פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים שלום לכולםאז ככה דבר ראשון אני גר בקליפורניהנתחיל בתקציב אני חושב שגג אני מוכן להוציא 1300$קראתי קצת מאמרים ונראה לי שאני אלך על dell או HPמה שאני לא מצליח להבין זה דברים כמו איזה מהירות כדי לקנות וכואני בעיקר אשתמש בו ללימודים - לכתוב עבודות וכוגלישה נוחה ומהירה באינטרנט.אפשרות צפייה באיכות טובה בסרטיםאני די סגור על מסך 15.4, 14 נראה לי קטן מדיבקשר למשחקים לא נראה לי שאני אשחק בו יותר מדי אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לשחק משחקים ולא חייב להיות באיכות גרפיקה מעולהבטריה אין לי מושג מה זה אומר 6 cell וכו אני יודע שאני אשמח לבטריה הכי ארוכה חיים שיש אבל שלא תבלות מהמחשב.אה וכמובן אפשרות שמיעה מוזיקה באיכות טובהנכנסתי לאתר של דל וHP והיו שם שני מחשבים שנראו לי מספיק טוביםאצל דל זה ה-Inspiron E1505ואצל HP זה ה- dv5000tאבל אני לא יודע מה אני צריך איזה מעבד וכואיזה הבדלים רואים ביןIntel® Core Duo Proc T2050 (1.60GHz/533MHz/2 X 1MB L2 Cache) לIntel® Core Duo Proc T2400 (1.83GHz/667MHz/2 X 1MB L2 Cache)הרד דיסק קראתי איפהשהו שכדי לפחות 80 ומהירות כמעט אצל כולם זה 5400 ולפי מה שקראתי זה עדיף מ7200 כי זה גם פחות מתחמם וגם פחות לוקח בטריה...זהו פחות או יותר מקווה שתוכלו לעזור ליתודהאילן
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים תקרא את זה, אני בטוח שיעזור לך:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195786.0
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר Operating System Genuine Windows XP Home Edition edit Processor Intel® Core Duo processor T2250 (1.73 GHz) edit Display 14.1" WXGA BrightView Widescreen (1280x800) edit Graphics Card 128MB NVIDIA® GeForce® Go 7200 edit Memory FREE Upgrade to 1.0GB DDR2 SDRAM (2x512MB)!! edit Hard Drive FREE Upgrade from 60 GB 5400 RPM to 80 GB 5400 RPM edit Primary CD/DVD Drive DVD/CD-RW Combo Drive edit Networking Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network w/Bluetooth edit Primary Battery 6 Cell Lithium Ion Battery edit Productivity Software Microsoft® Works/Money edit OS and Recovery Media Genuine Windows XP Home Edition Backup CD edit Personalization HP IMPRINT Finish + Microphone + Webcam edit your additional options: Click "edit" to modify. NOTE: These items are in stock and will ship immediately. Carrying cases Case Logic Notebook Computer Sleeve edit Security Locks HP Kensington® Security Lock edit HP extended service plans 2-year HP Accidental Damage Protection with Express Repair extended service plan מחיר אחרי מיסים 1350$, שווה? זה יהיה בעיקר לגלישה וכתיבה בWORD יחד עם הקשבה למוזיקה ומדי פעם צפיה בסרטיםקראתי איפשהו שאומרים שהמקלדת של HP די רועשת... מי יכול להגיד מניסיון? אני אלך מחר לחנות לראות בכל מקרהתודה רבה
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים למה אתה פותח עוד טרד באותו נושא?קרא את חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0הטרדים אוחדו.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים שים לב - הצורב הוא צורב קומבו ולא צורב DVD. חבל לדעתי.בעוד כמה גרושים יש את ה-Lenovo T60 עם X1300 וקונפיגורציה דומה.לדעתי עדיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.