עבור לתוכן

BF 2

Featured Replies

פורסם

שמעתי שיוצאת חבילת הרחבה חדשה למשחק..... מתי?????????? והאם שווה לחכות עד שהיא תצא-כי אני מת לקנות את המשחק

פורסם

אין עוד.

יש אחת ועוד 2 בוסטר פאק.

באוקטובר יוצא BF2142 שזה בעצם סתם "מוד" על BF2, אותה גרפיקה עם הרבה יותר באגים :| ועל בטוח גם שם כשתצא מהמשחק המחשב יהיה עמוס מאוד כי המתכנתים מפגרים :bash:

פורסם

shit!!

what witnthe bf2!! players?? :-[

פורסם

נראה לי הרבה יעברו לBF2142, אני נשאר עם BF2 :|

פורסם

yeah!! thats right

no more BF2 PLAYERS only me and u I HAte bf2142

all that spaceship shit :alien: :badhairday:

פורסם

באוקטובר יוצא BF2142 שזה בעצם סתם "מוד" על BF2, אותה גרפיקה עם הרבה יותר באגים :| ועל בטוח גם שם כשתצא מהמשחק המחשב יהיה עמוס מאוד כי המתכנתים מפגרים :bash:

למה לזרוק השארות כאלה סתם באוויר.

יכול להיות שדייס למדו כמה לקחים מ-BF2 והם יעשו כל מה שהם יכולים כדי לשפר את המשחק הבא.

בתור התחלה, קראתי איפשהו שלשם שינוי לא יקח לכל שחקן בין 5 ל-10 דקות עד שהוא יתחבר למשחק.

פורסם

מאיפה? מBF1 ועד BF2.

פורסם
  • מחבר

בגלל שאני לא מבין כול כך במשחק הזה אז עדיין לא מצאתי תשובה.. לקנות או לא לקנות את bf2?

פורסם

אתה יכול לקנות כרגע את רק CDKEY ומקסימום מתי שיצא BF2142 אז תקנה אותו גם

פורסם

תגידו, כל ההרחבות האלה הן גם לסינגל פלייר ( אני יודע שזה נשמע מוזר שאני מתעניין ב-SP )???

פורסם

כה, הרחבות טובות במיוחד "כוחות מיוחדים".

גם אני אוהב את ה-SP, אתה לא לבד.

פורסם

^^

חוץ מזה בפאצ' האחרון אם אני לא טועה יש גם COOP שזה בעצם ביצוע משימות דרך הרשת (אפשר לקרוא לזה במובן מסויים SP ברשת)

פורסם

אה, סבבה, אז איזה הרחבות יצאו ל-BF2 שאני יכול לקנות???

ועל איזה פאץ' אתה מדבר??? תסביר יותר בבקשה

פורסם

יצא SF שזה מוסיף כוחות מיוחדים ולחימה רגלית בעיקר(לא רע תכלס, אם נמאס לך לחטוף ארטילריות והפגזות בBF2 הרגיל זה שינוי נחמד)

ויש EUROFORCE שזה מוסיף צבא אירופאי(שאגב בשבילו אתה חייב אשראי בינלאומי ולקנות דרך האתר של EA), יותר מדי פרטים אין לי עליו אבל הבנתי שהוא מוסיף קצת מפות, טנקים ונשקים אלב לא שווה תכסף אלא אם כן אתה מכור מת למשחק

ויש armor BOOSTER PACK שזה עוד לא יצא וזה מוסיף לחימת טנקים וכאלה(גם, לא התעניינתי בזה יותר כי זה נשמע סתם חרטא וכמו סימס עוד ניסיון לסחוט כסף מהמכורים)

קיצר לדעתי, אם אתה אוהב לחימת חי"ר קנה את SF וזהו

פורסם

תודה רבה :xyxthumbs:

אלו הם השמות המלאים של ההרחבות? ואין יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים