פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים התקנתי את Zone Alarm Internet Security suite ולא אהבתי את כל האופציות, ב MSN זה כל הזמן רשם לי על זהבקיצור הסרתי את התוכנה וניסיתי להתקין את הזון אלארם פרו הרגיל ונתקלתי בשגיעה עם הEXPLORER של send או don't sendו TrueVector Service שזה גם רושם send error report או don't sendבקיצור זה לא מתקיןמחקתי את כל מה שקשור לזון אלארם מהמחשב וגם מהרג'יסטרי אבל כלום לא עוזר :s05:
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים פעם הבאה עם אתה לא יודע אנגלית אל תתקין : בגלל שבהתחלה הוא שואל אותך כל מיני שאלות על כל הדברים שלך... טוב בקיצור תנסה למחוק אותו עם התוכנה Your Uninstaller! 2006 אשר נמצאת ברשתות השיתוף ועם עדין זה לא פועל אני מציע לך להתקין KIS 6 (karspsky internt secrity)x
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר אני לא יודע אנגלית? חח מצחיקזה בכלל לא נכנס להתקנה. התקנתי בהתחלה את ה security suite וזה עבד אבל רציתי לחזור לרגיל אז הסרתי כמו שצריך ובאתי להתקין רגיל וזה עושה לי מלא בעיות עם הsend/dont send הזה של הווינדוס. זה בכלל לא נכנס עוד להתקנהבינתיים אני עם KIS6
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים תנסה עם התוכנה שנתתי לך למעלה להסיר את הZA פעם הבאה תוריד את התוכנה מהחנות
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר לא חשוב הסתדרתימחקתי את c://windows/system32 הייתה תיקיה של זון אלארם שמה שכנראה זה עשה את הבעיהתודה בכל זאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.