עבור לתוכן

פינגים גבוהים ברשת עצמי

Featured Replies

פורסם

שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???

פורסם

זה ממש לא אמור להיות ככה.

כשאתם משחקים ב LAN, ההפך, אמורים להיות פינגים 15-20.

ואם יש 150 ההעלאה , זה -ממש- לא אמור לקרות.

זו רשת קווית או אלחוטית?

אם זו אלחוטית, מה איכות הסיגנל?

פורסם

ADSL/כבלים?

פורסם

יש לו רשת אלחוטית אינטרנט ADSL

ויש לו סינגל הכי טוב שיש כאילו "אקסלנט"

(אני והוא גרים באותו מושבה..מה לעשות...גרים אחת לשני בתחת.. :-X)

פורסם

זה ממש לא אמור להיות ככה.

כשאתם משחקים ב LAN, ההפך, אמורים להיות פינגים 15-20.

ואם יש 150 ההעלאה , זה -ממש- לא אמור לקרות.

זו רשת קווית או אלחוטית?

אם זו אלחוטית, מה איכות הסיגנל?

15-20 MS?

זה גם פינג גבוה מדי למישהו שנמצא ממש ברשת שלך...

לדעתי פחות מ-10 שניות זה כבר תקין.

הם הפינגים הללו הדדיים?

זאת אומרת גם מהמחשב 1 למחשב 2 וגם ממחשב 2 למחשב 1?

או רק לכיוון מסוים?

פורסם

חברה זה לא קשור לאינטרנט, הוא אמר LAN לא WAN.

אתה מדבר על רשת בין המחשב שלך לאחיך? בדקת חיבורים? אולי רופפים? אולי כבל לא טוב, תעשה פינג למחשב של עכשיו שלך ותבדוק כמה אתה מקבל (צריך להיות לא יותר מ20 וזה גם לא הכי טוב כשזה LAN) תנסה tracert לIP שלו לראות איך זה מגיע וכו'.

פורסם

במקרה שהיה לו הוט, והוא היה משתמש בSWITCH זה כן היה משנה מכיוון שהם לא היו על אותה רשת LAN.

פורסם

אני דווקא חשבתי על כיוון של

כרטיס רשת ---------- כבל מוצלב -------------- כרטיס רשת.

פורסם

קודם כל אם אתה משחק ב LAN אין שום קשר לספקית אינטרנט שלך, אתה גם לא צריך בכלל אינטרנט בשביל לשחק ב LAN, אלא רק LAN

ולכן גם אין קשר למהירות הורדה / העלאה שלך, או WHATEVER

פינג כמו שאתה מתאר זה הזוי לגמרי, זה אומר נתב דפוק לגמרי, או כבל ארוך ארוך ותקול, עם מלא איבודי מידע עליו

מצד שני, יש לי "הרגשה" שאולי אתה לא משחק ב LAN, אולי אחד מכם פתח שרת, והשני נכנס לשרת, אבל תכלס אתם משחקים דרך האינטרנט ?

יש מצב שאתה פשוט לא יודע איך להתחבר ב LAN אליו ?

כלומר, יופי שהמחשבים מחוברים ברשת, עם ראוטר והכל, אבל החיבור במשחק, עובר דרך האינטרנט (שהרי שני המחשבים מחוברים לאינטרנט)

או דרך הרשת הפנימית שלכם ?

לאיזה כתובת IP אתה מתחבר, כשאתה מתחבר לשרת שלו ? תגיד אותה פה, וישר יהיה אפשר להבין מזה איך בדיוק אתם משחקים

ב LAN ביתי, הפינג בין מחשב למחשב, במצב תקין צריך להיות גג 10-20 MS (מילישניות) ובד"כ בכלל לא עובר את ה 5...

עריכה :

מצד שני אני רואה שאתה מדבר בעצם על רשת אלחוטית

ברשת אלחוטית, גם אם האות "חזק" או "מצויין" עדיין תקשורת עוברת לאט יותר מרשת קווית

אני לא יודע עד כמה זה אמור להשפיע על משחק, בסה"כ תלוי כמה מידע המשחק מעביר ברשת, ואיזה סוג מידע זה בדיוק

אבל אני יודע למשל , שברשתות אלחוטיות עד וכולל G, אי אפשר לנגן סרט DVD אמיתי, מהרשת (לא מכונן מקומי) ללא לאגים

בעוד שברשת קווית - אפשר ואפשר.

אם אתם באמת משחקים ב LAN וזה אלחוטי - אני אומר - חברו כבל, הכי טוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים