עבור לתוכן

השערות כמה ויסטה תעלה כסף?

Featured Replies

פורסם

בטח הגרסא הבייתית תעלה 450-500 והמשרדית תעלה 800-1000 אבל ביננו מי קונה ווינדוס?

• תגובות 47
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נכון צודק אנשים כאלה יקנו את זה אפילו ב- 2000 ש"ח חחחחח

פורסם

תתפלא אבל יש אנשים שקונים אולי לא חברי הפורום הזה שכולם פה ....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לי יש עותק מקורי אני לא יודע מה איתכם אבל לא שילמתי עליו כלוח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

ובלי קשר היא לא תשתלם להרבה אנשים כי כדי לקנות אותה הם יצתרכו לשדרג את המחשב באלפי שקלים

כשויסטה תצא אחרי כמה זמן כבר יהיה אפשר לקנות מחשב מתאים אפילו באיזה 2500 שקל

פורסם

כשויסטה תצא אחרי כמה זמן כבר יהיה אפשר לקנות מחשב מתאים אפילו באיזה 2500 שקל

נכון אבל השאלה אחרי כמה זמן?!?

פורסם

בסדר אופק כי אתה זה שימוש אחר אבל תכלס כמעט כל מי שקונה את הווינדוס המקורי זה בעלי עסקים ואנשים שקונים מחשב חדש ולא אכפת להם להוסיף גם את זה...

פורסם

מה???

פורסם

אני אומר שאתה זה בטח שימוש ביתי אתה לא כמו בתיי עסקים אנשים שיש להם עסק אז באים לבדוק אם הם חוקיים עם רישיונות והכל אותך לא באים לבדוק.....

פורסם

נכון אבל אם זה יעלה פחות מ 500 שקל גם לי לא יהיה איכפת לקנות את זה!!

ואשר להיותר עם עותק לא חוקי ולא לקבל עדכונים ועוד כל מיני שטויות

פורסם

נו זה ברור תמיד חוקי זה טוב חחחחחחחחחחחחחחחח מן הסתם....תדע לך שלבעלי עסק לא אכפת אפילו לקנות את זה ב-2000 ש"ח העיקר להיות חוקיים עם רישיונות

פורסם

יש סיבה למשתמש ביתי לא לקנות את הגירסה הביתית? למשל, אם רוצים להקים רשת בבית וכו'... ?

פורסם

בתי עסק קונים רישיון אחד לכל המחשבים שלהם וזה עולה להם יותר מ 2000 הם עושים הסכם מיוחד עם מיקרוסופט והם מקבלים קוד רישיון ל 10,000 מחשבים נגיד

הגירסה הביתית היא הכי פשוטה וזולה זה כמו שיש היום XP PRO שזה מקצועי וXP HE שזה גירסה ביתית!!

פורסם

נכון צודק אמרתי לפניי זה גם מי שרוצה לקנות את הביתי והפשוט יכול גם אבל זה לא משמעותי כמו בתיי עסק

פורסם

נכון

פורסם

אז אם, נניח, אני רוצה לעשות רשת ביתית של 3 מחשבים, 2 מהם XP ועוד אחד VISTA. אני יכול להשתמש בגירסה הביתית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים