עבור לתוכן

E6300 TRAY

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב עם המעבד הזה, והיום פנדה התקשרו אלי והודיעו לי שיש אפשרות למעבד הנ"ל בתצורת TRAY כבר עכשיו, אבל פשוט ישימו לו קירור של PENTIUM D... המאוורר אותו דבר כמו בCONROE, אך הצלעות קירור אחרות ויותר טובות לטענת המוכר בטענה שהPENTIUM D מתחמם הרבה יותר ודורש קירור יותר טוב, אז למעשה מבחינת קירור אפשר להגיד שהרווחתי... מה שהוא אומר די הגיוני אבל האם אתם יכולים לאשר?(לדעתכם)

פורסם

תבדוק מאיפה תקבל את האחריות ...

היבואנים הרשמיים בארץ לא ישווקו אותם בתצורת TRAY , ועל TRAY מגיע בדרך כלל אחריות לשנה אחת בלבד .

פורסם

בכל מקרה הקרור יעבוד מצויין

פורסם

זה אותו קירור בדיוק

אותו חרא קירור לא יעיל ומרעיש

פורסם
  • מחבר

שאלתי, אחריות 3 שנים בדיוק כמו הרשמי תאחלס... נכון, זה יבואן מקבילי.

ליאור, הקירור רועש? :( כמה אפשר להשקיע מינימלית בשביל לקבל קירור לא רועש ויעיל לפחות באותה המידה?

פורסם

160 שקל ב-Freezer 7 Pro

וכן הקירור רועש ומעצבן

זה אותו הקירור המעצבן והעגול שיש לכל סוקט 775

פורסם
  • מחבר

ואני ממשית אשמע את ההבדל למשל אם המחשב בערך מטר וחצי ממני ואני משאיר אותו דלוק כשאני הולך לישון?

פורסם
  • מחבר

איפה כתוב שאני יכול לעשות כזה טרייד אין? ועל כמה הזיכוי? מעניין מאד...

פורסם

הזמנתי מחשב עם המעבד הזה, והיום פנדה התקשרו אלי והודיעו לי שיש אפשרות למעבד הנ"ל בתצורת TRAY כבר עכשיו, אבל פשוט ישימו לו קירור של PENTIUM D... המאוורר אותו דבר כמו בCONROE, אך הצלעות קירור אחרות ויותר טובות לטענת המוכר בטענה שהPENTIUM D מתחמם הרבה יותר ודורש קירור יותר טוב, אז למעשה מבחינת קירור אפשר להגיד שהרווחתי... מה שהוא אומר די הגיוני אבל האם אתם יכולים לאשר?(לדעתכם)

אני הזמנתי בדיוק היום בנעה, להם יהיה מחר מחרתיים BOX אורגינדל עם לוחות וזכרונות מדהימים...

האמת ממש מחכה למחשב החדש שווה לך לבדוק אצלם

פורסם

ואני ממשית אשמע את ההבדל למשל אם המחשב בערך מטר וחצי ממני ואני משאיר אותו דלוק כשאני הולך לישון?

כן, זה מאוורר חופר

איפה כתוב שאני יכול לעשות כזה טרייד אין? ועל כמה הזיכוי? מעניין מאד...

צור קשר עם החנות ממנה אתה קונה את המעבד

פורסם

מעבד כזה ב TRAY יש היום בארץ רק ל CD-LOG... הם נותנים 3 שנים אחריות על זה.

לשיקולך

הייתי לוקח בלי מאוורר אינטל בכלל ושם קירור טוב יותר ושקט יותר

פורסם

מעבד כזה ב TRAY יש היום בארץ רק ל CD-LOG... הם נותנים 3 שנים אחריות על זה.

לשיקולך

הייתי לוקח בלי מאוורר אינטל בכלל ושם קירור טוב יותר ושקט יותר

פורסם

ish אתה רוצה אזהרה או שאתה מתכוון לערוך את ההודעה שלך?

פורסם
  • מחבר

טוב יצרתי באמת קשר עם החנות, ואין אפשרות לעשות את הטרייד אין הזה... אבל החלטתי ללכת על הקירור הזה בכל זאת... אוברקלוק יותר בטוח והרבה יותר שקט באחוז נוסף ממחיר המחשב, למה לא? :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים