פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים So it's not as big of news as the recent AMD and ATI merger, but cross-town Taipei rivals Asustek and Gigabyte have just announced a major joint venture between the two companies.לכתבה המלאהhttp://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3706
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים עדיין מוקדם לקבוע אם זה טוב או רע.... 2 החברות הם חברות איכותיות, בעלות נתח שוק גדול, ניראה לי צעד קצת מיותר, כי עכשיו ניראה פחות מגוון של לוחות אם וכו'... השאלה היא האם המוצרים שלהם יהיו בעלי תג מחיר נוח, וגם האם האיכות תיפגם, או שמה ניראה עוד זיווגים כאלה? (MSI ואביט?)
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לא!!!! למה??!!??! האיחוד הזה אומר כמעט בטוח יותר מונופול פחות תחרות פחות מגוון איזה זבל הם ממש קקות
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לעצלנים שאין להם כוח לקרוא את הכתבה, מישהו יכול להגיד מי קונה את מי?באסה אם ג'יגה בייט ירדו מהשוק...
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים :o לא ייתכן. עכשיו פחות לוחות אם/פחות כרטיסי מסך? או שישאר אותו דבר . אבל למה הייתה נחוצה הרכישה הזאת?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אני חושב שזה יהיה חכם מצידם לשמר מותגים.להשתמש במותג של GIGABYTE לשוק בינוני נמוך ושל ASUS ל-OC/גימינג
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים ווואלה.... באתי לכתוב את זה... ----- NOOOOOOOOO! GIGABYTE, No I Cant Believe That Shit ... How Did They Coud Do Such A Bullshit... Damn.! ---- It Doesnot Means That no GIGABYTE Technology...anymore.... :'( :'( :'( :'( Hope That Those Dickheads From ASUS Wont Kill Gigabyte...
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים הנה אנחנו חוזרים לעידן של הGF2מעט חברותמעט דגמיםהשינוי הזה ממש לא מבורך ואף מיותרלמה שחברה מצליחה כמו GB תוותר על הנתח שלה בשביל לאחד כוחות?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים קודם כל למה אתה כותב באגנלית עם אתה יכול לכתוב בעברית (ברור שאנגלית זאת לא שפת האם שלך) ודבר שני למה אתה מלכלך את הפה?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים קודם כל למה אתה כותב באגנלית עם אתה יכול לכתוב בעברית (ברור שאנגלית זאת לא שפת האם שלך) ודבר שני למה אתה מלכלך את הפה? הנה חזרנו ל"פינת הלשון" עם טל לוי
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים כי אין לי כח לכתוב בעיברית... ו כי אני ממש פאן של GIGABYTE וממש בשוק מזה ש חברה סנובית כמו ASUS תארוס הכול..
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים בעע עכשיו לאסוס יש לוחות אם לכל השוקAsus לשוק עם תקציב גדול, הכי איכותיGigabyte לשוק הבינוני, איכותי אבל לא ברמה גבוהה עד כדי כךוAsrock אם הם עוד נחשבים לחלק מאסוס לשוק דל התקציב..אבל הקטע של איחוד חברות רק יהרוס ת'שוק :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.