פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים הזמנתי מחשב עם המעבד הזה, והיום פנדה התקשרו אלי והודיעו לי שיש אפשרות למעבד הנ"ל בתצורת TRAY כבר עכשיו, אבל פשוט ישימו לו קירור של PENTIUM D... המאוורר אותו דבר כמו בCONROE, אך הצלעות קירור אחרות ויותר טובות לטענת המוכר בטענה שהPENTIUM D מתחמם הרבה יותר ודורש קירור יותר טוב, אז למעשה מבחינת קירור אפשר להגיד שהרווחתי... מה שהוא אומר די הגיוני אבל האם אתם יכולים לאשר?(לדעתכם)
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים תבדוק מאיפה תקבל את האחריות ...היבואנים הרשמיים בארץ לא ישווקו אותם בתצורת TRAY , ועל TRAY מגיע בדרך כלל אחריות לשנה אחת בלבד .
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר שאלתי, אחריות 3 שנים בדיוק כמו הרשמי תאחלס... נכון, זה יבואן מקבילי. ליאור, הקירור רועש? כמה אפשר להשקיע מינימלית בשביל לקבל קירור לא רועש ויעיל לפחות באותה המידה?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים 160 שקל ב-Freezer 7 Proוכן הקירור רועש ומעצבןזה אותו הקירור המעצבן והעגול שיש לכל סוקט 775
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר ואני ממשית אשמע את ההבדל למשל אם המחשב בערך מטר וחצי ממני ואני משאיר אותו דלוק כשאני הולך לישון?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אם אתה יכול לקבל זיכוי על המאוורר של אינטל ולקחת את Arctic Cooling Freezer 7 Pro , זה יהיה הכי טובhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12140&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר איפה כתוב שאני יכול לעשות כזה טרייד אין? ועל כמה הזיכוי? מעניין מאד...
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים הזמנתי מחשב עם המעבד הזה, והיום פנדה התקשרו אלי והודיעו לי שיש אפשרות למעבד הנ"ל בתצורת TRAY כבר עכשיו, אבל פשוט ישימו לו קירור של PENTIUM D... המאוורר אותו דבר כמו בCONROE, אך הצלעות קירור אחרות ויותר טובות לטענת המוכר בטענה שהPENTIUM D מתחמם הרבה יותר ודורש קירור יותר טוב, אז למעשה מבחינת קירור אפשר להגיד שהרווחתי... מה שהוא אומר די הגיוני אבל האם אתם יכולים לאשר?(לדעתכם)אני הזמנתי בדיוק היום בנעה, להם יהיה מחר מחרתיים BOX אורגינדל עם לוחות וזכרונות מדהימים...האמת ממש מחכה למחשב החדש שווה לך לבדוק אצלם
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים ואני ממשית אשמע את ההבדל למשל אם המחשב בערך מטר וחצי ממני ואני משאיר אותו דלוק כשאני הולך לישון?כן, זה מאוורר חופראיפה כתוב שאני יכול לעשות כזה טרייד אין? ועל כמה הזיכוי? מעניין מאד...צור קשר עם החנות ממנה אתה קונה את המעבד
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מעבד כזה ב TRAY יש היום בארץ רק ל CD-LOG... הם נותנים 3 שנים אחריות על זה.לשיקולךהייתי לוקח בלי מאוורר אינטל בכלל ושם קירור טוב יותר ושקט יותר
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מעבד כזה ב TRAY יש היום בארץ רק ל CD-LOG... הם נותנים 3 שנים אחריות על זה.לשיקולךהייתי לוקח בלי מאוורר אינטל בכלל ושם קירור טוב יותר ושקט יותר
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר טוב יצרתי באמת קשר עם החנות, ואין אפשרות לעשות את הטרייד אין הזה... אבל החלטתי ללכת על הקירור הזה בכל זאת... אוברקלוק יותר בטוח והרבה יותר שקט באחוז נוסף ממחיר המחשב, למה לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.