עבור לתוכן

כרטיס מסך ועוד שאלה קטנה

Featured Replies

פורסם

אני עומד לפני קניית מחשב לקראת מעבר לבית חדש ההורים שלי משלמים על חלק מה מחשב ואני את החלק השני התקציב הוא בסביבות ה3000-4000 ש"ח לא כולל המסך השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך כדאי?? הקריטריונים שלי הם 256 MB חיבור מהיר ושיריץ לי את המשחקים בצורה טובה מאוד אני לא עומד להחליף כל שנה כרטיסס מסך אז ככה שזה לא יהיה כרטיס מסך ממש ישן ולא הכי חדש מה שאני בדקתי עד היום זה היו X800GTO ,7600 GT יש לכם עוד עצות אני בטוח...

ושאלה נוספת היא מה הם המעבדים החדשים של AMD וינס (אם אני לא טועה) והאם כל המעבדים החדשים של אינטל הם 64 ביט???

סליחה שזה ארוך...

פורסם

ה 1800GTO תומך ב TDR+AA (אם אני רושם נכון) כך שיש לו יתרון במשחקי היי אנד אם אתה לא פריק של זה קנה 7600GT . כול המעבדים של אינטל תומכים ב 64 ביט

סליחה שזה ארוך...

וזה לא ארוך

פורסם

לך רק על ה7600GT הוא די זול וחזק.

פורסם

תגיד כמה הכי הרבה אתה מוכן להשקיע בכרטיס מסך ונגיד לך מה הכי טוב בשבילך תביא תקציב לכרטיס מסך..

פורסם
  • מחבר

אז זהוא שאני לא סגור.. תעזרו לי בזה אני יודעה לכם.. המחשב צריך לשמש אותי גם לתכנות בגלל המגמה שאני ילמד בא וגם למשחקים אני צריך מחשב חזק...

פורסם

אוקיי אממ זה הולך בעיקרון ככה נתתי לך הרבה כרטיסים בכל סביבות מחיר זה הכרטיס שהכי כדאי לקנות

והGTO יותר טוב מ7600GT אנשים פה שמבינים אמרו שקראו באתרים של השוואות ושם רשום שהGTO יותר טוב

למרות שדווקא פה בפורום רשמו שה7600GT יותר טוב..(מי שאמר לי את זה היה לו 5 כוכבים פה אז מין הסתם הוא מבין חח)

800# LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH Extreme 256MB PCI-E

1250# CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2

1600# CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2

2100# CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2

2400# CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2

3800# LEADTEK WinFast PX7950 GX2 TDH PCI-E

אני הכי ממליץ על2400# CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2

או2100# CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2

הא וסתם שתדע כל הכרטיסים שרשום לידם +Arctic-Cooling Accelero בלי המאוורר הם פחות 100 שקל ככה שבעיקרון הם יותר זולים..

פורסם

אז זהוא שאני לא סגור.. תעזרו לי בזה אני יודעה לכם.. המחשב צריך לשמש אותי גם לתכנות בגלל המגמה שאני ילמד בא וגם למשחקים אני צריך מחשב חזק...

איזה מישחקים אתה משחק בעיקר ? דום 3 האלף לייף 2 ודומיהם ?

פורסם
  • מחבר

לרוב זה משחקי פעולה כמו אלה שנתתה וגם משחקי מרוץ

אני לא משחק למשל כדורגל כדורסל

פורסם

פשוט תבחר מהכרטיסים שהבאתי לך אחד בתקציב שאתה רוצה.. כולם טובים שם :) והמלצתי לך על 2 במיוחד..

פורסם

סתכל

בכרטיסי מסך כמות הMB לא מהווה מדד לביצועים- חשוב שתזכור את זה.

דבר שני, אם אתה לא נעול לגבי המפרט יש לך כאן פורום ייעודי בדיוק בשביל זה- שתקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב שלך.

ודבר אחרון- תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית.

פורסם

עדיין לא הבנתי בבירור מה התקציב. אבל אם התקציב הוא בסביבות ה 1000שח אז ה X1800GTO הוא ההצעה הטובה ביותר.

בכרטיסי מסך כמות הMB לא מהווה מדד לביצועים- חשוב שתזכור את זה.

ברמה מסויימת כן.

אבל אם ל X1800GTO היה גרסה של 128M, הייתה נפילה דיי משמעותית בביצועים בהגדרות הגבוהות - איפה שה X1800GTO הרגיל מראה יתרון על המתחרה, ה 7600GT.

פורסם

הX1800GTO בלי לחשוב פעמיים :xyxthumbs:

הכרטיסים שווים.. אבל ברגע שאתה משחק ברזולוציות יותר גבוהות ועם פילטרים הGTO מתחיל לצבור יתרון.

מה גם שלGTO יש HDR+AA (גורמים משפיעים מאוד באיכות התמונה וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים