עבור לתוכן

יש לי בעיה בHDD שלי ואני רוצה לדעת אם אפשר לתקן.

Featured Replies

פורסם

יש לי את הקשיח הזה של WD. בזמן האחרון הוא עושה לי אין ספור בעיות. כל הזמן הוא מאבד מידע. פעם שהדלקתי אותו הוא אמר שאין קבצים של הוינדוס. כל הזמן שאני שומע שירים הוא נתקע אמצע. במשחקים הוא יודע כי יש בעיה בקריאה. בקיצור כל מה שיכול לקרות. רעשים הוא לא עושה. קניתי אותו מתי שהוא רק יצא. אני רוצה לדעת מה היא הבעיה, והאם אפשר לתקן אותה? תודה מראש. :]

פורסם

HD לא אמור לאבד מידע...

יש עליו עדיין אחריות?

פורסם

יש לך אחריות עליו??? אם כן לך תחליף אותו יכול להיות שהוא קיבל איזה מכה או משהו כי זה לא יכול להיות שהוא מאבד מידע

פורסם

תנסה סריקה ואיחוי.

אם לא עוזר, תנסה לשים אותו במחשב אחר, אולי הלוח או הספק או אפילו כבלי הIDE שלך בעיתיים.

אם הוא בעייתי גם שם, תחזור לחנות.

פורסם

היום כבר לא מתקנים דיסקים קשיחים, אם אתה תלך למקום שממנו קנית יבדקו את הדיסק שם, אם הוא עושה בעיות פשוט ייתנו לך חדש.

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו ליפני 4 שנים בערך.הוא לא מאבד כאילו מידע. הוא פשוט אומר שאין גישה לחצי מהדברים שיש בD.

פורסם

תבצע סריקת ותיקון שגיאות בדיסק באופן הבא

תעלה עם הדיסק של ה Windows XP בBoot

תכנס ל Recovery console

ותקליד את השורה הבאה עבור ה Partition הבעייתי

Chkdsk Partition letter: /r

אמור לפתור לך את העיה

פורסם

ניסית לפרמט את המחשב???? תנסה אם זה עדיין עושה את הבעיה זה בחומרה שלך

פורסם
  • מחבר

תבצע סריקת ותיקון שגיאות בדיסק באופן הבא

תעלה עם הדיסק של ה Windows XP בBoot

תכנס ל Recovery console

ותקליד את השורה הבאה עבור ה Partition הבעייתי

Chkdsk Partition letter: /r

אמור לפתור לך את העיה

את זה ניסיתי וזה לא עזר בגרוש. אומר שיש בC יותר מטעות אחת. ובD הוא אומר שיש יותר מידי ואפילו לא עושה בדיקה.

ולגבי מה שnaoriko אמר, זאת קצת בעיה לפרמט כי יש לי 10 ג'יגה (או משו כזה) של מוזיקה שאני לא רוצה לאבד.

יש עוד רעיונות?

פורסם

תגיד אתה פיצלת את ההרדיסק???

אם כן אז זה יכול להיות בגלל זה כי זה לפעמים הורס....תנסה לאחד אותו בחזרה איך שפיצלת ואם לא אז משהו דפוק בו או שתנסה לפרמט אם זה לא זה או שתנסה לאתחל את כונן D או שתחליף פשוט הרדיסק....

פורסם
  • מחבר

אני אאחד אותו מחר או מחרתיים חזרה ונראה מה יהיה. אם זה לא יעזור סימן שאני צריך אחד חדש, נכון?

פורסם

איחוד יכול לקבור את המידע שעליו.

תתייעץ לפני שאתה עושה צעד כזה.

אלא אם כן הבעיה נוצרה עקב פיצול מחיצה ללא פרמוט.

פורסם

לא ממש קשור איך אתה מפצל ומה זה שפיצלת לא משנה אם זה דרך תוכנה או דרך פירמוט המחשב....זה יכול לדפוק לך את ההרדיסק

פורסם
  • מחבר

שמתי בלילה לדביקה בעזרת ההתוכנה של WD והיא עצרה בשליש הדרך וכתבה "Too much bad sectors". אני חושב שזה אומר שאני חייב HDD חדש ולהפסיק לנסות להציל אותו, לא כן?

פורסם

אפילו אם תציל אותו, לא תוכל לסמוך עליו שלא יקרוס לך ויגרום לך עגמת נפש.

אם החומר חשוב, צריך למצוא גישה אל החומר ולגבות אותו, ואז להעיף את הHD לזבל, לפני שהוא מסבך אותך שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים