עבור לתוכן

שלום. יש לי שאלה לגבי כדאיות השקעה בקונרו.

Featured Replies

פורסם

לפני שאתם עונים ישר "כן כדאי תתחדש" רציתי לשאול האם כדאי להשקיע בקונרו כשהמטרה יהא לא משחקים הכי כבדים. האם אני יכול להסתפק במעבד כפול ליבה לא קונרו אבל עם כרטיס מסך 7600GT?

כי משחקים כמו פרו אבולושן ופוטבול מנג'ר הם לא משחקים כבדים שדורשים את ההשקעה.

ההפרש בין כן קונרו ל-לא קונרו זה 1000 שקל בערך. ולי זה דיי משמעותי.

מה דעתכם?

פורסם

התפקיד של המעבד בביצועי תלת מימד הוא מאוד שולי עד אפסי, בעיקר עם כרטיס כמו 7600GT.

עכשיו, הכל תלוי בתקציב שאתה רוצה להשקיע על כל המחשב.

אם אתה מתכוון לקנות את המחשב רק במטרה למשחקים, אתה יכול "להסתפק" (יספיק לך מעל ומעבר, ולא יהיה שום הבדל בינו למעבד הכי יקר במשחקים) ב

AMD X2 3800+ שעולה קצת פחות מ 1000שח, וישאר לך יותר כסף להשקיע בכרטיס מסך.

אבל מצד שני, הקונרו יתן לך הרבה יותר ביצועים בשימושים אחרים כמו תוכנות, קידודים או כל דבר אחר.

אם אני לא טועה, יש כבר לוחות זולים למעבדי הקונרו (600-700שח), ככה שהפער בין ה X2 לקונרו יוצא קצת פחות מ 500שח.

פורסם

התפקיד של המעבד בביצועי תלת מימד הוא מאוד שולי עד אפסי, בעיקר עם כרטיס כמו 7600GT.

עכשיו, הכל תלוי בתקציב שאתה רוצה להשקיע על כל המחשב.

אם אתה מתכוון לקנות את המחשב רק במטרה למשחקים, אתה יכול "להסתפק" (יספיק לך מעל ומעבר, ולא יהיה שום הבדל בינו למעבד הכי יקר במשחקים) ב

AMD X2 3800+ שעולה קצת פחות מ 1000שח, וישאר לך יותר כסף להשקיע בכרטיס מסך.

אבל מצד שני, הקונרו יתן לך הרבה יותר ביצועים בשימושים אחרים כמו תוכנות, קידודים או כל דבר אחר.

אם אני לא טועה, יש כבר לוחות זולים למעבדי הקונרו (600-700שח), ככה שהפער בין ה X2 לקונרו יוצא קצת פחות מ 500שח.

תומך בעמדתו מלבד תיקון קל:

בנוגע למחיר ההבדל הוא במעבד כ 300-400 ש"ח יותר לקונרו ובלוח אם בין 200 ש"ח ללוח אם מאפן להפרש של 800 ש"ח ללוח טוב לקונרו

כך שההפרש בין המערכות מגיע לבין 500 ל 1200 ש"ח תלוי בלוח אם שתקח

פורסם

לפי דעתי תיקח את מעבד הקונרו הכי פשוט שיש והכי פחות טוב בסדרה

(למרות שהוא עדיין אחד המעבדים הכי חזקים בעולם)

הוא E6300

הוא עולה בסביבות ה 1100 ש"ח

מאוד כדאי לפי דעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים