עבור לתוכן

מעבד ולוח - מה לקחת? אני משתגע כבר.

Featured Replies

פורסם

שלום. אני כבר הרבה זמן מנסה לבנות מפרו לאחי הקטן ועד שסוף סוף הצלחתי לסדר את שאר המפרט נשאר לי רק המעבד ולוח האם (זכרונות אני אקח בהתאם ללוח ולמעבד).

אני לא צריך יכולות אוברקלוק בכלל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, משחקי רשת ועבודות משרדיות פשוטות.

אני ממש משתגע. קונרו אני לא אקח כי יוצא לי יקר, אין לי מידע על סוקט AM2 ואני לא יודע אם הוא משתלם וטוב לעתיד. את סוקט 939 אני מכיר ועובד איתו, השאלה היא אם לא כדאי לקחת כפול ליבה בסוקט 939. ואם כבר בכפולי ליבה עסקינן, מה לגבי אניטל פנטיום D805?

אני ממש חייב עצה.

בנוסף אני צריך לוח שתומך ב- SATA II וב- PCI-E.

את הזכרונות אני כבר אתאים בעצמי, אבל התקציב שלי למעבד ולוח הוא - 1200-1300 שקל. להשתדל לא לחרוג.

תודה אנשים!! :xyxthumbs:

פורסם

בתקציב הנ"ל יהיה בלתי אפשרי להכניס משהו טוב

בהתחשב בעובדה שאין OC מתוכנן הבחירה הראשונה שלי תהיה:

E6300 ולוח ASRock 775Dual-VSTA

צריך לעלות בסביבות ה-1600-1700 שקל

אם בכלל אי אפשר לחרוג אז אותו הלוח עם מעבד כמו D920/D930 ייכנס בתקציב

החריגה מאוד שווה את התוספת ביצועים

פורסם

בדיוק מה שבאתי להגיד, ד"א אם אתה לא לוקח את הקונרו אז יש לך את אותו לוח רק שהוא לא תומך קונרו ב70 שקל פחות

ASRock 775Dual pro

אבל כמובן עדיף את הVSTA בשביל שידרוג לעתיד.

פורסם

בשביל 70 שקל לא מוותרים על אפשרות שידרוג לקונרו (מה שכנראה גם מבטיח תמיכה בכל המעבדים שיצאו בשנתיים הקרובות)

פורסם

אני בשוק, ממליצים על לוח ASROCK?

זה לא כאילו הסוסיטא של לוחות האם?

פורסם

הלוח ביחס למחיר מציג ביצועים טובים ותמיכה בקונרו.. מה ששום לוח אחר במחיר שלו לא עושה..

אומנם לא הכי טוב באוברקלוק אבל בהחלט לא לוח גרוע

אגב הוא יושב לי במגירה מחכה לקונרו שיהיה זמין :)

פורסם

היכן ניתן לרכוש את הASROCK הזה?

חיפשתי ולא הצלחתי למצוא.

פורסם

היכן ניתן לרכוש את הASROCK הזה?

חיפשתי ולא הצלחתי למצוא.

360 ש"ח ב KSP

פורסם

יש את KSP

יש את SkyPC

ולפחות עוד חנות או שתיים שברחו לי

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שכ"כ הרבה ימליצו על ה ASRock.

נראה לי שאני אקח אותו אם כולם ממליצים.

מוזר, גם אני חשבתי שזה הסוסיתא של לוחות האם.

פורסם

למה אתם ממליצים לו על קונרו כאשר המחשב מיועד למשחקים כבדים ולעבודות משרדיות פשוטות? הרי במשחקים כרטיס מסך קובע ולא המעבד. עבודות במחשב כל מעבד יכול לשאת בצורה טובה מאוד (אם אני אומר את זה ויש לי מעבד פנטיום 3 550Mgh שמסתדר עם כל עבודה משרדית אז אני בטוח שכל מעבד חדש שהוא לא קונרו מספיק לעבודות כאלה).

חבל על הכסף המיותר על הקונרו.

פורסם

אם יש לו כרטיס מסך טוב -אז המעבד יהווה את צוואר הבקבוק

ואם יש לו כרטיס מסך רע אז משחקים כבדים הוא לא יוכל להריץ בכל מקרה.

פורסם

לדעתי מעבד ברמה של לפחות AMD 3000 לא יכול להוות צוואר בקבוק אפילו לכרטיס המסך החזק ביותר.

אם אני טועה תקנו אותי.

פורסם

חד ליבה עבר מן העולם

קונרו עדיף על כל מעבד שתשים מולו

אגב אישית אני עובד על Celeron D 2.4GHz (שחזק משמעותית מהפנטיום 3 שלך) ולעבודות משרדיות הוא לא מספיק לי (אז יוחלף בקרוב ל-X2 3800 או D805 באוברקלוק עדיין לא הוחלט, הנטייה ל-X2)

פורסם

חד ליבה עבר מן העולם

קונרו עדיף על כל מעבד שתשים מולו

אגב אישית אני עובד על Celeron D 2.4GHz (שחזק משמעותית מהפנטיום 3 שלך) ולעבודות משרדיות הוא לא מספיק לי (אז יוחלף בקרוב ל-X2 3800 או D805 באוברקלוק עדיין לא הוחלט, הנטייה ל-X2)

TES - Oblivion לא נחשב לעבודה משרדית. ;)

אתה שוקל לעבור ל"D805 באוברקלוק" מהCeleron D שלך? תאמין לי כשאני אומר שהCeleron הוא מעבד מעולה לOverclock.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים