פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לא לא לא !! שאני אבין..אתה מצווה עליי ? לא שאני אבין..כאילו אתה מצווה עליי כאילו כזה להצביע ?! noob אוו כמה שאתה צודק
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר noob מי שהביא אותך לעולם שזאת הייתה אמא שך בגיל 15 שהשתכרה במסיבת חנונים ויום למחרת גילתה שהיא בהיריון .. לאחר 9 חודשים נולד לה גיק קטן נ.ב מנהל רואה למה כל הדיונים הופכים לריבים כי האנשים פה הם מוגבלים שאין להם מה להגיד אז הם מפליצים דברים לא קשורים :-\ Geek , עם אין לך להגיב משו' שקשור לנושא אל תגיב תחזור לפורום טיפו
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר מהה?האא?אין מה להגידד נכון.... מה ת'צוחק על עצמך יא נאב איזה ילד קטן ציצים באמת רכים, פעם בטעות נפלתי על איזה ילדה על הציצים ובחיים שלי לא נגעתי במשהו כלכך רך רואים שבחיים שלך לא נגעת בבחורה ילד קטן חסר זרע וידע יו איזה ראפר אני חכה אני ידפוק עלייך כמה ירידות בפרטי שתלמד לשמור על הפה המטונף ש'ך איזה ילד קטן לך תחפש מי ינענע אותך חסר חברה , לך תעשה שיעורים /עבודה לשנה הבאה עוד 22 ימים מתחיל לימודים \= , שמת כבר שעון מעורר ל31 ו-7 בבוקר? עריכה: אין מילה כזו noob תלמדו לרשום תראו מה הוא רושם לי בפרטי ישאנכטוז מסריח נאב נאב כל החיים שלך משחקי מחשב בוא מצוץ לי
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים הפורום מתדרדר ... לנעול / למחוק הודעות לא רלוונטיותולעניינו , רק מחשב . כי אני מאמין שזה הכי משתלםבמחיר של 5000 שקל אתה יכול לקבל סוס עבודה, שיעשה לך הכל , יריץ משחקים , יפעיל תוכנות לסוגיהם, יגלוש באינטרנט ועוד ועוד ...
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים bykeking יש לך אזהרה ראשונה מתוך 3 על ספאם ודיבור לא הולםIncomplete יש לך 2 אזהרות מתוך 3 על דיבור לא הולם ועל זה שהמשכת לריב במקום לשתוק ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.