פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים זה הדרייבר לכרטיסי המסך של ATI עריכה: או יותר נכון של AMD לא בדיוק את הדריברים של ATI אפשר להוריד בנפרד התוכנה הזו משמשת למשחק בהגדרות שונות של הכרטיס מסך שהמשתמש הממוצע אינו זקוק להם המלצתי אליך להוריד את הדרייברים בלבד של הכרטיס מסך הוספת תוכנות לא שימושיות רק מעמיסה ומאטה את המחשב ללא צורך
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים איזה אפשרויות,אופציות יש שם למשל??משחקים עם הגדרות כגון anti alising Filters Colors אופציה לVPU RECOVER ועוד המון שטויות שאין צורך לגעת בהם בדרך כלל
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר ^^^בכמה מהמשחקים שראיתי אין אפשרות להפעיל HDR מההגדרות של המשחקמפעילים HDR מהדרייברים של הכרטיס או מה ati catalyst ??
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים ^^^בכמה מהמשחקים שראיתי אין אפשרות להפעיל HDR מההגדרות של המשחקמפעילים HDR מהדרייברים של הכרטיס או מה ati catalyst ??אני לא בטוח ולא רוצה להטעות אותך אבל אני חושב שזה לא נתמך בכל המשחקים רק בחלקם ועד כמה שידוע לי אין צורך להפעיל זה דרך הCCCאבל שוב לא בטוח בזאת תמתין לתשובה קונקרטית
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מה זה CCC ??זה ראשי תיבות של התוכנה Catalyst® Control Center או בקיצור CCC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.