פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל אני שונא את GIGABYTE ביגלל בעיות שהיו לי במוצרים שלהםוחשבתי ליקנות רכיבים של ASUS למחשב הבאאבל אחרי שאני ראיתי בדיון הזה שהם עושים מיזוג או משהואני יחפש חברה איכותית אחרתכי יש לי הרגשה שGIGABYTE תנצל תשם של ASUS לימכור רכיבים שבעיקרון הם גנרים לדעתיכי מיבחינתי GIGABYTE זה לא חברת מותגים באמת אלה חברה גנרית לפי האיכות שלהם ואני יודע שהרבה קונים GIGABYTE וזה בטח כי יחסית לחברה מוכרת המוצרים שלה זוליםאבל יש סיבה למחיר הזול ואני לא אוהב תסיבה הזות
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים GB היא לא חברה גנרית בכללהאיכות של המוצרים שלהם זה משהו אחריש כאלה שאוהבים אותם ויש כאלה שלאאני לא מת עליהם אבל הם לא חברה זבל ובכלל לא ג'נריתדבר שני אסוס לא ירדו לרמה של GB זה לא יכול לקרותהם בסך הכל ישתפו פעולהזה לא אומר שהם יתאחדו לחברה אחתאסוס היא חברה בעלת שם יוקרתיהם יודעים בדיוק מה השם שלהם שווה ויודעים בדיוק מה שווה השם של GBהם לא יתנו ל"איחוד" הזה להרוס את המוניטין שלהםהם ימשיכו לייצר מוצרים איכותייםוGB ימשיכו לייצר את המוצרים שלהם, איכותיים או איכותיים פחותאם כבר GB יכולים לשפר את האיכות של המוצרים שלהם אבל אסוס לא תרדאחרת למה שאסוס תסכים לשיתוך הזה?
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים כן זה מה שתכוונתיהסכם לשיתוף פעולהזה יותר משיתוף פעולה, כי הרבה חברות מיצרות דברים ביחד כמו למשל סוני וסמסונג, שתיהן מיצרות מסכי LCD ביחד כדי להוזיל עלויות של הקמת מפעל וכו'...פה אנחנו רואים איחוד (!!!), כלומר בראשון לינואר שנה הבאה יהיה לשתיהן מותג משותף.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים GB היא לא חברה גנרית בכללהאיכות של המוצרים שלהם זה משהו אחריש כאלה שאוהבים אותם ויש כאלה שלאאני לא מת עליהם אבל הם לא חברה זבל ובכלל לא ג'נריתדבר שני אסוס לא ירדו לרמה של GB זה לא יכול לקרותהם בסך הכל ישתפו פעולהזה לא אומר שהם יתאחדו לחברה אחתאסוס היא חברה בעלת שם יוקרתיהם יודעים בדיוק מה השם שלהם שווה ויודעים בדיוק מה שווה השם של GBהם לא יתנו ל"איחוד" הזה להרוס את המוניטין שלהםהם ימשיכו לייצר מוצרים איכותייםוGB ימשיכו לייצר את המוצרים שלהם, איכותיים או איכותיים פחותאם כבר GB יכולים לשפר את האיכות של המוצרים שלהם אבל אסוס לא תרדאחרת למה שאסוס תסכים לשיתוך הזה?מיצד אחד אתה שם את גיגזבל כחברה ביניונית ומטה ומיצד שני אתה לא חושב שהם גנריםותבין שאני אמרתי גנרים לא יתכוונתי לשם עצמו כי אני יודע טוב מאוד שהםמוכרים ולא חברה בלי שם אני יתכוונתי שהאיכות שלהם שווה לאיכות של חברה גנריתוהיו לי בעיות ב3 מוצרים שלהם ואחד מהם הגיעה מקולקל מהמיפעל וזה לא היה מוצר מזויף או משהו פשוט מוצר -כרטיס מסך אם אתה חיב לדעת שהגיעה פגום מהאריזה
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אני אף פעם לא אמרתי שGB זבלשאמרתי שאסוס לא יכולים לרדת לרמה של GB הכוונה שלי היתה שאסוס חברה עם שם יותר יוקרתי משל GB והם לא יסכנו את השם הזה ע"י התחברות לGBמי שכן יכולה לשפר את המעמד שלה היא GBאבל GB היא בכלל לא חברה זבל ושוב בטח שלא ג'נרית (גם לא בעלת איכות של חברה ג'נרית)זה שאתה קיבלת מוצרים פגומים זה מזל נאחסאבל זה לא אומר שהם חברה זבל
