פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים קניתי את המחשב עכשיו באיבורי מארז גדול עם 4 מאווררים ספק 400W אמיתיים עם מאוורר של 12 סמים AMD AM2 3800X2 D.C צורב דיוידי LG H10 דיסק קשיח W.D 80GB 8MB CHACH לוח אם MSI K9N-NEO NFORCE 550 כרטיס מסך MSI NX7600GS T2D256E זכרון OCZ DDR2 667MHZ KIT (DUAL CHANNEL 1GB מקלדת מולטימדיה,עכבר אופטי,רמקולים סהכ 3650
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים גנרי, למה מה נראה לך, לאייבורי אכפת מהמחשבים שהם מוכרים?תחליף את הספק דחוף, כי אם לא ישאר לך פחם מהמחשב הזה עד אחרי החורף.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אם לא מצויין שם היצרן בחשבונית - זה גנרי על בטוח.אתה יכול לבדוק, פשוט תפתח את המארז ותסתכל על הספק ותראה מה שם היצרן. אבל כמו שאני מכיר את אייבורי, הם בטח שמו מדבקה על דלת המארז, שאם אתה פותח אותו זה מבטל את האחריות....תאכלס, יצאת פראייר. כי אחרי שתחליף ספק כח (מה שאתה תעשה, כי אחרת חבל על המחשב שלך), זה ייצא לך כמעט 4000 שקל, והיום הרכבתי למישהו מערכת קונרו ב4150. אז דפקו אותך, גבר גבר. פעם הבאה - שואלים לפני שקונים.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר מבטל את האחריות על הספק או על כל חלקי המחשב?למה לי לפתוח אם יהרס לי אז זה עדיין סגור וכך תהיה לי אחריות
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר השימושים למשחקים אבל1)אני יכול להוסיף2)לא הולכים לחבר אותי לאינטרנט אלא רק עוד 3 חודשים בערך ככה שאם אין לי הורדות אז אני לא צריך הרבה
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מבטל את האחריות על הספק או על כל חלקי המחשב?למה לי לפתוח אם יהרס לי אז זה עדיין סגור וכך תהיה לי אחריותעל כל חלקי המחשב. זה מה שקורה כשקונים בחנויות בעייתיות.למה לפתוח את המארז? כי אתה חייב לדעת אם הספק גנרי.אם לא תדע ישרף המחשב, ואם תפתח תאבד את האחריות.בין כה וכה נדפקת.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים כי ספק גנרי עשוי מחומרים זולים ורכיבים מפוקפקים, ורשת החשמל בארץ היא בעייתית, יש הרבה קפיצות מתח ונפילות, בעיקר בחורף, ועליות פתאומיות במתח יכולות לשרוף רכיבים אם הספק לא איכותי ולא מסוגל לסנן אותן.עוד בעיה היא שספקים גנריים לא באמת מספקים את הכח שהם אמורים, בדרך כלל פחות מחצי מזה, וכשהמחשב נמצא בעומס מקסימלי והוא צורך את כל הכח הספק יכול לא לעמוד בעומס ויגרמו קריסות - דבר שמקצר את אורך חיי במחשב - בעיקר דיסק קשיח אבל לא רק.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים יכלת יותר במחיר זה אבל אין מה לעשות כולנו עושים טעויות לפעמים תתחדש ותהנה ממנו המפרט שלך בסדר גמור רק תחליף את הספק דחוף (תתיעץ איתנו איזה ספק להביא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.