים ואף ליבואנים, רק במקרה זה תבדוק היטב את הסחורה

ואל תקנה מחודש בשום אופן

רמקולים שמע לי תקנה שתי רצפתיים וסנטר מאותה סדרה (חשוב מאוד )

ואחורים אחר זמן (חבר בנתיים שתי רמקולים זמניים )

והעתקתי רשימה של חברות מדבקה מפורום מכובד:

1. Alpha Technology - רמקולים.

2. Peerless - רמקולים.

3. ITT - נגן DVD, רסיברים.

4. Lexsus - רמקולים, נגן DVD.

5. Koda - רמקולים.

6. Dome - רמקולים.

7. Pure Acoustics - רמקולים.

8. Typhoon - רמקולים.

9. ADS - רמקולים.

10. Storm - רמקולים.

11. Marantz - (רמקולים לוויניים בישראל).

12. Magnum - רמקולים.

13. Gretz - נגן DVD.

Marton .14 - נגן DVD.

Electra .15 - נגן DVD.

Grunding .16 - נגן DVD.

Apex .17 - נגן DVD.

Vartex .18 - נגן DVD.

Pilot .19 - נגן DVD , מערכות ALL IN ONE.

Westra .20 - רמקולים.

21. Marantz - נגן DVD (לפחות בדגם DV4360, לא יודע לגבי שאר הדגמים)

22. AKAI - הכל

LENCO .23 - הכל

FISHER .24

25. HH SCOTT

SANSUI .26 - מלבד השוק היפאני ששם עדיין מייצרים סנסוי "אמיתי" לדעתי.

AKIRA .27

28. FUJICOM

29. XENNON

30. MAXSTAR

31. DANSPO

32. KAISSI

33.NORMANDE

34. PROCLASS

35. AUDIOLINE

36. HEMILTON

37. AUDIOGODS

38.ADVENT

39. FIRST AUSTRIA

40. HARMONIC

41. MAXSTAR

42. VOYAGER

43. COBY

44. SAGA

45. PANDA

אל תקנה מחברות אלו בשום אופן ::)

אני הייתי קונה שתי רצפתיים כאלה http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=12181

וסנטר מאותה סדרה אני בטוח שאפשר ב 2000 +

חפש ברמקולים חברות כמו :

j.b.l. /jamo/jmlab/wharfedale/bose/polkaudio/kef/b n w /klipsch/paradigm

פורסם

קודם כל זה טוב שאתה הולך לשמוע לפני שאתה מבצע איזושהי החלטה היות ובתחום הזה הכל עיניין של טעם

כמה עצות ברשותך כשאתה הולך לשמוע את המערכות:

1. קח איתך כמה דיסקים שלך של מוסיקה שאתה מכיר היטב ויודע בדיוק איך השירים על הדיסק צריכה להישמע

2. תבקש ממי שידגים לך את המערכת אם יש באפשרותו לחבר את הרמקולים ישירות למגבר מבלי שהם ינותבו למגבר דרך מרכזיות כאלה או אחרות.

3. אל תתן למוכר להדגים לך רמקולים שאתה הולך לקנות על מגבר של 200,000 שקל תשתדל לשמוע אותם על מספר מגברים בתווך המחיר שאותו תשקיע במבגבר ולהיפך

בקשר לבניית המערכת עצמה אם אתה מחפש איכות (ואל תשכך שאיכות בתחום כאן זה מושג מאד ורסאטילי הכל תלוי בטעם שלך) ואין לך בעיה לשפר את המערכת בעתיד

הייתי מציע לך (כפי שהציעו כאן לפני) לקנות מגבר וזוג רמקולים רצפתיים (בינתיים תצתרך לשמוע את הסרטים בסטריאו ולא ב 5.1 ) ובעתיד תוסיף למערכת את שאר הרמקולים על מנת להשלים לך 5.1

בתווך מחירים שציינת ולאור העובדה שהמערכת תשמש בעיקר לסרטים הצעה שלי היא ללכת לכיוון מגבר של חברה כמו YAMAHA (למרות שאישית אני לא אוהב את הצליל של המגברים של YAMAHA) או DENON ו HARMAN KARDON שיעלו בסביבות ה 1500 - 1800 שקל או מגבר דומה (ה HARMAN KARDON שציינת כאן קודם הוא מנצח לטעמי למרות היותו טיפה יותר יקר היות והוא מצליח לשלב בצורה טובה למדי גם העברת צליל מדוייקת אשר נחוצה יותר למוזיקה וגם יכולות עיוות והקצנת צליל שדרוש יותר לסרטים)

בקשר לרמקולים הייתי מממליץ לך לשמוע את JAMO E550 רמקול עם נצילות יחסית גבוהה ויתאים באופן מעולה למגבר למרות וייתכן שתחרוג באיזה 200 שקל מהתקציב אבל התוצאה הסופית תיהיה טובה וכמובן תיהיה לך תמורה לכסף שתשלם (לפי דעתי).

דבר אחרון אבל חשוב. קח את כל התגובות כהמלצות ואל תקבע את המחשבה לפיהן לך לשמוע כמה שיותר שילובים של מגברים ורמקולים בתווך מחירים שלך

ולך תדע אולי תגלה שדווקה הרמקול או המגבר היותר זול והפחות "איכותי" ישמע לך הרבה יותר טוב ממערכת שתעלה פי 10 בקיצר תן לאוזניים שלך להחליט

תיהנה בבחירת המערכת שלך ( זה הדבר הכי חשוב)

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים