פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אנשים , אני צריך עזרה ומקווה שהדבר אפשר במקרה הנתוןהתקנתי תמשחק לפני מלא זמן כבר ושיחקתי איזה בו הרבה זמן , וכבר ניראלי שהגעתי דיי רחוק עם המשחקואז נאלצתי לפרמט תמחשב עקב פריצה למחשב , :s05:ולפני שבוע החלטתי שאני חייב להתקין ולפצח תמשחק אבל לא בא לי לעשות את כל המשימות שכבר עשיתי מחדשמישו יודע אולי על קוד שאפשר לקפוץ משימות ?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים גם לי יש את אותה בעיהאם אני לא טועה כותבים משהו בקונסול לא?אולי alllevel.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר תודה אחי אני אנסה, אבל בכל זאת אם לא יהיה קוד ניראלי שאני אשחק עוד פעם כי אני פשוט חולה על המשחק הזה
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לא צריך שום שמירות - תן לי להסביר לך איך להסיר את נעילת הפרקים- ככה שפשוט תוכל להתחיל ישר מהשלב שהפסקת לשחק בוא - 1. כנס לתיקייה שבה מותקן HL2 אצלי זה פה - C:\Program Files\Games\Valve\Steam\SteamApps\dankf\half-life 22. כנס לתיקיית HL23. כנס לתייקיית cfg4. תגבה את הקובץ config.cfg 5. פתח את הקובץ המקורי באמצעות NOTEPAD6. חפש את המושג - sv_unlockedchapters7. שנה את התוצאה שלו ל 148. שמורזה אמור לשחרר את הנעילה של כל הפרקים במשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.