עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה זה fastwrite באומגה?

Featured Replies

פורסם

בהתקנה של הדרייבר של אומגה מה זאת האפשרות הזאת של הפעלת fastwrite ולמה זה משמש?

פורסם

כן מה זה באמת בהתקנה של אומגה?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שקראתי זה אמור להיות קצב העברת נתונים יותר גבוה מהכרטיס מסך ללוח, אני צודק? אבל לא ממש הבנתי את זה אז מי שיודע בבקשה שיגיב כי יש אפשרות של בחירה אם להתקין את זה או לא בהתקנת של הדרייבר של אומגה ואני לא יודע במה לבחור.

פורסם

אני התקנתי כבר על ה fastwrite כי לא ענו... אבל יש לי שאלה אחרת אני מעתיק את זה מהדיון שננעל:

בעקבות זה שלא ענו להודעה הקודמת שפורסמה פה על האומגה וההתקנה בחרתי באפשרות של ה fastwrite והתקנתי את הדרייברים זה ביקש להתקי עוד משהו אז התקנתי אבל אז מופיעה שגיאה כזאת: http://img433.imageshack.us/img433/9355/dfdfwj4.jpg

מה הוא רוצה ממני?

וגם זה מסמן לי כ pci ולא AGP משהו מוזר איך מכוונים את ההגדרות של האומגה?

תעזרו בבקשה כי זה דחוף.

פורסם

כמה דברים:

1. בוא נתחיל מהשאלה הגדולה: למה התקנתם אומגה? הדרייברים הרשמיים של ATI הכי בטוחים ולא מסירים אחריות. אז תשיגו עוד חצי פריים לשנייה... זה ממש סתם לדעתי...

2. FAST WRITE אמור לעזור למהירות ההתקשרות בין הצ'יפסט (ושאר המערכת) לכרטיס המסך. מומלץ להפעיל את האופציה הזאת כל עוד הכרטיס לא מתנהג מוזר.

3. dragon772, יש בעיה עם הדרייבר. תנסה להוריד מחדש.

פורסם

אוקיי אז ככה:

1) החלטתי להתקין את אומגה בגלל שבמשחקים זה עושה לי תמיד על הדפולט ביצועים ממש נומכים כאילו לא מפעיל טקסטורה וכאלה ואני צריך לשנות את זה שם ידנית

מה גם שה ccc מאיט מאוד את המחשב.. וגם רציתי לנסות אולי זה יותר טוב במשחקים דרך אגב איך זה מוריד אחריות זה בסך הכל תוכנה שאפשר למחוק ולא ירגישו.. לא?

2)איך אני מפעיל באומגה את ה fastwrite ?

3) שמתי לב שבקשר ל פילטרים יש שם פילטרים ל opengl ול direct3d באיזה מהם אמורים משנות פילטרים?

ואני אנסה להוריד ולהתקין מחדש

פורסם
  • מחבר

לי עדיין יש את הדרייברים הרשמיים של ATI ואין שום בעיות אבל הרבה בפורום פה אמרו שהאומגה עדיף ושה ccc מאיט ומעמיס על המחשב ושבאומגה יש שיפור במשחקים.

האם זה נכון או שעדיף משהו כמו CATALYST 6.6?

פורסם

בנוסף לשאות מקודם אחרי שהתקתנתי את האומגה וניסיתי להכנס למשחק זה רושם לי:

A problem occurred initializing DirectDraw. Hardware acceleration may be disabled, please run DXDIAG.

מה לעשות??

פורסם
  • מחבר

בנוסף לשאות מקודם אחרי שהתקתנתי את האומגה וניסיתי להכנס למשחק זה רושם לי:

A problem occurred initializing DirectDraw. Hardware acceleration may be disabled, please run DXDIAG.

מה לעשות??

תרשום בהפעלה DXDIAG כנס לתצוגה ותפעיל את הבדיקה של DirectDraw, זה אמור לבדוק אם יש בעיות

פורסם

עשיתי את הבדיקה זה עדיין עושה את הבעיה ...מישהו????? ??? ???

פורסם

חחח הצחקתם אותי אולי במערכות חדשות וחזקות אין הבדל משמעותי בין הדרייברים אבל במערכת עגלה כמו שלי תאימנו לי שמניסיון ההבדל בין הדרייברים המקוריים של ati עם הccc לבין הOmega והngo וכל אלה הוא עצום מבחינת הזכרון שהדרייברים תופסים והמהירות של המשחקים וזה ממש לא חצי פריים...ונראה לי גם שהאיכות תמונה יותר טובה..

פורסם

ומה עם השאלות ששאלתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.