עבור לתוכן

קניית כרטיס X1900XT

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON X1900XT 512MB PCI-E אבל אני לא יודע מאיזו חברה מומלץ לקנות אותו שגם המחיר יהיה טוב.

קראתי גם כאן בפורם שמישהו כתב שהכרטיס מאוד רועש ורציתי לדעת איך אפשר להפחית את הרעש( אולי לקנות את הכרטיס ללא מאוור ואליו לקנות איזשהו גוף קירור?).

תודה לעוזרים.

פורסם

יש לך בKSP של Sapphire

עולה 2170

:xyxthumbs:

פורסם

יש לך אותו גם בנעה רק שהוא בא עם קרור הרבה יותר שקט

ב 2400

פורסם

הייתי מחכה יש ירידת מחירים משמעותית לכרטיס הזה ספציפית בימים הקרובים (תקרא באחד הדיונים האחרונים בפורום)

פורסם

הייתי מחכה יש ירידת מחירים משמעותית לכרטיס הזה ספציפית בימים הקרובים (תקרא באחד הדיונים האחרונים בפורום)

גם אני

פורסם

גם לי יש שאלה על ה 1900

*קודם כל אני יודע שלכרטיס הזה יש המון MB ליתר דיוק 512...

א. יש לו את הטכנולוגייה הזאת שאם חסר לו MB (כאילו ה 512 לא מספיק לו) היא מאפשרת לו להשתמש ב MB של המחשב ??

ב. איך קוראים לטכנולוגיה הזו?

פורסם
  • מחבר

מישהו שכבר קנה את הכרטיס יכול לענות בבקשה לי אם הוא עד כדי כך רועש כפי שקראתי(מחשב רועש זה הדבר האחרון שאני צריך).

פורסם

גם לי יש שאלה על ה 1900

*קודם כל אני יודע שלכרטיס הזה יש המון MB ליתר דיוק 512...

א. יש לו את הטכנולוגייה הזאת שאם חסר לו MB (כאילו ה 512 לא מספיק לו) היא מאפשרת לו להשתמש ב MB של המחשב ??

ב. איך קוראים לטכנולוגיה הזו?

HyperMemory אצל ATI ו TurboCache אצל NVIDIA

ולא הוא לא משתמש בטכנ' המסריחה הזאת, זה מיועד יותר לכרטיסי Low end

פורסם

^^^

למה מסריחה?? לדעת היא לא טובה?

דווקא למי שיש 2GB זיכרון אז בכיף שזה גם ינוצל למשחקים

במילא כשאתה יוצא מהמשחק הכרטיס מפסיק להשתמש ב MB של המחשב (כי הוא לא צריך אותו יותר)

פורסם

קודם כל אין שום משחק היום שצריך יותר מ-512 מגה. וגם כשזה יקרה, השימוש בזכרון RAM פוגע בביצועי המערכת וגם איטי יותר משימוש בזכרון ONBOARD על הכרטיס עצמו.

פורסם

הטכניקה הזאת אופינית לכרטיסים הכי חלשים בשוק, ה512 יספיקו לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים