פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים בשביל נאב אתה אוהב להשתמש הרבה במילה...נאבזה גורם לך להרגיש מגניב? חתיכת חנון אל תגיב עם אין לך להגיד משו שקשור לנושא קיצר גולם , WII זה לילדים קטנים וזקנים ולא לגיימרים כבדים ,ככה נינטנדו אמרה אז אתה לא יכול לשנות מה שהם אומרים בכל זאת זו הקונסולה שלהם ולא שלך !
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים איך אני מת על הפלצפנים האלה מאחורי המסך שלהםעד שפוגשים אותם ברחוב והם מקפלים את הזנב בין הרגליים ובורחים
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים זה גורם לך להרגיש מגניב? חתיכת חנון אל תגיב עם אין לך להגיד משו שקשור לנושא מה ש - fighter אמר
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים incompleteלא כמו אנשים כמוך, יש גם אנשים שמחפשים כיף ולא רק לקנות קונסולה ומשחק באלפים ואז להיכנס לשלב הראשון ולבהות שעות בשיח שנמצא משמאל לדמות
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים זה גורם לך להרגיש מגניב? חתיכת חנון אל תגיב עם אין לך להגיד משו שקשור לנושא קיצר גולם , WII זה לילדים קטנים וזקנים ולא לגיימרים כבדים ,ככה נינטנדו אמרה אז אתה לא יכול לשנות מה שהם אומרים בכל זאת זו הקונסולה שלהם ולא שלך ! מתי תבין שמשחק של PS3 לא יכול להתחרות מול זלדה\ סופר מריו? אלה המשחקים הכי טובים שיש ואני לא מבין, כל פעם מעיפים אותך ואתה חוזר.. : אין לך כבוד עצמי? :
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים זה גורם לך להרגיש מגניב? חתיכת חנון אל תגיב עם אין לך להגיד משו שקשור לנושא קיצר גולם , WII זה לילדים קטנים וזקנים ולא לגיימרים כבדים ,ככה נינטנדו אמרה אז אתה לא יכול לשנות מה שהם אומרים בכל זאת זו הקונסולה שלהם ולא שלך ! השימוש במילים נאב וחנון גורמים לך להרגיש אושר עילאי? כנ"ל לגבי המשפט "שיחקת בכלל פעם במשהו כזה שאתה יכול לומר?" תבין, מושפעים לא רצויים פה :
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים הסוד של מאריו זה כיף, אקשן ומלא הומורשרברב בממלכת הפטריות? הומור!והאגדה על זלדה? פזלים גאוניים, עלילה טובה, והכי חשוב: חרב! איך אפשר בלי חרב, רק שהייתי מעדיף אם היא היתה דו ידנית אבל חפיף
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר זה גורם לך להרגיש מגניב? חתיכת חנון אל תגיב עם אין לך להגיד משו שקשור לנושא קיצר גולם , WII זה לילדים קטנים וזקנים ולא לגיימרים כבדים ,ככה נינטנדו אמרה אז אתה לא יכול לשנות מה שהם אומרים בכל זאת זו הקונסולה שלהם ולא שלך ! נינטנדו אמרה שהWII יהיה לכולם ובטח לא רק לזקנים ולילדות קטנות אבל גם להםובכללי לשוק כמה שיותר רחב SNK לא מיצרת מישחקים לזקנים וילדות וגם סקוור איניקס לא אז תפסיק להפיץ מידע לא נכון יהיה בטח פוקימון ומאריו מסיבה ומאמן מוח אבל יהיה גם זלדה ומטרויד ומורטל קומבט וCOD3 וכו אולי אתה רוצה להגיד לי שCOD3 זה מישחק למבוגרים או ילדים?לWII יש כבר כרגע מהמישחקים שאוכרזו מיגוון גדול לPS3 כל כמה זמן מגלים שמישחק בוטל ולWII יש מגמה אפוכהועוד לא ראיתי דמו שחיק אחד של מישחק גדול לPS3
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים עזוב e.a, כיתה ט', זה ילדים פלצפנים יש לי פה בשכונה מלא כאלה תאמין לי אני גר בשכונה מלאה בערסים פי מיליון יותר גרועים ממנובאים כל הזמן בקבוצות עד שבאים עליהם כמה חברה ומפוצצים אותם
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים עזוב e.a, כיתה ט', זה ילדים פלצפנים יש לי פה בשכונה מלא כאלה תאמין לי אני גר בשכונה מלאה בערסים פי מיליון יותר גרועים ממנובאים כל הזמן בקבוצות עד שבאים עליהם כמה חברה ומפוצצים אותםנפגעתי
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר תפסיקו לריב לעזזל ותיתרכזו רק במטרת הדיון בבקשה :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים נינטנדו אמרה שהWII יהיה לכולם ובטח לא רק לזקנים ולילדות קטנות אבל גם להםובכללי לשוק כמה שיותר רחב SNK לא מיצרת מישחקים לזקנים וילדות וגם סקוור איניקס לא אז תפסיק להפיץ מידע לא נכון יהיה בטח פוקימון ומאריו מסיבה ומאמן מוח אבל יהיה גם זלדה ומטרויד ומורטל קומבט וCOD3 וכו אולי אתה רוצה להגיד לי שCOD3 זה מישחק למבוגרים או ילדים?לWII יש כבר כרגע מהמישחקים שאוכרזו מיגוון גדול לPS3 כל כמה זמן מגלים שמישחק בוטל ולWII יש מגמה אפוכהועוד לא ראיתי דמו שחיק אחד של מישחק גדול לPS3 מה כולם כל הזמן אומרים זקנות וילדיםמביאים פה פאקינג שלט שמתפקד כמו הרובה של הקונסולות של פעם וסוף סוף יכולים לכוון ולירות כמו שצריךלזוז עם הסטיק בשלט השמאלי ולכוון עם השלט הימניכמו בדמו של מטרואידזאת אחלה קונסולה לfps, הרבה יותר טוב מלשחק עם השלט הרגיל uhh
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים fighter יש לך אזהרה רביעית על ספאם ועל המשך המריבה המיותרת הזו ועל כן תיענש בהתאםIncomplete כמו שאמרתי אתה תטופל בהתאם RoD גם לך יש אזהרה שניה מתוך 3 על ספאם והמשך המריבההגולם מפראג אני מצטער אבל אני נאלץ לנעול את התרד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.