פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON X1900XT 512MB PCI-E אבל אני לא יודע מאיזו חברה מומלץ לקנות אותו שגם המחיר יהיה טוב.קראתי גם כאן בפורם שמישהו כתב שהכרטיס מאוד רועש ורציתי לדעת איך אפשר להפחית את הרעש( אולי לקנות את הכרטיס ללא מאוור ואליו לקנות איזשהו גוף קירור?). תודה לעוזרים.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים יש לך בKSP של Sapphire עולה 2170 + http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=13133 עדיף מאשר יש לך אותו גם בנעה רק שהוא בא עם קרור הרבה יותר שקט ב 2400
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים הייתי מחכה יש ירידת מחירים משמעותית לכרטיס הזה ספציפית בימים הקרובים (תקרא באחד הדיונים האחרונים בפורום)
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים הייתי מחכה יש ירידת מחירים משמעותית לכרטיס הזה ספציפית בימים הקרובים (תקרא באחד הדיונים האחרונים בפורום)גם אני
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים גם לי יש שאלה על ה 1900*קודם כל אני יודע שלכרטיס הזה יש המון MB ליתר דיוק 512...א. יש לו את הטכנולוגייה הזאת שאם חסר לו MB (כאילו ה 512 לא מספיק לו) היא מאפשרת לו להשתמש ב MB של המחשב ?? ב. איך קוראים לטכנולוגיה הזו?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר מישהו שכבר קנה את הכרטיס יכול לענות בבקשה לי אם הוא עד כדי כך רועש כפי שקראתי(מחשב רועש זה הדבר האחרון שאני צריך).
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים גם לי יש שאלה על ה 1900*קודם כל אני יודע שלכרטיס הזה יש המון MB ליתר דיוק 512...א. יש לו את הטכנולוגייה הזאת שאם חסר לו MB (כאילו ה 512 לא מספיק לו) היא מאפשרת לו להשתמש ב MB של המחשב ?? ב. איך קוראים לטכנולוגיה הזו?HyperMemory אצל ATI ו TurboCache אצל NVIDIAולא הוא לא משתמש בטכנ' המסריחה הזאת, זה מיועד יותר לכרטיסי Low end
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים ^^^למה מסריחה?? לדעת היא לא טובה?דווקא למי שיש 2GB זיכרון אז בכיף שזה גם ינוצל למשחקיםבמילא כשאתה יוצא מהמשחק הכרטיס מפסיק להשתמש ב MB של המחשב (כי הוא לא צריך אותו יותר)
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים קודם כל אין שום משחק היום שצריך יותר מ-512 מגה. וגם כשזה יקרה, השימוש בזכרון RAM פוגע בביצועי המערכת וגם איטי יותר משימוש בזכרון ONBOARD על הכרטיס עצמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.