עבור לתוכן

צריך חוות דעת על המפרט הזה , רק בתור מפרט האם הוא מאוזן והאם הוא טוב לאוברקלוק

Featured Replies

פורסם

הצהרה קטנה לפניי שאני שופך את המפרט : תעזבו את התקציב

עכשיו המפרט :

INTEL CORE 2 DOU E6300 (CORE TYPE : CONROE) TRAY + THERMALE TAKE BIG TYPHOON VX

DFI infinity 975x

PQI TURBO DDR2 667 MHZ 2048 MB DUAL CHANNEL KIT

MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 7200RPM SATA II

CONNECT 3D RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2

LOGITEK WINGMAN ATTACK 3

אז ככה , אני צריך שתוסיפו לי לפה מארז , לא צריך מפואר או יפה (עדיף שחור פשוט... זאב בעור של... זאב !!!) רק שייתן סירקולציה טובה של אוויר , צורב דיוידי בתקציב של עד 300 שקל (או פחות עם אפשר , העיקר שיתמוך בDUAL LAYER ובכל פורמט שיש סיכוי קלוש אפילו שאתקל בו) ספק שיחזיק את כל מה ששמתי פה באמינות (החברה פה משתמשים בספקים של ocZ לבדיקות , אומר משהו על האייכות שלהם...) וכמובן תגידו מה דעתכם על המפרט כמו שהוא כרגע , האם הוא בסיס טוב לאוברקלוק , האם הקרורים שבחרתי שקטים מספיק (השקט פה הוא העדיפות הראשונה , רק אחר כך ביצועים , התקציב לקרור הוא בערך המחיר של הbig typhoon +- 100 שקלים) והאם יש זיכרונות יותר טובים שהייתם ממליצים עלייהם (אותם פרטים טכניים של הזכרונות שנתתי פה , אבל אולי של חברה אחרת באותו כסף ככה שאני מרוויח יותר לכסף שאני מוציא) תודה מראש !!!

תוספת : כמו שכבר אמרתי, המפרט למשחקים מטורפים , לכן הכרטיס , ואני לא צריך צריך כונן דיסקטים , בזבוז כסף

פורסם
  • מחבר

א. בחור , אתה קדוש , תודה על התגובה !!!

ב. עם הVX (סתם ליידע כללי , גז כימי שהורס את מערכת העצבים ומשתק את הלב...) לא הגיע לארץ אני אסתפק בדור הקודם או פשוט בקרור אחר

ג. המפרט מאוזן נכון?

ד. תודה על הרכיבים החסרים , אני אקח את הצורב, אבל אין מארז יותר זול? ובאופן כללי , אני מעדיף להתרחק מgigabyte

ה. ספק אני צריך אחד שיחזיק את המערכת גם תחת אוברקלוק גבוה

פורסם

מה התקציב הכולל?

ו

פורסם
  • מחבר

או קיי אז רשמתילעצמי את הדגם של הספק , סבבה נשמע גם יותר זול מהספקים של ocZ , אני אקח , באופן כללי אני לא אוהב את gigabyte , אב ל במקרה הזה אני אקח את המארז , תודה לכם !!! דבר אחרון , התקציב לא כל כך משנה , כי אני קונה אותו במחירי ספק , אז הכל בסדר , אמ... תודה בכל מקרה

פורסם

אני דווקא אישית מציע לך לקנות את 500# COMPUCASE CI-6A19 400W

יחזיק לך את המערכת ועולה רק כמו הספק שהביאו לך וחסכת 700 שקל..

למרות שהמארז של אורורה שהביאו לך ממש ממש יפה רק שזה ביחד הספק יצא לך עוד 700 שקל ושלי אוורירי ומצויין רק שהוא לא הכי יפה..

והספק שלו יספיק בטוח.. ככה שלדעתי זאת הבחירה הכי טובה בשבילך..

המפרט סך הכל פצצה יהיה סבבה למשחקים וגם לאוברקלוקינג גם בגלל האיוורור גם בגלל שהכרטיס מסך שהבאת והקונור טובים לOC

וגם בגלל שלקחת לוח אם סבבה.. לגבי זיכרונות אחרות החברה שהבאת טובה והיא סבבה.. אתה יכול אבל כבר לקנות את

1250# G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5 עם 800MHZ זה יתאים ללוח אם שלך באותו מחיר..

והלוח אם שלך תומך ב800MHZ יש אפשרות לעשות שהוא יתמוך למרות שרשום בנועה שהוא לא..

לגבי צורב יש..250# LG GSA-4167B D Dual Layer

NEC ND-4550 Dual Layer 16X 250#

200# LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW

אחד מאלה תשאל בפורום פה של כוננים קשיחים וצורבים איזה מהם הכי טוב ותיקח אותו..

פורסם
  • מחבר

אה... הקומפיוקייס זה מארז או ספק?

או שזה מארז עם ספק מובנה ( מניסיון , ספקים מובנים נוטים להיות גרועים במיוחד)

מממ... לגביי זיכרונות , יש למישהו בשלוף השוואה בין הזכרונות שלקחתי לבין הg.skill? סתם... אם אלה 800 אז אלה יותר טובים , סבבה לקחתי , אני לא צורב DVD הרבה וגם כשכן אז לא המהירויות הכי גבוהות , אז יספיק לי אחד זול אז אני אקח את זה שעולה 200 , אבל לכל מקרה שלא יבוא אשאל עליו איך הוא

פורסם

הקופיוקייס זה גם מארז וגם ספק

אני במקומך הייתי לוקח את המארז הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6743

וקונה את הספק שהבאתי לך..

אם אתה לא בטוח לגבי המארז אז תבקש בפורום- חומרה אחרת.

פורסם
  • מחבר

או קיי , לקחתי את המארז הזה , כמו שאני אוהב , פשוט , מלא בחומרה חזקה , ובגלל שהוא פשוט , הוא דורש מודינג...

והלוח אם שלך תומך ב800MHZ יש אפשרות לעשות שהוא יתמוך למרות שרשום בנועה שהוא לא..

לגבי צורב יש..250# LG GSA-4167B D Dual Layer

NEC ND-4550 Dual Layer 16X 250#

200# LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW

אחד מאלה תשאל בפורום פה של כוננים קשיחים וצורבים איזה מהם הכי טוב ותיקח אותו..

בעיה קטנה , בשביל לעשות שהלוח הזה ייתמוך ב800 , צריך סתם להוסיף כמה ג'מפרים או להתחיל להרים כלים ולעשות לו מודינג? אני שואל כי מודינג לחומרה חיה (יעני לוח אם מעבד ... בלה בלה בלה , הכל חוץ מהמארז בתכלס) אני לא עושה מכייון שזה מסוכן מדיי , מפיג אוטומטית את האחריות ואין לי כסף לעוד אחד

פורסם

בדר"כ הלוח הזה אמור לתמוך ב800 .. ואם הוא לא אז בטח עידכון ביוס יעזור.. לא ניראה לי שצריך לעשות משהו פיזי..

פורסם

מישהו שמבין אמר לי שצריך לעשות עידכון ביוס וזהו!! ואז זה יתמוך ב800MHZ.. ככה שזה לא כזה מסובך..

פורסם

שינוי הגדרה בביוס ידנית וזהו

פורסם
  • מחבר

אהא... ורגע , אם אני אתן למעבד אוברקלוק (נו זה פשע לקנות כזה לוח בלי לעשות איזשהו אוברקלוק) הזיכרונות כמובן יושפעו ואז ? כלומר , הלוח לא יעמוד בתדר של הזכרונות שיעלה עם תדר המעבד, מה עושים אז?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים