עבור לתוכן

S.Video@1280X720 VS. VGA@1024X768?

Featured Replies

פורסם

היי

ברשותי Toshiba LCD TV 27WL55

כרגע היא מחוברת למחשב בחיבור VGA, אבל בחיבור הזה, הרזולוציה המקסימלית שהTV מקבלת היא 1024X768

ובגלל הרזלוצויה הזאת, התמונה בעצם נמתחת על המסך (כי זאת לא רזולוציה של מסך חרב.)

חשבתי לחבר את הTV באמצעות S.Video וככה אני יוכל לראות ברזולוציה של 1280X720, כלומר מסך רחב, ללא מתיחות.

אז האם יש הבדל כל כך משמעותי באיכות האות בין VGA ל S.Video למרות שאני אעלה את הרזולוציה?

חשבתי לבדוק את זה לבד, אבל זה דורש ממני עכשיו להתחיל להעביר חוטים שוב דרך הקיר, אז אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את זה.

תודה מראש :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

Install

פורסם

תנסה להגדיר ידנית רזולוציה רצויה עם RivaTuner.

פורסם

S VIDEO לא יתן לך את האיכות שאתה מחפש. זה חיבור פחות טוב מVGA רגיל.

פורסם
  • מחבר

תנסה להגדיר ידנית רזולוציה רצויה עם RivaTuner.

ברגע שאני נותן לו רזולוציה גבוהה מ1024X768 יש בעיה רצינית בצבעים (הכל בגווני ירוק) והמסך כל שנייה מהבהב, ולעיתים גם מפסיק לעבוד.

S VIDEO לא יתן לך את האיכות שאתה מחפש. זה חיבור פחות טוב מVGA רגיל.

אז אתה אומר שעדיף להישאר עם ה"מתיחה" בגלל הבדלי הרזולוציות, מאשר לרדת באיכות? עד כמה איכות S.Video נמוכה?

פורסם

חיבור S VIDEO יגרום למחשב שלך להתייחס למסך כטלויזיה רגילה. כך שגם אז לא תוכל לעבוד ברזולוציה של מעל 1024 ויראו פחות טוב.

פורסם

גם אני חיברתי את ה TOSHIBA 37" LCD למחשב באמצעות VGA ורואים מדהים אפילו שזה נמתח כי כשאתה מפעיל סרט אין מתיחה ורואים פשוט

מדהים !!!!!!!

פורסם

למה לא חיברתם דרך DVI אין יציאה לטלוויזיה שלכם של DVI

Dr noob למשל הציע לי את זה ושזה יביא שיפור באיכות לעומת הVGA..

פורסם
  • מחבר

למה לא חיברתם דרך DVI אין יציאה לטלוויזיה שלכם של DVI

Dr noob למשל הציע לי את זה ושזה יביא שיפור באיכות לעומת הVGA..

אין יציאת DVI בטושיבה שלי.

גם אני חיברתי את ה TOSHIBA 37" LCD למחשב באמצעות VGA ורואים מדהים אפילו שזה נמתח כי כשאתה מפעיל סרט אין מתיחה ורואים פשוט

מדהים !!!!!!!

אני לא אמרתי שלא רואים מדהים... רואים בהחלט טוב מאוד!... הקטע שאני רוצה להפעיל על רזולוציית מסך רחב, כדי שבסרטים אני לא אראה את הפסים השחורים.

וגם כי אני מניח שיראו יותר טוב ברזולוצייה גבוהה יותר.

פורסם

*כניסה.

בכלאופן, נסה להגדיר 1280x720 בדיוק, בתדר רענון 60 הרץ.

זה צריך לעבוד.

S-Video זה קטסטרופה, אל תטרח.

פורסם
  • מחבר

*כניסה.

בכלאופן, נסה להגדיר 1280x720 בדיוק, בתדר רענון 60 הרץ.

זה צריך לעבוד.

S-Video זה קטסטרופה, אל תטרח.

*צודק בקשר לכניסה.

והבעיה קיימת גם בתדר רענון 60Hz

60Hz זה המקסימום של הTV.

- יש לכם אולי דרך להיפתר מהפסים השחורים בסרטים? (חוץ מלעשות זום, כי אז אני מאבד חלק מהסרט בצדדים.)

פורסם

אני מצטער שאני שואל שוב, אבל ניסית ב-1280x720 בדיוק? נסה כל מני תדרי רענון שונים, חשוב שהרזולוציה תהיה מדוייקת.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני זוכר ניסיתי 1280X720 על60Hz ,

כרגע אני לא בבית, אבל יותר מאוחר אני אנסה שוב ואעדכן.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, פשוט אני מעדכן.

טוב... ניסיתי שוב 1280X720 ושוב אותה בעיה.

החלטתי לנסות לחבר רק את הTV למחשב (בלי המסך הרגיל)

ועדיין אותה בעיה, אבל פתאום הTV נותנת לי להציג ברזולוצייה 1360X768 שעלפי ידיעתי, הTV בכלל לא תומך בזה...

אבל שמתי לב שעכשיו, יש שטח מת בצדדי המסך אבל חא משהו רציני.... :silly:

רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני אעבוד עם שני המסכים, עם המסך הראשי (Lg L1511S) ברזולוצייה 1024X768 ועם הTV בו זמנית,

כמו שעשיתי עד עכשיו...

עידכון# 2:

~~~

אני מצליח לעבוד עם שתי המסכים ביחד, אבל אם אני מפעיל את המסך הרגיל ברזולוצייה 1024X768 גם הTV פועלת ברזולוצייה הזאת, ולהיפך

אם אני מפעיל את הTV ברזולוצייה 1360X720 אז גם המסך הרגיל עובד ככה... וזה בעייה, כי המסך הרגיל לא תומך בזה, אז אני צריך לגרור כל פעם את החלון כדי לראות אותו במלוא.

פורסם

באיזה כרטיס מסך אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

Inno3D 5700le 128mb 64bit

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים