עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה חשובה בקשר לפילטרים!!

Featured Replies

פורסם

השאלה היא כשאני רוצה להשים פילטרים נגיד AA אז יש אופציה של AA במשחק ויש גם בדרייברים אז אם אני שם בדרייברים על X6 ובמשחק על X4 לפי מה זה יפעל?? זאת שאלה שצריכה להיות בסטיקי כי היא מאוד מאוד לא מובנת

השאלה שניה היא אם אני רוצה להפעיל פילטרים מהדרייברים אז אני צריך שה catalyst יהיה מופעל? כאילו שהסמל שלו יהיה למטה בצד? או שאני יכול לשנות פילטרים ולסגור את ה catalysT לחלוטין אפילו מהמנהל משימות? גם זה דבר שלא מובן שחייב לביות בסטיקי..

פורסם

לרוב הפילטרים מהדרייברים יותר "קובעים" מאשר במשחקים.

אז אם אתה שם X6 בדרייבר ובמשחק אין לך רמה כזאת, עדיין המשחק יפעל עם AA*6.

ולא, לא צריך שהסמל של הדרייבר יופיע לך, הדרייבר מופעל ת-מ-י-ד אחרת לא תוכל לשחק או להפעיל ישומי 3D בכלל.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה ויש לי עוש שאלה במשחק fable שמתי הכל על הכי גבוהה אבל שאני מנסה להשים את הצליליות על הכי גבוהה הוא אומר שהכרטיס מסך לא תומך

זה משהו מוזר מאוד x800gto לא תומך בצלליות עד הסוף??

פורסם

אני לא מכיר את המשחק ואתה ההגדרות שלו, אבל יכול להיות שבהגדרות האלה יש אפשרות להוספת SM3 שהכרטיס שלך לא תומך בו.

פורסם

אני לא מכיר את המשחק ואתה ההגדרות שלו, אבל יכול להיות שבהגדרות האלה יש אפשרות להוספת SM3 שהכרטיס שלך לא תומך בו.

כנראה שזה זה

פורסם

מה הגדרות של צלליות קשורות לSM3?

פורסם

Fable דורש SM3 בשביל להפעיל Soft shadows, כי בשביל ליצור אותם הוא על הדרך משתמש ב HDR. כפי שידוע, X800 תומכים רק ב Bloom

המקום היחיד שמקבלים בו HDR מלא על X800 זה HL2: Lost coast

Valve גאונים @_@

פורסם
  • מחבר

רגע אז אני לא יכול להשים את זה עד הסוף? וגם בפייבל בהתחלה שהוא ילד אז זה מרגיש כאילו הוא מחליק במקום הולך משהו מוזר ... זה קשור בגרפיקה או שזה ככה לכולם?

פורסם

רגע אז אני לא יכול להשים את זה עד הסוף?

לא, הכרטיס שלך תומך רק עד SM2

וגם בפייבל בהתחלה שהוא ילד אז זה מרגיש כאילו הוא מחליק במקום הולך משהו מוזר ... זה קשור בגרפיקה או שזה ככה לכולם?

זה כבר לא קשור לגראפיקה.

פורסם
  • מחבר

רגע pika גם אתה לא הצלחת להשים עד הסוף את זה בפייבל?

פורסם

רגע pika גם אתה לא הצלחת להשים עד הסוף את זה בפייבל?

מה לא ברור? :s05:

X800GTO תומך רק עד SM2.

פורסם

Fable דורש SM3 בשביל להפעיל Soft shadows, כי בשביל ליצור אותם הוא על הדרך משתמש ב HDR. כפי שידוע, X800 תומכים רק ב Bloom

המקום היחיד שמקבלים בו HDR מלא על X800 זה HL2: Lost coast

Valve גאונים @_@

הוא לא דורש SM3 בשביל זה, ואין שום HDR. אפשר להפעיל softshadows על 5200 במשחק הזה. הוא דורש שהכרטיס יידע לעבוד עם shadowmaps של 4096x4096 בדיוק כמו riddick.

SM3.0 מחייב שהכרטיס יוכל לעבוד עם טקסטורות של 4096x4096, אחת הפונקציות של הUS/US2 זה שהכרטיסים יכולים לעבוד עם הרזולוציות האלה בפורמטים מסויימים גם לפני הדרישה של הSM3.0.

פורסם
  • מחבר

ובעיברית?..

זה אומר שאני אמור להיות יכול להפעיל את זה או לא??

פורסם

לא.

פורסם

אחת הפונקציות של הUS/US2 זה שהכרטיסים יכולים לעבוד עם הרזולוציות האלה בפורמטים מסויימים גם לפני הדרישה של הSM3.0.

ה US וה US2 נתמכים רק אצל כרטיסי NVIDIA מהדורות האחרונים, זאת אומרת שרק כרטיסי NVIDIA יוכלו להפעיל את ה Soft Shadows?

או שלא הבנתי נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.