פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים הגיע הדמו (:דרישות מערכת:Supported OS: Windows® XP Processor: AMD Athlon, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz recommended)RAM: 512 MB (1 GB recommended)Video Card: 128 MB DirectX® 9-compatible video card (256MB recommended)Sound Card: DirectX 9 compatible sound cardDirectX Version: DirectX 9 or higherHard Drive Space: 3 GB freePeripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboardSupported Video Cards:NVIDIA® GeForce FX/6/7 families ATI® Radeon 9/X familiesהדמו להורדה:http://www.gamershell.com/download_14927.shtmlתהנו
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים בעע אם יצא הדמו זה אומר שהבטא נסגרה בטח אם לא אז אני מרוויח חשבון MP למשחק
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר אחרי התקנה זה 2.6 ג'יגה עכשיו שיחקתי במשחק ואני חייב להגיד איזה יופי ! זה כמו oblivion אבל פה יש לך אפשרויות יותר מגוונות עם הנשקים שזה מוסיף המון למשחק במיוחד שאתה יכול להוריד רגל או ראש ליריב שלך (: מומלץ
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אויייייי איזה סבלניסיתי לשחק את הדמו על הp4 1.7 שליהקירטועים הרגו לי את הצורהבסירטונים שבאתר המשחק נראה כזה יפה אבל אצלי, פיכסכאילו, אני יכול להפעיל את כל האפקטים בגלל שיש לי 6600gt אבל המעבד דופק הכללא נורא, בקרוב קונרובכל מקרה, אהבתי לשחק וואריור, רק שקשה ללמוד את המהלכים
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אני לא רואה את הסרטונים בהתחלה והמשחק נתקע באופן קבוע בטעינה. אם מתחשבים בעובדה ש-hl2 עובד אצלי חלק אז פסק הדין הוא "זבל"...
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אני ממליץ להוריד את הדמו מ-fileshack:www.fileshack.comמהירות יציבה של 100kbps.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר טוב סיימתי את הדמו...למרות שאחרי התקנה זה 2.6 גי'גה אפשר לסיים את זה תוך 10 דקות +-
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מישהו הצליח לשפד אויבים כמו שצריך? היתה לי חרב מעפנה ואז איזה חרב שמנה כזאת אבל כל פעם שניסיתי לשפד בצעד אחורה + טעינת מכה זה לא עבר דרכם
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים 2.6 ג'יגה בשביל הדמו הכי קצר שאי פעם ראיתי.. מאכזב.המשחק עצמו נראה סבבה והכל, אבל ממש קצר(הדמו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.