פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים שמעתי שיוצאת חבילת הרחבה חדשה למשחק..... מתי?????????? והאם שווה לחכות עד שהיא תצא-כי אני מת לקנות את המשחק
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אין עוד. יש אחת ועוד 2 בוסטר פאק. באוקטובר יוצא BF2142 שזה בעצם סתם "מוד" על BF2, אותה גרפיקה עם הרבה יותר באגים ועל בטוח גם שם כשתצא מהמשחק המחשב יהיה עמוס מאוד כי המתכנתים מפגרים
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים yeah!! thats right no more BF2 PLAYERS only me and u I HAte bf2142 all that spaceship shit :alien:
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים באוקטובר יוצא BF2142 שזה בעצם סתם "מוד" על BF2, אותה גרפיקה עם הרבה יותר באגים ועל בטוח גם שם כשתצא מהמשחק המחשב יהיה עמוס מאוד כי המתכנתים מפגרים למה לזרוק השארות כאלה סתם באוויר. יכול להיות שדייס למדו כמה לקחים מ-BF2 והם יעשו כל מה שהם יכולים כדי לשפר את המשחק הבא. בתור התחלה, קראתי איפשהו שלשם שינוי לא יקח לכל שחקן בין 5 ל-10 דקות עד שהוא יתחבר למשחק.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר בגלל שאני לא מבין כול כך במשחק הזה אז עדיין לא מצאתי תשובה.. לקנות או לא לקנות את bf2?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים תגידו, כל ההרחבות האלה הן גם לסינגל פלייר ( אני יודע שזה נשמע מוזר שאני מתעניין ב-SP )???
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים כה, הרחבות טובות במיוחד "כוחות מיוחדים".גם אני אוהב את ה-SP, אתה לא לבד.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים ^^חוץ מזה בפאצ' האחרון אם אני לא טועה יש גם COOP שזה בעצם ביצוע משימות דרך הרשת (אפשר לקרוא לזה במובן מסויים SP ברשת)
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אה, סבבה, אז איזה הרחבות יצאו ל-BF2 שאני יכול לקנות???ועל איזה פאץ' אתה מדבר??? תסביר יותר בבקשה
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים יצא SF שזה מוסיף כוחות מיוחדים ולחימה רגלית בעיקר(לא רע תכלס, אם נמאס לך לחטוף ארטילריות והפגזות בBF2 הרגיל זה שינוי נחמד)ויש EUROFORCE שזה מוסיף צבא אירופאי(שאגב בשבילו אתה חייב אשראי בינלאומי ולקנות דרך האתר של EA), יותר מדי פרטים אין לי עליו אבל הבנתי שהוא מוסיף קצת מפות, טנקים ונשקים אלב לא שווה תכסף אלא אם כן אתה מכור מת למשחקויש armor BOOSTER PACK שזה עוד לא יצא וזה מוסיף לחימת טנקים וכאלה(גם, לא התעניינתי בזה יותר כי זה נשמע סתם חרטא וכמו סימס עוד ניסיון לסחוט כסף מהמכורים)קיצר לדעתי, אם אתה אוהב לחימת חי"ר קנה את SF וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.