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים לכל הפאן בויים של אסוס.....יש לי לוח אם של אסוס A8N DELUX אבל.....באסוס משלמים 40 אחוז מחיר על שם ותו לא.בגיגבייט משלמים על לוח אמין וטוב.אם היה לי את האופציה לקחת גיגבייט זה מה שהייתי לוקח.זה לא "שהדשא של השכן ירוק יותר" אלה שיש חברות שלוקחות תשלום רק על השם.גיגבייט תמיד עושה לוחות זולים עמוסי פיצרים בעוד שאסוס דורשת תג מחיר גבוה.עשיתי השוואה בין שני לוחות 939 וגיגבייט מנצחת.השוואתי בין הלוח שלי ולוח של גיגבייט עם כרטיס רשת גיגה עם פיירוייר ו SLI יצא חצי מחיר !!!!!!!!!!!!!!אז מה בדיוק יש לכל מעריצי אסוס לומר????נטו שם ומותג.האיחוד אולי יביא את הלוחות של גיגבייט לרמת אמינות של אסוס.אבל הייחוד של גיגבייט היה פיצרים במחיר טוב.באסוס זה לא ככה ומעניין אם הם ישאירו את המצב כמו שהוא.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים לכל הפאן בויים של אסוס.....יש לי לוח אם של אסוס A8N DELUX אבל.....באסוס משלמים 40 אחוז מחיר על שם ותו לא.בגיגבייט משלמים על לוח אמין וטוב.אם היה לי את האופציה לקחת גיגבייט זה מה שהייתי לוקח.זה לא "שהדשא של השכן ירוק יותר" אלה שיש חברות שלוקחות תשלום רק על השם.גיגבייט תמיד עושה לוחות זולים עמוסי פיצרים בעוד שאסוס דורשת תג מחיר גבוה.עשיתי השוואה בין שני לוחות 939 וגיגבייט מנצחת.השוואתי בין הלוח שלי ולוח של גיגבייט עם כרטיס רשת גיגה עם פיירוייר ו SLI יצא חצי מחיר !!!!!!!!!!!!!!אז מה בדיוק יש לכל מעריצי אסוס לומר????נטו שם ומותג.האיחוד אולי יביא את הלוחות של גיגבייט לרמת אמינות של אסוס.אבל הייחוד של גיגבייט היה פיצרים במחיר טוב.באסוס זה לא ככה ומעניין אם הם ישאירו את המצב כמו שהוא.אני מכיר כמה אנשים חוץ מימני שהיו להם בעיות אם מוצרים של גיגביטואני לא מכיר אף אחד שהיה לו בעיות אם מוצרים של ASUS ונכון שASUS גם ככה קונים פחות בארץ לפחות לפי ערכה שלי ככה שאני לא יכול לתת אינדיקציה ברורה אבל שמישהו מקבל לוח פגום חומרתית מהמיפעל או כרטיס פגום מהמיפעל במיקרה אחר זה נותן אינדיקציה על האיכות של גיגביט ואתה מדבר על ביצועים אני מדבר על אמינות ואורך חיים של המוצרואני בכיף ישלם יותר על מוצר שיש סיכוי יותר טוב שלא יעשה בעיות ויחזיק יותר זמן
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים לכל הפאן בויים של אסוס.....יש לי לוח אם של אסוס A8N DELUX אבל.....באסוס משלמים 40 אחוז מחיר על שם ותו לא.בגיגבייט משלמים על לוח אמין וטוב.אם היה לי את האופציה לקחת גיגבייט זה מה שהייתי לוקח.זה לא "שהדשא של השכן ירוק יותר" אלה שיש חברות שלוקחות תשלום רק על השם.גיגבייט תמיד עושה לוחות זולים עמוסי פיצרים בעוד שאסוס דורשת תג מחיר גבוה.עשיתי השוואה בין שני לוחות 939 וגיגבייט מנצחת.השוואתי בין הלוח שלי ולוח של גיגבייט עם כרטיס רשת גיגה עם פיירוייר ו SLI יצא חצי מחיר !!!!!!!!!!!!!!אז מה בדיוק יש לכל מעריצי אסוס לומר????נטו שם ומותג.האיחוד אולי יביא את הלוחות של גיגבייט לרמת אמינות של אסוס.