פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אני חושש שלא תהייה ברירה אלה לקנות עותק חוקי...זאת השערה שלי עקב הצעדים שמיקרוסופט נקתה נגד המשתמשים שאין להם Validation בחודשים האחרונים.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לא משנה מה שהם יעשו תמיד תיהיה גרסא פרוצה כמעט כל דבר שיש היום במחשב אפשר לפרוץ אותו
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לא שאלתי לגבי עותק חוקי, הכוונה שלי היא לקנות עותק חוקי. שאלתי אם הגירסה הביתית (הזולה יותר) תתאים לצורך רשת ביתית.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אז אם, נניח, אני רוצה לעשות רשת ביתית של 3 מחשבים, 2 מהם XP ועוד אחד VISTA. אני יכול להשתמש בגירסה הביתית?אני מאמין שאתה תוכל לעשות את זה ולא משנה איזה גירסה תשתמש ביתית או מקצועית!!מיקרוסופט תתאים את ההגדרות של הרשת שויסטה תוכל לעבוד עם XP
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לא משנה מה שהם יעשו תמיד תיהיה גרסא פרוצה כמעט כל דבר שיש היום במחשב אפשר לפרוץ אותו לא אמרתי שלא תהייה גירסה פרוצה - אני אמרתי שמי שתהייה לו גירסה פרוצה כנראה לא ייהנה מהווינדוס שלו. mark my words - ככה אני משער
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים נכון אבל השאלה אחרי כמה זמן?!?לא מאמין שיותר משנה שזה הזמן שעדיף לחכות על שיתקנו את הבאגים
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים בנתיים ווינדוס עדין לא הציעו גירסא חדשה ל-WGA אחרי שפרצו את הקודמת לפני איזה חודש וחצי. ואני נהנה מזה מאוד
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לכל דבר יש את היתרונות שלו!!ולסיכום אני אומר מי שרוצה מוצר טוב צריל לשלם לא יעזור כלום!!עוד מעט יצא WGA חדש ותצתרך לחכות עוד כמה זמן שזה יכול להיות כמה ימים או כמה חודשים
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים ושנה זה הרבה זמן אחיאבל במילא לא מומלץ להתקין לפני!ואז כבר נראה לי מחשב תותח עם 4 ג'יגה ראם ו2 מעבדים כפולי ליבה אתה תוכל לקנות באיזה 6000בויסטה מה שצריך להשקיע הכי הרבה זה זיכרון.המעבד פחות חשוב וכרטיס מסך נראה לי המערכת מתאימה את עצמה ובוחרת איזה אפקטים לשים ואיזה לא כדי שזה לא יהיה איטי מידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.