פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים שלום רב, דבר ראשון תתחדשו על הפורם מהלך מבורך! קראתי שבקרוב אמורים להכנס מעבדים כפולי ליבה חדשים לשוק ואם כך תתרחש נפילת מחירים למעבדים הקיימים. בגלל בילבול קטן שנוצר לי עם מעבדים למחשבים נייחים אינני זוכר מתי אמורה להתרחש ההשקה ו"נפילת המחירים". אם מישהו יודע על מאמרים (חוץ מ"עידן ה-Centrino") למה שהולך להתרחש בעתיד הקרוב אשמח לקישורים למאמרים אלו (גם באנגלית הולך). בגדול ברצוני לעבוד ממחשב נייח לנייד לפינוי מקום ובגלל שאינני משחק עוד במשחקים זוללי משאבים וגרפיקה. תודה מראש L.A
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים היום ב-5,200 ש"ח ניתן לקנות נייד עם מעבד Core Duo.לזה אני קורא מחירים ברצפה.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר זה לא מה שאלתי, אני מעודכן היטב במחירי ניידי דואל בארץ ובחו"ל.עניין אותי לדעת היכן ניתן לקרוא ועד על ההשקה של המעבדים החדשים לניידים. אין לי כל רצון להפוך את הטופיק לייעוץ קנייה.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אתה מדבר על מרום?כי לא שמעו מהם כלום מאז ההשקה כולל מחירים( אולי פירסמו ופיפסתי)
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים שאלת "מה עם נפילת המחירים המדוברת?", ואני מנסה להסביר שנפילה גדולה במחירים כנראה לא תהיה, כי המחירים הם כבר מחירי רצפה.בנוגע למרום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183817.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.