אבל הייחוד של גיגבייט היה פיצרים במחיר טוב.באסוס זה לא ככה ומעניין אם הם ישאירו את המצב כמו שהוא.זה המחיר שאנשים מוכנים לשלם על מנת לקבל שקט נפשי ובטחון בקנית מוצרוכמו שליאור אמר זה בדיוק כמו בכל דבר אחר בעולם, על שם יוקרתי משלמים אבל מקבלים בתמורה יוקרה ואיכותואיזה השוואה עשית בדיוק?מחירים?זה לא נקרא השוואה אז מה עם הGB זולכל הGB זולים, זה כל הקטע שלהם שהם זולים זה לא אומר שהם יותר טוביםגם טויוטה זולים לעומת מרצדס! זה אומר שהם יותר טובים?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אני מכיר כמה אנשים חוץ מימני שהיו להם בעיות אם מוצרים של גיגביטואני לא מכיר אף אחד שהיה לו בעיות אם מוצרים של ASUS ונכון שASUS גם ככה קונים פחות בארץ לפחות לפי ערכה שלי ככה שאני לא יכול לתת אינדיקציה ברורה אבל שמישהו מקבל לוח פגום חומרתית מהמיפעל או כרטיס פגום מהמיפעל במיקרה אחר זה נותן אינדיקציה על האיכות של גיגביט ואתה מדבר על ביצועים אני מדבר על אמינות ואורך חיים של המוצרואני בכיף ישלם יותר על מוצר שיש סיכוי יותר טוב שלא יעשה בעיות ויחזיק יותר זמן כנס לפורומים של Asus, בתוך הפורום של M2N-E יש מספיק בעיות
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים למי ששואל למה הם התאחדו, הסיבה העיקרית היא לעצור את foxconn. אם ASUS וGB לא היו מתאחדות, אז תוך שנה foxconn היתה עוברת את שתיהן, וזה רע מאוד גם לתדמית וגם לבעלי המניות. ככה, עם האיחוד, הן יכולות להציג את עצמן עדיין כ"שחקן הראשי" בשוק.מי שרוצה פרטים יכול לקרוא כאן:http://www.digitimes.com/news/a20060807A1002.html
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים כנס לפורומים של Asus, בתוך הפורום של M2N-E יש מספיק בעיות אני לא מציג את עצמי כמומחה או משהו וגם אין לי אף מחקר ליקרוא על הנושא אם קיים אחד ביכלל אני גם לא אומר שמיתוך הכמות העצומה של מוצרים שASUS מיצרת בשנה אין באף אחד פגמים כי זה פשוט לא הגיוני בטכנולוגיה ומערכת ההפצה של היום (הי אפילו בSTAR TRAK היו ליפעמים בעיות בקרן המיוחדת הזות שמעבירה חפצים ואנשים ) וגם לנינטנדו וLOGITECH יש פה ושם מוצרים פגומים ואני מאוד מאוד מעריך אותם בנושא השאלה כמה יחסית לכמות היצור יש בעיות ואני מעריך שהמיספרים בASUS לפחות לפני היחוד היו הרבה יותר טובים מגיגביט זה הכל וזה אחד מהסיבות למחיר לדעתי
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים למי ששואל למה הם התאחדו, הסיבה העיקרית היא לעצור את foxconn. אם ASUS וGB לא היו מתאחדות, אז תוך שנה foxconn היתה עוברת את שתיהן, וזה רע מאוד גם לתדמית וגם לבעלי המניות. ככה, עם האיחוד, הן יכולות להציג את עצמן עדיין כ"שחקן הראשי" בשוק.מי שרוצה פרטים יכול לקרוא כאן:http://www.digitimes.com/news/a20060807A1002.htmlFOXCONN ??מה זה קשור לפוקסכון??איך פוקסכון תעבור את אסוס??פוקסכון נחשבת לחברה תקציבית ביותר
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים Foxconn היא יצרנית OEM הכי גדולה בעולםולכן גם יצרנית לוחות האם הכי גדולה בעולםאלמונית אבל הכי גדולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.