עבור לתוכן

מתלבט בין Macbook לבין לפטופ רגיל

Featured Replies

פורסם

;D

פורסם

במאק צריך לקנות מחשב חדש עם כל מע' הפעלה שיוצאת או שניתן לעדכן אותה כמו בווינדוס ?

פורסם

ניתן מעדכנת.

פורסם

לי יש את המאקבוק(גרסא רגילה משודרג ל1GB ראם.)

אין לי פשוט מילים,מאק זה פשוט גאוני,כ"כ כיף לעבוד איתו,שום ארורים,שום כלום.

עובד חלק,טס ויוצא לי לשחק עליו הרבה Unreal 2004 ,Warcraft 3 ו Diablo 2 .

אם אתה לא רוצה לפטופ למשחקים,זה המחשב בשבילך,אני הייתי על וינדוס כל החיים,ולקח לי חצי שעה להתרגל למערכת המדהימה הזאת.

זהירות,המחשב מתחמם ברמות מוזרות.

פורסם
  • מחבר

סתם להמחשה, כדי שתבינו למה ההתלבטות קיימת בכלל-

במחיר יותר יקר מ-Macbook, קיבלתי מפרט

# Processor: Intel Core Duo T2400 1.83 GHz, Centrino Mobile Technology

# Screen Size: 15" XGA (1024 x 768)

# Memory: 256 MB (256 MB x 1) / 4 GB (max)

# Hard Drive: 40 GB

שימו לב - 256 מגה בייט ראם בלבד(לעומת 512) , 40 גיגה בייט בלבד (לעומת שישים), 3 שעות סוללה בלבד (לעומת 4 שבמאקבוק) וסטייל, שלדעתי, נטול בהרבה מהמאק בוק (מדובר במחשב IBM T60 אם אינני טועה, שהוא עולה כ-1160 לעומת 1099 של Macbook אליו השוותי.)

פורסם

אהלן, מקווה לתרום כמה שיותר לפורום הזה מהידע הלא מבוטל שיש לי (ללא שחצנות, אני עוסק בזה).

ה MACBOOK הוא סקסי (גם ב 13.3, גם ב 15.4, גם ב-17). יש לו ביצועים לא רעים בכלל אבל הכל עולה בתוהו עם עניין החימום. זאת הייתה פעם בדיחה, אבל זאת אמת לאמיתה. הגוף הפלסטי נטו של הנייד יכול לגרום לכוויה (!) במידה ותניחו אותו על הברכיים (מה שרב האנשים עושים). אין ספק שהוא עבר הרבה הנדסה בתחום העיצוב, אך בתחום פליטת החום (ב 15.4 עם ה X1600 יש ה-מ-ו-ן), אין שום מאוורר, אין שום כלום. זה מגיע למצב שגם אם אתם באים להקליד, לוח המקשים חם. בעבודה שלי יש לי 2 לקוחות שהחזירו מחשב וביטלו עסקה בגלל העניין הזה.

יש באמת אפשרות להתקין חלונות על MAC ולהמשיך לעבוד טוב?

פורסם
  • מחבר

כן... וזה כל העניין

פורסם

שוב תלוי מה השימושים שלך לנייד מק ממש לא מתאים למשחקים אם השימושים שלך הם גרפיקה הוא מתאים אבל אם אתה רוצה שהווינדוס יהיה מערכת ההפעלה הראשית קנה נייד רגיל

פורסם

כן... וזה כל העניין

אז MAC מגדילים את קהל הלקוחות שלהם גם למע' הפעלה של מיקרוסופט?

נכתבים דריברים לחלקים של MAC שיתאימו לחלונות?

בכל מקרה אם להריץ חלונות על MAC מומלץ זיכרן של ג'יגה.

פורסם

שוב תלוי מה השימושים שלך לנייד מק ממש לא מתאים למשחקים אם השימושים שלך הם גרפיקה הוא מתאים אבל אם אתה רוצה שהווינדוס יהיה מערכת ההפעלה הראשית קנה נייד רגיל

כעעע מק זא לגרפיעקאים, לינוסק למטכנתים וחלונות לשחקני משחקכים!!!!!111

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים