פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מה דעתכם על המחשב הנ"ל וכמה הוא שווה יד שנייה PCG-TR3A SONY תודה :kopfpatsch:
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחשב ישן, מעבד חלש, עם מסך קטן, וח"ח יקרים. לא שווה אלא אם כן נותנים לך אותו בפרוטות או שאתה צריך מחשב זעיר וקליל כי אתה כל הזמן בנסיעות איתו.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אם זה המחשב שאתה צריך (ובדוק היטב - כי הוא לא מתאים לכל אחד), הייתי מעריך את שוויו במידה והסוללה במצב טוב ועוד יש איזה חצי שנה - שנה אחריות ב-4000 עד 4200 ש"ח.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים המחשב הזה יקר מאוד מפני שהמסך שלו קטן ומפני שמשקלו מזערי ועל כן המחיר עולה בעד כךאם אתה צריך מחשב לעבודה משרדית ועבודה חלקה באינטרנטישנן אלטרנטיבות הרבה יותר משתלמות כמו זאתי למשל:http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3278ד"א בכמה אתה משיג את המחשב המדובר?
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר יש לחבר אותו הוא קנה אותו ורוצה להתחדש הוא רוצה למכור לי אותו ב 2000 שח הסוללה בסדר מחזיקה 2 שעות אבל אין אחריות האם זה משתלם
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים קודם כל, לא כותבים שתי הודעות ברצף, תשתמש בכפתור עריכה.קרא את חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0למה הוא לא מתאים לכל אחד (בגלל המסך)הוא קטן מאוד והמסך קטן מאוד. מיועד לאנשים שנוסעים הרבה ורוצים משהו קל וקומפקטי. האם הוא נחשב מחשב טובכן, בזמנו הוא נחשב למחשב לא רע והיה מאוד יקר בגלל הגודל. להיום הוא יחסית חלש. החלקים שלו יקרים ולא סטנדרטיים. אתמול לקחתי בדיוק אחד כזה כדי לחפש לו זכרון להרחבה ולא ניתן להשיג (אלא מסוני) כי אפילו הזכרון לא סטנדרטי. שלא לדבר על ההרדדיסק שהחלפתי לו שעלה הון והיה קשה להשגה.אם תספר סוף סוף למה אתה צריך את הנייד ומה התקציב שלך אז אפשר יהיה לעזור לך טוב יותר.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר אני צריך את המחשב לטיולים לאינטרנט ומשחקים האם כדי לי לקנות את המחשב הנ"ל במחיר שצויין או שעדיף לרכוש אחר נ.בכמה עלה ההרד דיסק וכמה מגה אם אפשר לדעתהאם אפשר לשדרג נגיד את המעבד למעבד יותר חזר
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אפשר גם להתקין עליו אובליביון ו FEAR . איך הם ירוצו זו השאלה והתשובה ברורה.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים הנייד הזה מתאים לאדם שמסתובב עם המחשב בתיק 24/7, וכל מה שהוא עושה זה לגלוש מעט באינטרנט ולכתוב מסמכי WORD ולהציג מצגות.לאדם כזה המחשב בהחלט שווה 2,000 ש"ח.לך, אני לא בטוח.למה בכלל אתה רוצה מחשב נייד?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר בשביל טיולים לראות סרטים לשחק קצת במחשב ולגלוש המחשב דומה יותר לד.ו.ד. נייד אפשר לחבר אותו לרכב ולראות סרטים בזמן נסיעה ארוכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.