פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים שלום לכולם !ביומים האחרונים הופיעו לי מין כתמים מרובעים כאלה (בצבע אדום)בתחתית המסך ,אני לא מצליח לפתור את הבעיה .יש למישהו רעיו מה זה יכול להיות ומה הפתרון.(דרך אגב זה רק בחלק מהרזולוציות)תודה מראש
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים תנסה להריץ בנצמארק ותסתכל טוב אם הכתמים האלו או עיוותים אחרים מופעים לך עשית OC לכרטיס מסך ? יש לך דרך לבדוק טמפ שלו ?איזה מסך יש לך (דק או רגיל) ? ושל איזה חברה
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים יש לך רמקול ליד המסך ? יש לך ליד המסך מכשיר חשמלי או משהו בסיגנון ? וגם השאלות ששאלו כבר
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר לא עשיתי OCהטמפרטורה של הכרטיס היא 62 מעלות בזמן מנוחהאין שום מכשיר חשמלי ליד המסך שיכול לגרום לכךהמסך שלי זה MAG 19 CT דגם 999PFS
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים 62 במנוחה זה הרבה מדי ל- 6600GT.תוציא את הכרטיס ותנקה מהמאוורר את האבק ואיזה שימון קל, אבל בעדינות! בלי מברשות, מברגים וכו...מנקי אוזניים ו"פו" בריא יעשו את העבודה.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים תריץ 3D MARK תראה אם יש לך משהו בתמונה מעוות.62 זה עדיין סביר לכרטיס הזה.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר הרצתי 3D MARK התמונה לא מעוותת אבל הכתמים עכשיו וגם במשחקים נמצאים במרכז המסך והם מהבהבים ולא ניתן לשחק ככה
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים נראה לי לפי כל מה שאתה מספר שזה הכרטיס מסך שלך נדפקאנ מניח שיש לך אחריות- הגיע הזמן לממש אותה!
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אולי זה המסך מאג לא כל כך טובים (לא ליקפוץ עלי) אחד הפינים היתעקם או איזה טקלה אבל יותר הגיוני ליבדוק קודם את הכרטיס
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר תודה לכולם על העזרה אני מקווה שעדיין הכרטיס באחריות (נרכש לפני שנה וחצי)אם לא יש כרטיס שאתם ממליצים בסכום של עד 1200 ש"ח(עדיף של nvidia כיוון שהלוח שלי בא עם nforce 4 )תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.