פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר לא נטחן? והצלחת לקלוט למה התכוונתי מקודם? הא?מה ת'רוצה? לא קשור אלייך מה אתה מבסוט מי זה שעשיתי סקר על השטויות שאתה מדבר אני רוצה לראות מה אנשים מעדיפים מה אתה קשור ? :s05:
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים פתחו כבר איזה חמישה סקרים כאלה..ולפני שאתה מצטט אותי תנסה להבין למה אני מתכוון[בהקשר לפוסט הקודם שלך.]
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר פתחו כבר איזה חמישה סקרים כאלה..ולפני שאתה מצטט אותי תנסה להבין למה אני מתכוון[בהקשר לפוסט הקודם שלך.]למה אתה מתכוון ? לזה שחצי מדינה (ערסים ) חושבים שps2 זה שיא הטכנלוגיה? איך הגזמת !! עם הם משחקים בps2 ולא יודעים להשתמש במחשב זה לא אומר שהם חושבים שזה שיא הטכנלוגיה ..איזה נאב
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים חיכיתי שעוד חובב גיימר יכנס לפה שוב D: הגזמתי, אבל הבנת את הכוונה שלי בכל מקרה, אז שוש בבקשה. ולפני כמה חודשים חצי מהשכבה שלי חשבה שהPS3 כבר יצאה ביפן. אז אולי לא הגזמתי מדי
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים Xbox360מבחינת התוכן, יחס המחיר/תועלת, עניין עצמי(הקונסולה היחידה עם SDK כלשהו שזמין לציבור באופן רחב), היא הקונסולה הטובה ביותר.בPS3 אין שום דבר מושך, והמחיר פשוט שעוררייתי.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים טוב נתתי מספיק סיבות בעבר לWII וחבל שלא עשיתה תסקר עוד כמה חודשים שהPS3 והWII יצאו לא מיזמן עשיתה סקר דומה והPS3 ניצח ואני מאמין שזה ישתנה שאנשים יכירו יותר טוב תקונסולות החדשות ותמחירים כי כרגע הרבה חושבים שהPS3 יהיה המשך אמיתי לPS2 מכל הבחינות וזה ביכלל לא המצב
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר איפה קונסולת המחשב בעניין הזה ? כי זה מה שאני מעדיףמחשב זה לא קונסולה..
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים איפה קונסולת המחשב בעניין הזה ? כי זה מה שאני מעדיף אחי מה ניסגר איתך שאתה אומר דבר כזה ?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים תאמת PS3 אבל בלי לשם עליו חחח הוא יקר רצח אז עם הייתי מקבל בחינם אחד מהם זה היה ps3 בגלל שהוא פשוט נראה טוב והוא של סוני אחרי ההצלחה אדירה שלהם עם ps2 לא נראה לי שהם יאכזבו.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחשב אולי בשם לא קונסולה , אבל הוא מורכב מאותם סוג רכיבים , ולכן הייתי רוצה לראות אותו ברשימהשוב אני לא מעדיף אף קונסולת משחקים אלא מחשב, תוסיף אופציה של מחשב
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים תאמת PS3 אבל בלי לשם עליי חחח הוא יקר רצח אז עם הייתי מקבל בחינם אחד מהם זה היה ps3 בגלל שהוא פשוט נראה טוב והוא של סוני אחרי ההצלחה אדירה שלהם עם ps2 לא נראה לי שהם יאכזבו. זה כמו להגיד שאחרי ההצלחה של האטרי 2600 הם לא יפשלו או כמו להגיד שנינטנדו אחרי ההצלחה של הNES והSNES הם לא יפשלו היסטוריה של הקונסולות מלאה בשינוים ואם אנשים היו מתחילים ליקרוא כתבות על הקונסולות באתרים נטרלים ומכירים את היסטוריה הם היו מבינים שאם המחיר של הPS3 הסיכוי שלו להצליח נמוך מאוד וזה בלי לדבר על הבעיות האחרות ועוד פעם אנשים מתרגמים סקר ללקבל בחינם הי אני רוצה מכונית יגואר אבל אני לא באמת יקנה אחת
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אם הייתי צריך להשקיע את הכסף שלי באחת מהם - הייתי שם אותו על הXBOX360.מסיבה אחת - הוא בדיוק בסגנון המשחקים שאני אוהב - שוטרים. PS3 בעיקר משחקי RPG יפנים מפגרים (לדעתי), ואולי WII הכי מקורי מבחינת משחקים, אבל לא אלה שאני אוהב, לצערי.אבל אם אני באמת צריך - הייתי קונה מחשב חדש, או לא עושה כלום עם הכסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.