עבור לתוכן

ה - Nec 3500AG שלי לא קורא את ה - DVD-ים שהוא צורב

Featured Replies

פורסם

לאחרונה, כל פעם שאני צורב DVD עם צורב ה - Nec 3500 ( שיש לו את הקושחה האחרונה 2.1B ) הוא לא יכול לקרוא אותו אחר כך.

אם אני מנסה להיכנס לכונן עם הדיסק המדובר אני מקבל שגיאה : "Disc Is Corrupt or Not Formatted For Windows".

הבעיה מתרחשת ( מ - 2 בדיקות שעשיתי ) בדיסקים Verbatim DVD-R X16 (Photo Printable) אלו דיסקים טובים למיטב ידיעתי.

ניסיתי לצרוב על ה - DVD-RW שיש לי ( גם של Verbatim ) והוא פועל אחרי הצריבה בכונן.

למישהו זה עוד קרה ויש פתרון ?

( יש לי חומר חשוב על הדיוידיים האלה )

פורסם

קורה לי ואין לי פיתרון ממש, הדיסקים ככל הנראה קריאים, אך לא ע"י הצורב שלך.

פורסם
  • מחבר

קורה לי ואין לי פיתרון ממש, הדיסקים ככל הנראה קריאים, אך לא ע"י הצורב שלך.

שכחתי לציין כמובן, שבכונני DVD אחרים זה פועל טוב מאוד ( אפילו כוננים ממש ישנים ),

השאלה היא מה NEC מציעה במקרה כזה ?

פורסם

שישרפו ה NEC האלו, בין היחידים שיש להם את התקלה הזו ולא מצאתי פתרון לחרא הזה , איזה עצבים זה :bash:

פורסם

הפתרון היחידי הוא לקנות כונן DVD פשוט ב 120~. בלי לשבור א הראש יותר מידי

פורסם

שישרפו ה NEC האלו, בין היחידים שיש להם את התקלה הזו ולא מצאתי פתרון לחרא הזה , איזה עצבים זה :bash:

בונ'ה אתה ממש עולה לי על הסעיף, כל פעם סתם יורד על כונני ה NEC... מוזר שמיליונים לא מתלוננים אבל אתה כן. חלאס!!

לפותח הת'רד, זו בעיה נפוצה לא רק עם כונני NEC, יש הרבה שיש להם את אותה הבעיה גם עם LG, פיוניר וכו... נסה לעדכן קושחה (אפילו אם מה שיש לך היא האחרונה), אם זה לא עוזר ויש לך אחריות, תממש אותה.

פורסם

בונ'ה אתה ממש עולה לי על הסעיף, כל פעם סתם יורד על כונני ה NEC... מוזר שמיליונים לא מתלוננים אבל אתה כן. חלאס!!

לפותח הת'רד, זו בעיה נפוצה לא רק עם כונני NEC, יש הרבה שיש להם את אותה הבעיה גם עם LG, פיוניר וכו... נסה לעדכן קושחה (אפילו אם מה שיש לך היא האחרונה), אם זה לא עוזר ויש לך אחריות, תממש אותה.

וואלה? מצטער אם ככה... לא ידעתי שיש חוקים שאוסרים לרדת על צורבי NEC... תסתכל כמה עמודים אחורה, התופעה נעשית נפוצה מפעם לפעם... ואין פיתרון ממשי... וכל העידכוני קושחה האלו לא עוזרים בגרוש אז וותר...

פורסם

ולי יש 2 כונני NEC, ה 3500 וה 3540, שניהם עובדים כמו בובה, נו אז?

פורסם

בקיצקוצ

יש פיתרון לבעיה הזאת?

כי לי יש אותה בעיה ?!

פורסם

גם לי יש אותה בעיה NEC 4550A אני חושב שקיבלתי אותו מקולקל, חרה של צורב!!!

פורסם

אז תחליף

פורסם

אני מחליף בקרוב.

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת ב3550

ממש מעצבן

פורסם

בקיצקוצ

יש פיתרון לבעיה הזאת

כי לי יש אותה בעיה

אתה שואל או עונה? כי אם אתה עונה אני אשמח מאוד לתשובה בנידון, תודה.

פורסם

שואל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים