עבור לתוכן

AMD מול INTEL

Featured Replies

פורסם

אהלן

האים זה נכון שיש תוכנות שרצות על מעבדי INTEL אבל לא ירוצו או שיעשו "בעיות" על מעבדי AMD ??

האים בכל הנוגע למוצרי MicroSoft (כמו וינדוס , אופיס , אקספלורר וכו') יש הבדל אים הם רצים על "אח שלהם" - INTEL

או שירוצו אותו הדבר גם על מעבדי AMD

(האים יש מעבדי AMD ספציפיים שידוע שיש בעיות תאימות וצריך להיזהר ???)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

לא לא ולא

פורסם

1) לא שמעתי על זה, ניראה לי מופרך מיסוד, כי זה בלתי הגיוני, הקוד הוא אותו קוד, ולכן אם המעבד יותר טוב, אז הוא יריץ את הקוד יותר מהר, אם הוא פחות טוב אז הוא יריץ אותו בהתאם.

2) אם מדובר פה על דירוג מחשב, אז אכן שמעתי שתוכנה שבודקת אם המחשב שלך מתאים לויסטה (מבית מיקרוסופט) נותנת דירוג יותר גבוה למערכות שמבוססות אינטל.

3) מאיפה אתה שמעת את הדברים האלה?

פורסם
  • מחבר

לא לא ולא

למר "LiorP23" ( שזה ליאור פרץ בעברית פשוטה :kopfpatsch:...) :

אים לא בא לך לענות לשאלה אז אל תענה , אבל אים אתה כן עונה אז תענה בצורה נורמלית בלי התנשאות וזלזול ,

צורת התשובה שלך רק מראה שאתה עשית O.C. לעצמך ואתה כבר לא מסוגל לענות כמו בן-אדם

אים אתה כן מסוגל לענות בצורה ברורה - אז בבקשה תענה למה ששאלתי (למרות שבטוח לא תענה אחרי ביקורת קטנה ..) :lol:

תחשוב על זה

וכל טוב לבית שמש

פורסם

זו לא תשובה מתנשאת ולא מזלזלת

התשובות לשלושת השאלות הן "לא"

היית מעדיף תגובה של

1. לא

2. לא

3. לא?

אין הבדל

אתה רוצה תשובות יותר מפורטות? תבקש

1. שניהם מעבדי x86, ולכן אין דבר כזה תוכנה שלא עובדת על AMD או על אינטל. אלה המצאות של טכנאי פנטיום 4

2. אין הבדל (ששווה התייחסות) לביצועים של המעבד באופיס או וינדוס

3. כמו שאמרתי, מעבדי x86 ומעבד הוא מעבד הוא מעבד. אין מין "בעיות תאימות" ספציפיות למעבדי AMD

יכול להיות שלוח מסוים לא תומך במעבד מסוים (הרבה יותר נדיר אצל AMD, והרבה יותר נפוץ אצל אינטל)

פורסם
  • מחבר

O.K. פרץ , עכשיו זאת תשובה לעניין ! :xyxthumbs:

אז אני מבין שמה שרשמתי זה כנראה "המצאות" של מומחים לפנטיום בלבד שאינם מבינים כמעט דבר ב - AMD , ואין מגבלות כמו שנאמר לי.

רק בתור עצה - תדע שלא כולם מייד יכולים להכנס לראש של מישהו אחר , בדרך כלל כמה מילות קישור יכולות לסייע בהבנה ובדו-שיח (אים זה חשוב לך ...)

תודה

פורסם

לרוב התשובות שלי דיי מקוצרות בגלל חוסר בזמן

בכל מקרה, זה לא שהטכנאים הם מומחים לאינטל או משהו

הם נקראים טכנאי פנטיום 4 בגלל "עיתון" ירידות שנקרא "עיתון פנטיום 4" והיה כאן בפורום מתישהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים