עבור לתוכן

סקר -איזה קונסולה אתם מעדיפים

איזה קונסולה אתם מעדיפים ולמה? 1,327 הצבעות

1. 1. איזה קונסולה אתם מעדיפים ולמה?

• Sony Playstation 2
    • Sony Playstation 3
    • Xbox
      0
    • Xbox360
    • WII

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה כמו להגיד שאחרי ההצלחה של האטרי 2600 הם לא יפשלו

או כמו להגיד שנינטנדו אחרי ההצלחה של הNES והSNES הם לא יפשלו

היסטוריה של הקונסולות מלאה בשינוים

ואם אנשים היו מתחילים ליקרוא כתבות על הקונסולות באתרים נטרלים ומכירים את היסטוריה

הם היו מבינים שאם המחיר של הPS3 הסיכוי שלו להצליח נמוך מאוד וזה בלי לדבר על הבעיות האחרות

ועוד פעם אנשים מתרגמים סקר ללקבל בחינם

הי אני רוצה מכונית יגואר אבל אני לא באמת יקנה אחת

%D7%99%D7%92%D7%95%D7%90%D7%A8%203%D7%A7%D7%98%D7%9F.bmp

תקשיב כנראה יש לי חור בשהכלה

בגלל שלא הבנתי כלום

או כמו להגיד שנינטנדו אחרי ההצלחה של הNES והSNES הם לא יפשלואין לי מושג מה זה אטרי 2600

מה זה nes ו-snes

:x

הבנתי את הכוונה אבל לא את המושגים

פורסם
  • מחבר

או כמו להגיד שנינטנדו אחרי ההצלחה של הNES והSNES הם לא יפשלו

היסטוריה של הקונסולות מלאה בשינוים

ואם אנשים היו מתחילים ליקרוא כתבות על הקונסולות באתרים נטרלים ומכירים את היסטוריה

הם היו מבינים שאם המחיר של הPS3 הסיכוי שלו להצליח נמוך מאוד וזה בלי לדבר על הבעיות האחרות

ועוד פעם אנשים מתרגמים סקר ללקבל בחינם

הי אני רוצה מכונית יגואר אבל אני לא באמת יקנה אחת

%D7%99%D7%92%D7%95%D7%90%D7%A8%203%D7%A7%D7%98%D7%9F.bmp

יאללה מספיק עם התגובות הנגד סוני שלך יאללה הבנו אותך לא קשור למחיר תראה את psp הוא עולה יקר והוא מוכר מצויין פחות מידיסי אבל מצויין אז תפסיק לקשקש מי שירצה יקנה אותה שמים זין על המחיר

ותפסיק לחשוב שאתה יודע מה יקרה בעתיד ראבק זה מה זה מרגיז! , לסוני יש קהילה וקהל רחב וגדול ותומך לא חושב שאחרי פס2 אנשים סתם יעזבו את פס3 כולה 500 דולר מחשבים טובים עולים בהרבה יותר אז שב בשקט לא יודע באיזה עולם ת'חיי \=

פורסם

יאללה מספיק עם התגובות הנגד סוני שלך יאללה הבנו אותך לא קשור למחיר תראה את psp הוא עולה יקר והוא מוכר מצויין פחות מידיסי אבל מצויין אז תפסיק לקשקש מי שירצה יקנה אותה שמים זין על המחיר

ותפסיק לחשוב שאתה יודע מה יקרה בעתיד ראבק זה מה זה מרגיז! , לסוני יש קהילה וקהל רחב וגדול ותומך לא חושב שאחרי פס2 אנשים סתם יעזבו את פס3 כולה 500 דולר מחשבים טובים עולים בהרבה יותר אז שב בשקט לא יודע באיזה עולם ת'חיי \=

"מוכר מצויין"

יש לך למה להשוות?

הדי אס מוכר הרבה מעל המצופה והPSP מאכזב לפי היעד המקורי שלו..

הוא כתב בהודעה שלו שדווקא אי אפשר לחזות שהכל יימכר בגלל המותג, ושלדוגמה אפשר לקחת את SNES ואת ATARI 2600, לפי התנאים והתחזיות הPS3 לא ימכור טוב במיוחד..

אבל כמובן, יש את הפאנבויז של סוני שיקנו רק כי כתוב על זה PS3..

אבל כמובן אם בסוני אומרים שהקונסולה תהיה מצויינת, זה ברור, איזה אינטרסים יש לה בלשקר?

פורסם

צודק בהחלט ... לא יעזור סוני מוכרת הכי הרבה... למה ?? בגלל שהיא מותג יותר טוב...ההורים של הילדים הקטנים האמריקאים והיפאנים יקנו לילדים שלהם את המוצר הטוב ביותר ...

חוץ מזה

לדעתי הפעם במערכה הזאת ל WII יש יתרון מחיר....הוא יהיה מאוד מצליח לדעתי מכיוון שהוא הדבר המושלם לשחק עם חברים...

פורסם
  • מחבר

"מוכר מצויין"

יש לך למה להשוות?

הדי אס מוכר הרבה מעל המצופה והPSP מאכזב לפי היעד המקורי שלו..

הוא כתב בהודעה שלו שדווקא אי אפשר לחזות שהכל יימכר בגלל המותג, ושלדוגמה אפשר לקחת את SNES ואת ATARI 2600, לפי התנאים והתחזיות הPS3 לא ימכור טוב במיוחד..

אבל כמובן, יש את הפאנבויז של סוני שיקנו רק כי כתוב על זה PS3..

אבל כמובן אם בסוני אומרים שהקונסולה תהיה מצויינת, זה ברור, איזה אינטרסים יש לה בלשקר?

למה שלא תהיה מצויינת ?

הייתי קונה אותה גם עם היה לה משחק אחד Motorstorm

וזה לא קשור לפאנבויז זה קשור לטעם טוב

פורסם

תקשיב כנראה יש לי חור בשהכלה

בגלל שלא הבנתי כלום

או כמו להגיד שנינטנדו אחרי ההצלחה של הNES והSNES הם לא יפשלואין לי מושג מה זה אטרי 2600

מה זה nes ו-snes

:x

הבנתי את הכוונה אבל לא את המושגים

הכוונה לנינטנדו 8 ביט ולסופר נינטנדו (16 ביט).

מישהו זוכר את הסגה סטורן? הקונסולה המושלמת למשחקי סטרי פייטר :)

שעל הנייר היה יותר חזק מהPSX אבל המשחקים שלו היו לא משהו...

פורסם

nintendo entertainment system = nes = famicom

super nintendo entertainment system = snes = super famicom

פורסם

למה אתה מתכוון ? לזה שחצי מדינה (ערסים ) חושבים שps2 זה שיא הטכנלוגיה? איך הגזמת !! עם הם משחקים בps2 ולא יודעים להשתמש במחשב זה לא אומר שהם חושבים שזה שיא הטכנלוגיה ..

איזה נאב

תגיד יחתיכת מפגר מה הקשר בין זה שבן אדם ערס לזה שהוא חושב שפלייסטיישן 2 הוא שיא הטכנולוגיה?יאנו אם פעם מישהו אמר שהסוני 2 הוא ממש טוב אז הוא ערס?

פורסם
  • מחבר

תגיד יחתיכת מפגר מה הקשר בין זה שבן אדם ערס לזה שהוא חושב שפלייסטיישן 2 הוא שיא הטכנולוגיה?יאנו אם פעם מישהו אמר שהסוני 2 הוא ממש טוב אז הוא ערס?

דבר ראשון דבר יפה...דבר שני אמרתי שהוא התכוון לזה שערס חושב שps2 זה שיא הטכנלוגיה זה כי זה מה שהוא אמר !!! אז עם אתה ל'דע על מה מדובר תשתוק נאב :lol:

נאב נאב נאב נאב

עריכה:

RoDאתם קוראים?

אני מדבר על חצי מהמדינה שלנו[ערסים] שחושבים שPS2 זה שיא הטכנולוגיה

אני יוצא בהנחה שרוב האנשים בפורום הזה מבינים במחשבים באופן כללי מספיק בשביל לדעת מה זה XBOX

לא נטחן?

והצלחת לקלוט למה התכוונתי מקודם? :silly:

הוא שאל עם הצלחתי לקלוט למה שהוא התכוונן קודם ....עניתי:

למה אתה מתכוון ? לזה שחצי מדינה (ערסים ) חושבים שps2 זה שיא הטכנלוגיה? איך הגזמת !! עם הם משחקים בps2 ולא יודעים להשתמש במחשב זה לא אומר שהם חושבים שזה שיא הטכנלוגיה ..

איזה נאב

פורסם

אוקיי הסקר הזה מיצה את עצמו

אני רואה שאתם לא יכולים לנהל נורמלי דיון בלי לריב

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים